Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Blacker than the Blackest Black!

Σήμερα θα μιλήσω για τα αγαπημένα μου μαύρα eyeliners. Ένα μαύρο eyeliner, είτε σε μορφή μολυβιού, είτε σε μορφή στυλό, είτε σε μορφή υγρού eyeliner, είναι πάντα χρήσιμο και υπάρχει νομίζω σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Τελευταία, τα eyeliners που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι το Long-Lasting Waterproof Eye Pencil in Black Ink (1) από Yves Saint Laurent και το Schwing Black Liquid Eyeliner από The Balm.

YSL waterporoof eye pencil
YSL waterproof eye pencil
YSL waterproof eye pencil swatch
YSL pencil swatch

Το Long-Lasting Waterproof Eye Pencil από YSL το δοκίμασα πέρσι από κάποιο περιοδικό και μου έκανε φοβερή εντύπωση η απόδοση του μαύρου, δεν έχω ξαναδεί τόσο έντονο μαύρο σε μολύβι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που με οδήγησε τελικά στο να το αγοράσω, αν και η τιμή του για μολύβι είναι υψηλή για μένα (το αγόρασα στα 18 ευρώ με 25% έκπτωση). Είναι αδιάβροχο και πολύ μα πάρα πολύ σταθερό, δεν φεύγει και δεν μουτζουρώνει ποτέ. Το έχω τεστάρει, μετά από 12 ώρες δουλειάς (!!!), επέστρεψα στο σπίτι και αυτό εκεί, είχε παραμείνει στη θέση του. Είναι πάρα πολύ μαλακό, γλιστράει πάνω στο μάτι τέλεια. Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν μπορείς να κάνεις εύκολα πολύ λεπτή γραμμή στο περίγραμμα του ματιού. Ίσως, οι πιο έμπειρες να μπορούν, αλλά σε μένα πάντα φεύγει το χέρι μου.

Γι αυτό όμως υπάρχει το Schwing Black Liquid Eyeliner από The Balm. Τι να πω για αυτό; Το αγαπώ!!!  Ένα μαύρο, κατάμαυρο ματ χρώμα που δεν θέλει παραπάνω από ένα πέρασμα, έχει πάρα πολύ καλή απόδοση και παραμένει σταθερό για πολλές ώρες. Λόγω του λεπτού εργονομικού πινέλου γίνεται απλή υπόθεση το τράβηγμα μιας λεπτής γραμμής. Πραγματικά, όσο κι αν το ψάξω, δεν βρίσκω αρνητικά σε αυτό το eyeliner. Για να μην μιλήσω και για την όμορφη συσκευασία του, ξεχωριστή, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία The Balm.

Schwing liquid eyeliner
Schwing liquid eyeliner
Schwing liquid eyeliner swatch
Schwing eyeliner swatch

Το αγόρασα από το γνωστό πλέον online shop Beautytestbox (http://www.beautytestbox.com/the-balm-cosmetics-schwing-black-liquid-eyeliner), στα 15,38 ευρώ.

Κλείνω με αγαπημένους Pearl Jam. Εσείς ποια μαύρα μολύβια προτιμάτε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου