Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Autumn Skincare Empties - Good buys or Goodbyes?

Το τέλος του χρόνου πλησιάζει και εγώ έχω αρχίσει να τακτοποιώ τα ντουλάπια μου και τα νεσεσέρ μου. Στις γιορτές πάντα κάνω κάποιες σημαντικές αγορές σε καλλυντικά και είδη περιποίησης οπότε ο ελεύθερος χώρος είναι απαραίτητος. Έτσι, ήρθε η ώρα να κάνω και την πρώτη παρουσίαση κάποιων προϊόντων που χρησιμοποίησα μέσα στο φθινόπωρο και που είναι έτοιμα προς απόσυρση.


Fall 2014 Skincare Empties
Fall 2014 Skincare Empties


Πάμε να δούμε ένα ένα τα προϊόντα, ποιά μου άρεσαν και θα αγόραζα ξανά και ποιά θα αποχαιρετήσω για πάντα.


Για το πρόσωπο

  • Galénic Ophycée Crème lift jeunesse για κανονικά/μεικτά δέρματα. 
Μια ενυδατική, αντιγηραντική και συσφικτική κρέμα από τη Galenic, μια κρέμα που λάτρεψα και για την οποία έχω κάνει review εδώ. Την συστήνω ανεπιφύλακτα για λιπαρές επιδερμίδες, εξαιρετική κρέμα και σε αρκετά καλή τιμή. A good buy!!!

Galénic Ophycée Crème lift jeunesse
Galénic Ophycée Crème lift jeunesse

  • Bochéry Nature Intensive Whitening Cream
Μια κρέμα που ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των μελαχρωστικών κηλίδων/πανάδων στην επιδερμίδα και υπόσχεται ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και λάμψη μέσα σε 8-12 εβδομάδες. Την γνώρισα μέσα από το Beautytestbox και στη συνέχεια την αγόρασα από ένα online φαρμακείο με πολύ καλή έκπτωση. Έχω αρκετές πανάδες που χρειάζονται λεύκανση και η αλήθεια είναι ότι μετά από ένα μήνα χρήσης είδα να μειώνονται κάποιες. Η κρέμα, αν και αρκετά παχύρρευστη, είναι ιδανική για το λιπαρό μου δέρμα γιατί απορροφάται σχετικά εύκολα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Είναι ένα προϊόν που θα συνεχίζω να αγοράζω γιατί φαίνεται να έχει αποτελέσματα. A good buy!!!


Bochéry Nature Intensive Whitening Cream
Bochéry Nature Intensive Whitening Cream


  • Lancome Advanced Génifique youth activating concentrate
Είναι το δεύτερο μπουκαλάκι σε δείγμα 7ml που δοκίμασα οπότε μπορώ να έχω κάποια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το προϊόν. Είναι ένας αντιγηραντικός ορός από τη Lancome που όμως δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Καταρχήν, από τα συστατικά και μόνο, βλέπεις ότι ο ορός δε περιέχει κάτι περισσότερο από αυτά που περιέχουν πολλοί από τους αρκετά φτηνότερους ορούς του εμπορίου. Περιέχει υαλουρονικό οξύ (καμία έκπληξη!), βιταμίνη C και άλλα αντιοξειδωτικά συστατικά, περιέχει όμως και αλκοόλ κάτι το οποίο δε με ενθουσίασε. Έχει αρκετά λεπτόρρευστη σύσταση και απορροφάται αμέσως, αυτό είναι ένα θετικό. Όμως δεν είδα πραγματικά να κάνει τίποτα παραπάνω στο δέρμα μου ώστε να δικαιολογείται η υπερβολική για μένα τιμή του. Goodbye!!!


Lancome Advanced Génifique youth activating concentrate
Lancome Advanced Génifique youth activating concentrate

  • Apivita Wine Elixir anti-wrinkle eye & lip cream
Μια κρέμα ματιών από την αγαπημένη Apivita. Δεν έχω λόγια! Θεϊκή κρέμα!!! Μάτια απαλλαγμένα από πρηξίματα και μαύρους κύκλους και κυρίως μάτια τέλεια ενυδατωμένα. Τέλειο για να το χρησιμοποιήσεις πριν από το concealer. Το αγάπησα και θα το αγοράσω πάλι σίγουρα. Η σύσταση του είναι τέτοια που ελάχιστο αρκεί για να καλύψεις την περιοχή γύρω από τα μάτια. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει γύρω από τα χείλη αλλά πιστεύω ότι και εκεί θα κάνει θαύματα. A good buy!!!

Apivita Wine Elixir anti-wrinkle eye & lip cream
Apivita Wine Elixir anti-wrinkle eye & lip cream

  • Loreal Pure Zone 30s Chrono-Clear Smoothing Scrub
Ένα scrub προσώπου από τη L'oreal που το χρησιμοποιούσα αρκετά τους τελευταίους μήνες γιατί λόγω άγχους είχα κάποια έξαρση σε σπυράκια. Το χρησιμοποιούσα κυρίως κατά τη διάρκεια του ντους. Αφού έκανα ένα καλό μασάζ με το προϊόν, το άφηνα για 1 λεπτό για να λειτουργήσουν σε βάθος οι ιδιότητες του σαλικυλικού οξέος που περιέχει. Ένα συμπαθητικό προϊόν απολέπισης που ήταν αρκετά αποτελεσματικό και ο μόνος λόγος που δε θα το αγόραζα πάλι είναι το έντονο άρωμα μέντας που έχει. A good buy!!!


Loreal Pure Zone 30s Chrono-Clear Smoothing Scrub
Loreal Pure Zone 30s Chrono-Clear Smoothing Scrub

  • Nuxe Rêve de Miel face cleansing and make-up removing gel
Το δοκίμασα σε κάποιο παλαιότερο Glowbox, μου άρεσε και αγόρασα το full size από ένα online φαρμακείο. Είναι ένα ελαφρύ καθαριστικό σαπούνι σε μορφή gel που υπόσχεται ότι αφαιρεί και το μακιγιάζ, ενδείκνυται για ευαίσθητες επιδερμίδες και αφήνει το δέρμα απαλό χωρίς να το ξηραίνει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα να κάνει και πολλά στην αφαίρεση του μακιγιάζ. Λειτουργεί καλά μόνο αν το εφαρμόσεις σε καθαρό από ίχνη μακιγιάζ πρόσωπο, κυρίως για να αφαιρέσει και τα τελευταία υπολείμματα του γαλακτώματος ή νερού καθαρισμού. Μάλλον είναι κάτι το οποίο δε θα αγοράσω πάλι γιατί τελικά χρειάζομαι κάτι πιο δυνατό. Goodbye!!!

  • Nuxe Aroma-Perfection Skin Perfecting Purifying Lotion
Αυτή την λοσιόν την αγόρασα μαζί με το καθαριστικό, είναι μια ελαφριά τονωτική λοσιόν που ενδείκνυται για μεικτά προς λιπαρά δέρματα σαν το δικό μου. Περιέχει zinc για την μείωση της έκκρισης σμήγματος και έγχυμα από δεντρολίβανο για καθαρισμό και τόνωση του δέρματος. Αν και υπόσχεται σύσφιξη των πόρων και ματ αποτέλεσμα, εγώ δεν είδα να μου προσφέρει κάτι τέτοιο. Είναι μια δροσερή τονωτική λοσιόν χωρίς κάτι το extra, δεν προσφέρει δηλαδή κάτι παραπάνω από το αγαπημένο μου ροδόνερο. Goodbye!!!


Nuxe Rêve de Miel face cleansing and make-up removing gel and Nuxe Aroma-Perfection Skin Perfecting Purifying Lotion
Nuxe Rêve de Miel cleansing gel and Nuxe Aroma-Perfection Purifying Lotion

  • Galénic Pur 2 in 1 Face and eye make-up remover
Ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ που ήταν δώρο μαζί με την κρέμα της Galenic. Συνήθως όταν βαριέμαι ή βιάζομαι χρησιμοποιώ το νεράκι της Bioderma, όταν όμως έχω χρόνο μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα κλασσικά γαλακτώματα καθαρισμού αφού ούτως ή άλλως το επόμενο βήμα θα είναι καθαρισμός με κάποιο αφρώδες gel. Αυτό το γαλάκτωμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη αφαιρώντας πολύ αποτελεσματικά το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια. A good buy!!!


Galénic Pur 2 in 1 Face and eye make-up remover
Galénic Pur 2 in 1 Face and eye make-up remover

  • Avène gentle make-up remover
Ένα απαλό προϊόν καθαρισμού από την Avene σε μορφή λεπτόρρευστου gel ειδικά για ευαίσθητα μάτια. Είναι πράγματι πολύ αποτελεσματικό, δεν είναι όμως σε θέση να αφαιρέσει το αδιάβροχο μακιγιάζ. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να αφαιρεθεί καλά η μάσκαρα με αποτέλεσμα να μου τελειώνει πολύ γρήγορα. Μάλλον δεν θα το προτιμήσω στο μέλλον. Goodbye!!!



Avène gentle make-up remover
Avène gentle make-up remover

  • Ροδόνερο
Το απόλυτο προϊόν τόνωσης του δέρματος μετά τον καθαρισμό. Θα το αγοράζω και θα το ξανά-αγοράζω για πάντα! Αγνό ροδόνερο, το χρησιμοποιείς και στα γλυκίσματα. Δεν υπάρχει πιο φυσικός τρόπος για να τονώσεις το δέρμα σου, να εξισορροπήσεις το pH του και να το προετοιμάσεις για να δεχθεί με τον καλύτερο τρόπο serum, κρέμες και άλλα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν μετά τον καθαρισμό. Και το σημαντικότερο, κοστίζει ελάχιστα, το συγκεκριμένο το πήρα από τα hondos center μόλις 3€. A good buy!!!


Rose water
Rose water

Για το σώμα
  • Sanex zero% 
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα αποσμητικά κυκλοφορούν χωρίς aluminium και ένα από αυτά είναι και το Sanex Zero% με φυσικό ορυκτό Alum. Περιέχει 0% aluminum chlorohydrate, 0% αλκοόλ, 0% parabens. Έχει ικανοποιητική διάρκεια, δεν αφήνει λευκά σημάδια, έχει πολύ διακριτικό άρωμα αλλά είδα ότι έχει βγει και Sanex 0% με διάρκεια 48 ώρες οπότε θα το προτιμήσω. A good buy!!!

Sanex zero%
Sanex zero%

  • Fresh Line Galatea Body Splash with Coconut and Almond.
Είναι ο,τι πρέπει για μετά το μπάνιο, δίνει ένα άρωμα φρεσκάδας και δροσιάς. Μου έχει γίνει πλέον απαραίτητο και σίγουρα θα το αγοράσω πάλι. A good buy!!!

Fresh Line Galatea Body Splash with Coconut and Almond
Fresh Line Galatea Body Splash with Coconut and Almond

  • Nair αποτριχωτικη κρεμα
Κλασσική αποτριχωτική κρέμα, την χρησιμοποιώ κυρίως στην περιοχή μπικίνι για να αποφύγω τα σπυράκια που δημιουργούνται από το ξύρισμα. A good buy!!!


Nair αποτριχωτικη κρεμα
Nair αποτριχωτικη κρεμα

  • Garnier Body Ultimate Beauty Oil
Η ετικέτα έχει αφαιρεθεί, ξεκόλλησε επειδή το μπουκάλι το είχα μέσα στο ντους. To λάδι αυτό το κέρδισα σε κάποιο διαγωνισμό της Garnier και το αγάπησα. Περιέχει λάδι argan, macadamia, αμυγδαλέλαιο και έλαιο από τριαντάφυλλο. Έχει πολύ ελαφριά σύσταση και απορροφάται πολύ γρήγορα ενώ η ενυδάτωση που προσφέρει είναι εξαιρετική. Θα είναι σίγουρα μια από τις επόμενες αγορές μου. A good buy!!!


Garnier Body Ultimate Beauty Oil
Garnier Body Ultimate Beauty Oil

  • Dr Scholl Active Repair K+ κρέμα ανάπλασης για σκασμένες φτέρνες 
Μια κρέμα για σκασμένες φτέρνες, με αρκετά παχύρρευστη σύνθεση, μαλακώνει αρκετά τα πολύ ξηρά σημεία του σώματος. Την χρησιμοποίησα τόσο σε φτέρνες, όσο και σε αγκώνες για extra ενυδάτωση. Δεν έχω βέβαια ιδιαίτερο πρόβλημα στις φτέρνες οπότε δε μπορώ να ξέρω αν προσφέρει την ανάπλαση που υπόσχεται στα σκασίματα. Δε νομίζω ότι θα την αγοράσω πάλι γιατί είναι αρκετά παχύρρευστη και με δυσκόλευε λίγο στην εφαρμογή. Goodbye!!!

Dr Scholl Active Repair K+
Dr Scholl Active Repair K+

Αυτά ήταν κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποίησα μέσα στο φθινόπωρο. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου