Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Unboxing Memebox Special #73 - Brighten & Correct

Λίγο πριν έρθει το 2015 ένα ακόμα Memebox, το τελευταίο της χρονιάς, χτύπησε την πόρτα μου. Ήταν το Memebox Special #73 με θέμα Brighten and Correct. Επειδή γενικά, έχω πρόβλημα με πανάδες και ανομοιομορφίες στην επιδερμίδα μου, χάρηκα πολύ όταν είδα ότι το Memebox κυκλοφόρησε ένα κουτάκι επικεντρωμένο στην καταπολέμηση αυτού του προβλήματος.


Memebox Special #73 - Brighten & Correct
Memebox Special #73 - Brighten & Correct


Πάμε να δούμε τι καλούδια περιείχε το κουτάκι μου.

  • AHC Hologram Collection Whitening Serum (Full Size: $89)
Με εντυπωσιακή συσκευασία και ένα υψηλής συγκέντρωσης μείγμα από Ασερόλα, κάμου-κάμου, βιταμίνη β3 (νιασιναμίδη), υαλουρονικό οξύ, ακτινίδιο και τομάτα, υπόσχεται πιο ενυδατωμένη, πιο καθαρή και πιο λαμπερή επιδερμίδα από ποτέ. Δυστυχώς όμως, περιέχει και αλκοόλ, κάτι που το κάνει ακατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση προς ακμή. Μάλλον αρχικά, θα το δοκιμάσω τοπικά σε κάποια σημεία λιγότερο ευαίσθητα και βλέπουμε.

AHC Hologram Collection Whitening Serum
AHC Hologram Collection Whitening Serum
  
  • Ariul Spa Water 24Hours Moisturizing De-Tox Mask (Full Size: $26)
Άλλη μια εντυπωσιακή συσκευασία, είναι μια μάσκα η οποία όμως χρησιμοποιείται όπως τα καθαριστικά. Την απλώνεις στο δέρμα σου και μέσα σε δευτερόλεπτα δημιουργούνται αφρώδεις φυσαλίδες. Προσθέτεις χλιαρό νερό, κάνεις απαλό μασάζ και ξεπλένεις με κρύο νερό. Οι φυσαλίδες καθαρίζουν τους πόρους και τα μαύρα στίγματα και ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα.

Ariul Spa Water 24Hours Moisturizing De-Tox Mask
Ariul Spa Water 24Hours Moisturizing De-Tox Mask

  • WITHME White Perfection Hydrating Cream (Full Size: $43) 
Η κρέμα αυτή με 24g συμπύκνωμα μεταξιού, πλούσιο σε πρωτεΐνες και αμινοξέα, αποτοξινώνει τα μελάσματα και προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Είναι σε μορφή gel, λεπτόρρευστη και με αρκετά μεγάλη συσκευασία ώστε να την χρησιμοποιήσω για πολύ καιρό και σε κάποια μέλη του σώματος μου με πανάδες από τον ήλιο, όπως χέρια και πλάτη.

WITHME White Perfection Hydrating Cream
WITHME White Perfection Hydrating Cream

  • Ladykin Broccoli Super Brightening Cream (Full Size: $14)
Με τη δύναμη του Μπρόκολου!!! Με 75% περιεκτικότητα σε εκχύλισμα μπρόκολου που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βιταμίνη C και Ε, υπόσχεται να επαναφέρει στο δέρμα την χαμένη του λάμψη, απαλύνοντας καφέ κηλίδες, ρυτίδες και χρωματικές ανομοιομορφίες.

Ladykin Broccoli Super Brightening Cream
Ladykin Broccoli Super Brightening Cream

  • Boscians Cycle Repair Whitening Spot (Full Size: $24)
Αχ, είναι το πρώτο προϊόν που λαμβάνω σε επανάληψη από το Memebox. To είχα λάβει παλαιότερα σε κάποιο Luckybox. Συμβαίνουν και αυτά! Είναι ένα προϊόν που το τοποθετείς τοπικά πάνω στις σκούρες κηλίδες ή ακόμα και κάτω από τα μάτια και υπόσχεται λεύκανση, ομοιόμορφη και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Boscians Cycle Repair Whitening Spot
Boscians Cycle Repair Whitening Spot

Σε γενικές γραμμές, μου άρεσε αυτό το Memebox. Είμαι μεγάλη φαν των προϊόντων περιποίησης προσώπου, λογικά πρέπει να το έχετε καταλάβει αυτό, οπότε και αυτό το κουτάκι, γεμάτο από full size προϊόντα για λάμψη συνολικής αξίας $192, με ενθουσίασε.
To Memebox, τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει στην άκρη τα κουτάκια και έχει δώσει περισσότερη έμφαση στο online shop και στις κυκλοφορίες των δικών του αποκλειστικών προϊόντων. Ελπίζω αυτό να μην κρατήσει πολύ και να επανέλθει δριμύτερο με πιο δυναμικές κυκλοφορίες νέων αξιόλογων κουτιών όπως αυτό.

Αυτό ήταν και το τελευταίο Memebox του 2014. Πώς σας φάνηκε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου