Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Easter holidays: The red eggs, the lamb and the beauty samples

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά και να ευχαριστηθήκατε ξεκούραση, καλό φαγητό και καλή παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Εγώ πέρασα ένα πολύ όμορφο Πάσχα, κλασσικά στο χωριό μου. Είναι τόσο ωραία αυτή η γιορτή! Η νηστεία, η κατάνυξη, ο επιτάφιος, οι πένθιμες καμπάνες και η "σύμπτωση" ότι σχεδόν πάντα τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός είναι χάλια, ενώ την επόμενη μέρα όλα είναι χαρμόσυνα και γιορτινά. Και έρχονται μετά τα καλύτερα, τα τσουρέκια, τα κόκκινα αυγά, το κοκορέτσι, το αρνί, το κέφι, το τραγούδι, ο χορός! Αυτό όμως που αγαπώ περισσότερο είναι ότι, κατά κάποιο τρόπο, σηματοδοτείται, πιο έντονα από ποτέ, η είσοδος της Άνοιξης! Όλα αλλάζουν με την επιστροφή από τις Πασχαλινές διακοπές, η Άνοιξη έχει πατήσει το πόδι της για τα καλά και ο βαρύς χειμώνας που πέρασε μας αποχαιρετάει σιγά σιγά!


Easter at the village
Greek Easter tranditions

Σε αυτές τις διακοπές, όπως συνήθως, ταξίδεψα με όσο το δυνατόν λιγότερες αποσκευές και φυσικά με ένα νεσεσέρ γεμάτο δείγματα, έτοιμα προς δοκιμή. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια δείγματα μου άρεσαν και ποια χμμμ, έτσι και έτσι...


Beauty samples used during Easter 2015 holidays
Beauty samples used and reviewed

  • Estee Lauder Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle cream.
Ένα βαζάκι με την ιδανική ποσότητα για ένα ολιγοήμερο ταξίδι. Από την Estee Lauder, η κρέμα αυτή ενδείκνυται για κανονικές/μεικτές επιδερμίδες και περιέχει SPF 15. Αν και παχύρρευστη, απλώνεται βελούδινα στο πρόσωπο και απορροφάται γρήγορα. Δεν μπορώ να έχω άποψη για την αντιρυτιδική της δράση με μερικές μόνο χρήσεις, ένιωσα όμως την επιδερμίδα μου όλη την ημέρα ενυδατωμένη και λαμπερή. Έντονο άρωμα μάλλον λόγω του SPF. Ιδανική για βάση πριν το makeup.
Βαθμολογία: 8/10
  • Estee Lauder Resilience Lift Night Firming/Sculpting Face and Neck cream
Μια κρέμα νύχτας πάλι από την Estee Lauder, για σύσφιξη σε πρόσωπο και λαιμό. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ομολογώ ότι ερωτεύτηκα το άρωμα της, μυρίζει έντονα γιασεμί, αλλά πολύ έντονα στην αρχή και αυτό μπορεί για κάποιους να είναι ενοχλητικό. Εμένα πάλι, μάλλον με ηρεμεί αυτό το άρωμα και είναι ό,τι πρέπει για να πέσεις στο κρεββατάκι σου με μια τέτοια μυρωδιά να σε νανουρίζει. Ενυδάτωση πολύ καλή και το πρωί λαμπερή επιδερμίδα.
Βαθμολογία: 9/10

Estee Lauder Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle cream and      Estee Lauder Resilience Lift Night Firming/Sculpting Face and Neck cream
Estee Lauder Advanced Time Zone cream and Resilience Lift Night cream

  • Rachel K Stem Cell Purifying Cleansing Gel
Η ιδρύτρια της εταιρείας Rachel Kum, πρώην Miss Singapore, δημιούργησε μια σειρά καλλυντικών με best seller φυσικά την Rachel K CC cream. Έχω διαβάσει ότι ήταν η πρώτη που λάνσαρε στην ασιατική αγορά την ιδέα της κρέμας CC, δημιουργώντας ένα trend που ακολούθησαν πολλές εταιρείες στη συνέχεια. Παραγγέλλοντας να δοκιμάσω την CC κρέμα της, παρέλαβα και κάποια δείγματα από κάποια άλλα προϊόντα της σειράς καλλυντικών της όπως αυτό το gel καθαρισμού. Με την πατενταρισμένη τεχνολογία PhytoCellTec από βλαστοκύτταρα ελβετικών μήλων, το gel αυτό καθαρίζει το πρόσωπο διατηρώντας την υγρασία του γιατί δεν περιέχει αφριστικούς παράγοντες. Με Aloe Vera και εκχύλισμα αμαμελίδας, δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο δέρμα. Είναι όμως ένα καθαριστικό που πρέπει μάλλον να χρησιμοποιήσεις σε ήδη καθαρό πρόσωπο και όχι σε ένα πρόσωπο που αναζητάει να αφαιρεθούν τα τελευταία υπολείμματα του μακιγιάζ, εκεί μάλλον αστοχεί.
Βαθμολογία: 6/10
  • Rachel K Youth Spell Day Cream
Με την ίδια τεχνολογία PhytoCellTec με φυτικά βλαστοκύτταρα που προστατεύουν την επιδερμίδα από το στρες και επιδιορθώνουν το κατεστραμμένο DNA, η κρέμα ημέρας Youth Spell περιέχει ακόμα φωσφολιπίδια που μεταφέρουν τα βλαστοκύτταρα στα πιο βαθιά υποστρώματα και επιτρέπεται με αυτό τον τρόπο καλύτερη ανάπλαση του δέρματος. Όλα αυτά που υπόσχεται αυτή η κρέμα δε μπόρεσα φυσικά να τα εξακριβώσω με τόσο μικρή ποσότητα, παρόλα αυτά η κρέμα μου άρεσε αποκλειστικά και μόνο για τη βελούδινη υφή της που μου θύμιζε περισσότερο primer παρά ενυδατική κρέμα. Έμοιαζε στην σύσταση σαν την αντηλιακή της Frezyderm (SunScreen Velvet) στο λίγο πιο παχύρρευστο. Φαίνεται να έχει ένα εφέ blur το οποίο είναι ιδανικό για πρόσωπα με ατέλειες και μεγάλους πόρους σαν το δικό μου.
Βαθμολογία: 7/10

Rachel K Stem Cell Purifying Cleansing Gel and Youth Spell Day cream
Rachel K Stem Cell Purifying Cleansing Gel and Youth Spell Day cream


  • Etude House Precious Mineral BB cream Blooming Fit SPF 30/PA++
Άλλη μια BB που ήρθε η ώρα της να δοκιμάσω! Η συγκεκριμένη από την υπεραγαπημένη Etude House βγαίνει σε τρεις μορφές, Perfect Fit, Cotton Fit και Blooming Fit. Εγώ δοκίμασα την Blooming Fit που υπόσχεται λάμψη με τις μικροπέρλες που περιέχει στη σύσταση της. Φυσικά έχει και όλα τα υπόλοιπα που σου παρέχουν συνήθως οι κρέμες BB, ενυδάτωση, αντιρυτιδική και αντηλιακή προστασία (SPF30). Η υφή της είναι αρκετά λεπτόρρευστη, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, επειδή περνάω μια φάση ξηρότητας και κοκκινίλας γύρω από τη μύτη, η κρέμα αυτή δεν απλωνόταν καλά σε αυτή την περιοχή και έκανε μπαλώματα.  Η φωτεινότητα παρόλα αυτά που αποκτά το πρόσωπο είναι εντυπωσιακή για αυτό την συστήνω ανεπιφύλακτα σε κανονικές επιδερμίδες που δεν έχουν ανάγκη από μεγάλη κάλυψη.
Βαθμολογία: 6/10

Etude House Precious Mineral BB cream Blooming Fit SPF 30/PA++
Etude House Precious Mineral BB cream Blooming Fit SPF 30/PA++

  • Beatific Instant Beauty Booster face mask
Ένας έρωτας γεννήθηκε με το που δοκίμασα αυτή την μάσκα. Από την Beatific, άλλο ένα μικρό θαύμα που με ξετρέλανε. Είναι από τις μάσκες που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, μπορείς να τη βάλεις βράδυ και μετά να πας για ύπνο ή το πρωί και να συνεχίσεις με το makeup σου. Αυτό που είδα εφαρμόζοντας την, ήταν μια άμεση λείανση της επιδερμίδας, ένα blurring effect (επειδή η κρέμες Blur είναι ένα νέο trend αναγκαστικά χρησιμοποιώ τον όρο στα αγγλικά). Πόροι και λεπτές γραμμές εξαφανίστηκαν και ένας καθαρός καμβάς ήταν έτοιμος για να απλώσω το makeup μου και να βγω λαμπερή και απαστράπτουσα να γιορτάσω τη Λαμπρή!!! Όνειρο ανοιξιάτικης νυχτός βέβαια, γιατί η τιμή της σου δημιουργεί ένα ελαφρύ εγκεφαλικό. Όσες πάντως έχετε διάθεση για "ζημιές", κοστίζει 77€ με 30% έκπτωση που κάνει αυτήν την περίοδο η Beatific σε όλα της τα προϊόντα.
Βαθμολογία: 9/10


Beatific Instant Beauty Booster face mask
Beatific Instant Beauty Booster face mask

  •  Bourjois Volume Glamour Max Holidays mini mascara in Electric Blue.
Πριν από μερικές εβδομάδες η Bourjois έκανε ένα προ-πασχαλινό δώρο με 25% έκπτωση στα προϊόντα της. Επισκέφτηκα και εγώ το stand της για να αγοράσω μερικές ακόμα αποχρώσεις από τα Velvet lipsticks που με τόσο με έχουν ενθουσιάσει. Εκεί λοιπόν ανακάλυψα τις πιο γλυκές μίνι μάσκαρες και σε καταπληκτικές τιμές, τις Max Holidays, ό,τι πρέπει για τις διακοπές. Επέλεξα την απόχρωση Electric Blue, ένα υπέροχο φωτεινό μπλε που λατρεύω να φοράω τώρα που μπήκε η Άνοιξη. Η συσκευασία περιέχει 6ml και η τιμή της, κοντά στα 8€, ικανοποιητική (δεν ήταν στα εκπτωτικά).
Βαθμολογία: 9/10


Bourjois Volume Glamour Max Holidays mini mascara in Electric Blue
Bourjois Volume Glamour Max Holidays mini mascara in Electric Blue


Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα στις πασχαλινές διακοπές μου. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου