Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Beautytestbox - Behold...the RED Box!

Ο Μάιος σε λίγες μέρες μας αποχαιρετάει και ενώ ήταν γενικά ένας αρκετά ζεστός μήνας, σχεδόν καλοκαιρινός, προς το τέλος άρχισε να μας τα χαλάει και να μας κάνει να αναζητάμε μπουφάν, ζακέτες και κλειστά παπούτσια. Που θα πάει θα έρθει και το καλοκαίρι!!!

Πριν από λίγες μέρες το Beautytestbox έκανε πάλι την έκπληξη με την κυκλοφορία όχι ενός αλλά τριών πανέμορφων κουτιών ομορφιάς που είμαι σίγουρη ότι έγιναν ανάρπαστα και εξαντλήθηκαν όπως συνήθως σε μερικά λεπτά. Μετά από την αποτυχημένη τελευταία μου προσπάθεια να αποκτήσω το πολυπόθητο κουτάκι αυτή τη φορά ήμουν τυχερή και τα κατάφερα να παραγγείλω το RED Box. Το περιεχόμενο των κουτιών ήταν ήδη γνωστό από το mail που είχε στείλει η εταιρεία, τα δυο κουτιά είχαν 5 full size προϊόντα και κόστιζαν 15€ ενώ το τρίτο είχε 4 full size προϊόντα και κόστιζε 12€. Η αξία των προϊόντων όπως πάντα ξεπερνούσαν κατά πολύ την τιμή του κουτιού.


The RED Box by Beautytestbox
The RED Box by Beautytestbox



Πάμε να δούμε τα προϊόντα που είχε το RED Box.

  • NATURA SIBERICA Extra-Firming Night Facial Mask 70ml/14,90€
Η Natura Siberica είναι η πρώτη εταιρεία παραγωγής βιολογικών καλλυντικών στη Ρωσία και έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη οργανική φάρμα στην Ευρώπη στην Khakassia μέσα στην οποία φυτεύονται και μεγαλώνουν τα σπανιότερα φυτά της Σιβηρίας. Από αυτήν την εταιρεία, με πολλές περγαμηνές και βραβεία έλαβα μια συσφικτική μάσκα νυκτός. Η συγκεκριμένη περιέχει Wild Oblepikha, ένα φυτό πλούσιο σε βιταμίνες και πολυφαινόλες το οποίο παρέχει βαθιά θρέψη και αναδόμηση της επιδερμίδας. Περιέχει επίσης Snow Cladonia ένα φυτό που παραμένει πράσινο ακόμα και κατά την διάρκεια του Σιβηρικού χειμώνα το οποίο έχει αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες. Λατρεύω τις μάσκες νυκτός και θα την δοκιμάσω αμέσως!


NATURA SIBERICA Extra-Firming Night Facial Mask
NATURA SIBERICA Extra-Firming Night Facial Mask

  • FARMONA Tutti Frutti Cherry & Currant Body Scrub 100ml/6,65€
Ο βασικός λόγος που ανυπομονούσα να παραλάβω αυτό το κουτί ήταν η μεγάλη μου επιθυμία να δοκιμάσω ένα από τα λαχταριστά body scrubs της FARMONA. Πάλι από το μακρινό Βορρά, συγκεκριμένα από την Πολωνία, η εταιρεία FARMONA παράγει υψηλής ποιότητας καλλυντικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της περιέχουν εξελιγμένες φόρμουλες που βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις και ανακαλύψεις της σύγχρονης κοσμετολογίας, με δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης. Το Body Scrub που περιείχε το κουτί μου μυρίζει εξαίσια, είναι τόσο έντονο και φυσικό το άρωμα του κερασιού που μπορεί να ξεχαστείς και να το πιεις. Μην το πιείτε, απολεπιστείτε!!!


FARMONA Tutti Frutti Cherry & Currant Body Scrub
FARMONA Tutti Frutti Cherry & Currant Body Scrub

  • ING Sleek n Wavy Gel 40 ml/4,30€
Θυμόσαστε το γερούνδιο που μαθαίναμε στο μάθημα των αγγλικών; Ναι, για την κατάληξη -ING μιλάω, απ' όπου πήρε το όνομα της η ιταλική εταιρεία που πρόσφατα έκανε την εμφάνιση της και στο e-shop του Beautytestbox. H εταιρεία ING κυκλοφορεί 3 σειρές για τα μαλλιά, Color-ing που περιλαμβάνει βαφές μαλλιών, Treat-ing που περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης και θεραπείες και Styl-ing που περιλαμβάνει προϊόντα styling. Από τη σειρά STYL-ING έλαβα ένα gel που μπορεί να δώσει μπούκλες με νεύρο ή να πετύχει ίσιωμα μεγάλης διάρκειας. Πολυχρηστικό!!! Εμένα πάντως μου μένει από την κάρτα η φράση "εξουδετερώνει το φριζάρισμα"! Δοκιμή στο επόμενο λούσιμο!!!


ING Sleek n Wavy Gel
ING Sleek n Wavy Gel

  • ING Shining Fluid 80 ml/9,47ml
Από την σειρά STYL-ING της ίδιας εταιρείας, μια σιλικόνη που υπόσχεται εξαφάνιση της ψαλίδας, επανόρθωση και προστασία των εύθραυστων και ατίθασων μαλλιών που φριζάρουν και εκπληκτική λάμψη. Χρησιμοποιώ συνέχεια σιλικόνες μετά το λούσιμο οπότε είμαι περίεργη να δω αν αυτή μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω στα μαλλιά μου.


ING Shining Fluid
ING Shining Fluid

  • Deborah Milano Pret-a-Porter Nail Polish 4.5 ml/7,00€
Έχω ξαναδοκιμάσει από την Deborah Milano βερνίκια από τη συγκεκριμένη σειρά και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένη. Δεν έχει εξαιρετική διάρκεια, όμως απλώνεται εύκολα, στεγνώνει σχετικά γρήγορα και έχει πολύ όμορφες αποχρώσεις. Αυτή που είχε το κουτί είναι μια ιδιαίτερη μωβ απόχρωση που κάνει στο φως κάποιους ιριδισμούς χρυσoύ shimmer. Πολύ ανοιξιάτικο χρώμα!!!


Deborah Milano Pret-a-Porter Nail Polish
Deborah Milano Pret-a-Porter Nail Polish


  • KORONA Flash Tatoos Δείγμα
Μια μόδα που εμφανίστηκε πέρσι το καλοκαίρι είναι και αυτή των Flash Tattoos. Και ενώ περίμενα ότι θα κρατούσε λίγο φαίνεται ότι φέτος το trend συνεχίζεται. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και μάλλον θα το κρατήσω για να το φορέσω σε κάποιο τριημεράκι διακοπών!
 

KORONA Flash Tatoos
KORONA Flash Tatoos

Αυτά ήταν τα προϊόντα του RED box. Μπορώ να πω ότι για ακόμα μια φορά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το περιεχόμενο του κουτιού και ανυπομονώ να δοκιμάσω όλα τα προϊόντα και ιδιαίτερα τη μάσκα και το scrub. Το Beautytestbox ξέρει να δημιουργεί τα πιο όμορφα κουτιά και να μας ξετρελαίνει με τα νέα brands και τα πρωτοποριακά προϊόντα που φέρνει στο e-shop του. Μακάρι να κυκλοφορούσε κουτιά σε μηνιαία βάση όπως όταν πρωτοξεκίνησε!!!

Εσείς έχετε παραγγείλει κάποιο από τα τρία κουτάκια του Beautytestbox αυτού του μήνα;
Φιλιά και καλό τριήμερο!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου