Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Travelling and sampling in Karpenisi - Part 1

Γεια σας κορίτσια και καλό μήνα! Πως τα περάσατε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς; Εγώ έκανα ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής στην όμορφη Ευρυτανία που πολύ με ξεκούρασε και με ανανέωσε. Πόσο πολύ αγαπώ τα ταξίδια!!! Η Ευρυτανία έχει απίστευτες ομορφιές, βουνά, πράσινο, έλατα, νερά και αν με εντυπωσίασε τώρα που είναι Άνοιξη δε μπορώ να φανταστώ πόσο άμορφη μπορεί να είναι χιονισμένη.


Evritania
Evritania, Karpenisi

Επειδή θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση για το ταξίδι αυτό και επειδή το κεντρικό μας θέμα είναι άλλο, θα αναφέρω μόνο επιγραμματικά τι μου έκανε εντύπωση:
  1. Πολλά όμορφα χωριά για εξερεύνηση γύρω από το Καρπενήσι.
  2. Το Μεγάλο Χωριό υπέροχα γραφικό με ωραία καφέ με συγκλονιστική θέα.
  3. Άπειρα παραδοσιακά καταλύματα.
  4. Φαγητό φανταστικό και πάμφθηνο.
  5. Η διαδρομή προς Προυσσό αξέχαστη, το τοπίο γύρω από το μοναστήρι τόσο άγριο που θα αποτελούσε τέλειο σετ για σκηνικό στο Game of Thrones.
  6. Όλες οι διαδρομές με αυτοκίνητο γίνονται ανάμεσα από πλατάνια και ποταμάκια. Πολλές πηγές με δροσερά τρεχούμενα νερά.
  7. Aν ταλαιπωρείσαι από αλλεργίες καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτό το μέρος αυτή την εποχή, ένα σύννεφο γύρης (δεν κάνω πλάκα, το βλέπεις από μακρυά) αιωρείται πάνω από το Καρπενήσι.
  8. Βουνό, βουνό και πάλι βουνό!!!

Samples used in my trip to Karpenisi
Samples tested in my trip to Karpenisi

Πάμε στο θέμα μας τώρα! Όπως έχω ξανακάνει παλιότερα, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τα δείγματα που δοκίμασα σε αυτό το ταξίδι. Είναι αρκετά οπότε δε θα μακρηγορήσω, αν θέλετε κάποιο αναλυτικό review για κάποιο από αυτά, αφήστε σχόλιο.


Clinique moisture surge
Clinique moisture surge, a water drop formulation

  • Clinique moisture surge extended thirst relief
Από κάποιο σετ με δείγματα της Clinique είχα αυτή την travel size συσκευασία της γνωστής ενυδατικής Moisture Surge. Τι να πω, φανταστική κρέμα, σε μορφή water drop, κάνει ακριβώς ότι λέει και το όνομα της, "ξεδιψάει" το δέρμα. Αν είχε και αντιρυτιδικές ιδιότητες θα ήταν η αγαπημένη μου κρέμα ημέρας. Για τις πιο νεανικές επιδερμίδες αποτελεί την ιδανική ενυδατική που ταιριάζει στους περισσότερους τύπους δέρματος.   


Clinique Beyond perfecting foundation + concealer
Clinique Beyond perfecting foundation + concealer
 
  • Clinique Beyond perfecting foundation + concealer
Ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτό το νέο πρωτοποριακό προϊόν από την Clinique που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν foundation και concealer μαζί. Δυστυχώς, η απόχρωση ήταν τρομερά πιο σκούρα από τη δική μου και αυτό έκανε αδύνατη τη χρήση του δείγματος. Το μόνο που έχω να πω από μια πρώτη εφαρμογή είναι ότι έχει πολύ βελούδινη υφή που σημαίνει ότι σίγουρα θα το αναζητήσω στην Clinique στη δική μου απόχρωση γιατί φαίνεται πολλά υποσχόμενο.


Okiroi Moisturizing body lotion
Okiroi Moisturizing body lotion

  • Okiroi Moisturizing body lotion

Ένα δείγμα που παρέλαβα μαζί με κάποια άλλα δείγματα από την ίδια εταιρεία με την αγορά κάποιων προϊόντων από το γνωστό Cherrybox. Την Okiroi δεν την γνώριζα, είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα στην Κοζάνη και με προϊόντα βασισμένα στο ευεργετικό γάλα γαϊδούρας. Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος έχει ένα ανεπαίσθητο, κάπως φαρμακευτικό άρωμα το οποίο εξαφανίζεται σχεδόν αμέσως. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μερικά δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή το δέρμα γίνεται απαλό και βελούδινο χωρίς ίχνος λιπαρότητας, μια ιδιότητα πολύ σημαντική για μένα αφού συνήθως αφού απλώνω την κρέμα σώματος θέλω αμέσως να ντυθώ. Αυτό ίσως κάπως να δικαιολογεί την υψηλή σχετικά τιμή (28€ για 150 ml).


Caudalie Premier Cru the eye cream
Caudalie Premier Cru the eye cream

  • Caudalie Premier Cru the eye cream
Έλαβα ένα σετ από δειγματάκια της Caudalie από το αγαπημένο Boxpharmacy και δεν έχασα φυσικά την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά στις διακοπές μου. Η σειρά Premier Cru της Caudalie είναι ίσως η πιο ακριβή σειρά της εταιρείας με πολυτελείς κρέμες και ένα ελιξήριο αντιγήρανσης. Την συγκεκριμένη κρέμα ματιών αυτής της σειράς την ερωτεύτηκα με την πρώτη εφαρμογή, καθάρισα μέχρι τελευταίας σταγόνας το δείγμα και σίγουρα θα την αναζητήσω σε μια καλύτερη έκπτωση από κάποιο φαρμακείο (αυτή τη στιγμή η χαμηλότερη τιμή που βρήκα ήταν 32€ με έκπτωση).


Caudalie Vinexpert Night Infusion Cream
Caudalie Vinexpert Night Infusion Cream

  • Caudalie Vinexpert Night Infusion Cream
Ακόμα δεν έχω βρει ένα προϊόν από Caudalie που να με έχει απογοητεύσει. Έτσι και αυτή η κρέμα νύχτας είναι ίσως από τις πιο ενυδατικές και ταυτόχρονα ανάλαφρες κρέμες νυχτός που έχω δοκιμάσει. Η σύσταση της είναι βελούδινη και απορροφάται αμέσως. Εξαιρετική κρέμα και τη βρίσκεις σε αρκετά οικονομική τιμή (25€ με έκπτωση).

Σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος με τα υπόλοιπα δειγματάκια που δοκίμασα οπότε μείνετε συντονισμένες!!!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία προϊόντα επέλεξες για τις δοκιμές σου στο ταξίδι σου! Θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω το beyond perfecting. Ακούω τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω εχω ακουσει καλα λογια, κριμα που δε μου ταιριαξε καθολου η αποχρωση :((((

      Διαγραφή