Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Flowerista Act1, The Vote

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο φτάνει στο τέλος του και ο καιρός μας τα χάλασε αυτή τη φορά. Κρύο, αέρας και ξαφνικές μπόρες που μόνο καλοκαίρι δε μας θυμίζουν, ούτε καν άνοιξη! Και ενώ διανύουμε τις πρώτες μέρες του Ιούνη και η Άνοιξη μας έχει αποχαιρετήσει, εγώ θα συνεχίσω το "Just Another Mani(c) Sunday" με το δεύτερο Act που είναι άκρως ανοιξιάτικο.


Essie Flowerista Spring 2015 Collection
Essie Flowerista Spring 2015 Collection


Στο προηγούμενο Act, το Neon Colors, ο διαγωνισμός αφορούσε βερνίκια της O.P.I. Σε αυτό το Act, καλείστε να ψηφίσετε και να λάβετε μέρος σε ένα νέο διαγωνισμό με βερνίκια της εταιρείας Essie από την τελευταία της Ανοιξιάτικη συλλογή Flowerista. Είναι μια πανέμορφη συλλογή με εξαιρετικά ιδιαίτερες αποχρώσεις που νομίζω ότι αγαπήθηκε πολύ από τις φανατικές της εταιρείας.


Left to Right: Essie Blossom Dandy, Flowerista and Garden Variety
Left to Right: Essie Blossom Dandy, Flowerista and Garden Variety

Τα τρία βερνίκια που περιμένουν την ψήφο σας είναι τα παρακάτω:
  1. Blossom Dandy: ένα ανοικτό γαλαζο-πράσινο,
  2. Flowerista: το χρώμα της μωβ ορχιδέας,
  3. Garden Variety: ένα όμορφο μπλε.
(Τα βερνίκια τα παρήγγειλα από το mhmarket που είναι ένα ελληνικό e-shop με είδη κομμωτηρίου)


Δυο απλά βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου")
  2. Να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση στο οποίο θα βάζετε σειρά προτίμησης ανάμεσα στα 3 βερνίκια (π.χ. εμένα η σειρά προτίμησης είναι 2,3,1). Επίσης, απαραίτητο στο σχόλιο είναι και το e-mail σας για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 18:00. Το ίδιο βράδυ θα ανακοινωθούν οι νικητές με τους οποίους θα επικοινωνήσω άμεσα και οι οποίοι θα πρέπει να μου απαντήσουν εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσουν το δώρο τους.
 
Οι τρεις νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα κερδίσουν από ένα βερνίκι που θα είναι το βερνίκι της πρώτης επιλογής τους.
Σε περίπτωση σύμπτωσης των πρώτων επιλογών των νικητών, προτεραιότητα θα έχει ο νικητής που έκανε νωρίτερα το σχόλιο, ενώ ο άλλος θα κερδίσει το βερνίκι της δεύτερης επιλογής του.

Μοναδική μου παράκληση από τους νικητές θα είναι η αποστολή μιας φωτογραφίας με το βερνίκι φορεμένο είτε μόνο του είτε σαν μέρος ενός nail art. Το Act θα κλείσει με ένα post με τις φωτογραφίες των νικητών αλλά και όλες όσες θέλετε να μου στείλετε φωτογραφίες με βερνίκια με ανοιξιάτικες αποχρώσεις ή nail art με λουλούδια, μπορείτε να το κάνετε και εγώ θα τις αναρτήσω στο ίδιο post.

Κλείνω το post με την φωτογραφία που μου έστειλε η Κρυστάλω, η τρίτη νικήτρια του Act Neon Colors η οποία κέρδισε το βερνίκι της O.P.I. You Are So Outta Lime! Τελικά, αν δεν το δεις το βερνίκι φορεμένο δε μπορείς να καταλάβεις καλά πώς βγαίνει η απόχρωση του. Πολύ καλοκαιρινό χρώμα, μου θυμίζει mojito. Σ' ευχαριστώ Κρυστάλω για την όμορφη φωτό!!!


O.P.I. in You Are So Outta Lime!
O.P.I. in You Are So Outta Lime! (photo by Krustalw Stamath)


Αυτά λοιπόν από μένα. Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και περιμένω τις συμμετοχές σας στο διαγωνισμό!!!


**** Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!!! ****



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου