Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Beauty and Euphoria pack by WeLovePharmacies

Γεια σας κορίτσια! Ήρθε επιτέλους Σαββατοκύριακο, ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε και να ασχοληθούμε με αγαπημένες δραστηριότητες. Ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για ένα νέο κουτάκι που έκανε την παρθενική του εμφάνιση αυτό το μήνα. Κάτι είχα διαβάσει για αυτό το project από την Kelly του amoderngreekwoman. Έτσι, ως φανατική των κουτιών ομορφιάς, μόλις κατάλαβα ότι κυκλοφόρησε το πρώτο κουτάκι έσπευσα να το παραγγείλω. Το όνομα του κουτιού: Beauty and Euphoria pack, ένα  πακέτο από το site welovepharmacies που στοχεύει στην Ομορφιά και στην Ευεξία.


Beauty & Euphoria pack from welovepharmacies
Beauty & Euphoria pack from welovepharmacies

Το κουτάκι κοστίζει 15€ + 3€ μεταφορικά. Το B&E pack έφτασε πολύ γρήγορα στα χέρια μου, μέσα σε μια μέρα από την παραγγελία.

Beauty & Euphoria pack from welovepharmacies
Beauty & Euphoria pack from welovepharmacies



Πάμε να δούμε τι περιείχε το Β&Ε pack, ένα limited edition εποχιακό κουτί για το Φθινόπωρο 2015. 


Gaia Ethereal Beauty Body milk
Gaia Ethereal Beauty Body milk

  • Gaia Ethereal Beauty Body milk
Είσαι beauty addict και δεν έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από Gaia; Μα πως είναι δυνατόν! Κι όμως ναι, το παραδέχομαι, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι από Gaia, παρόλο που έχω δει άπειρες αναρτήσεις για αυτό το brand. Χάρηκα πάρα πολύ λοιπόν, όταν είδα ένα προϊόν αυτής της σειράς στο κουτί. Το brand Gaia Ethereal Beauty είναι εμπνευσμένο από την ελληνική φύση και αποτελείται από προϊόντα με βασικά συστατικά τους το οργανικό λάδι ελιάς και το έλαιο φυστικιού. Ένα body milk σε full size είχε το κουτάκι μου το οποίο, εκτός από αυτά τα συστατικά, περιέχει ακόμα λάδι αργκάν, καλέντουλα και μετάξι, αλλά και αμυγδαλέλαιο, γλυκερίνη, αλλαντοΐνη και προβιταμίνη Β5. Σούπερ συστατικά για σούπερ ενυδάτωση! Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι paraben free, mineral-oil free και cruelty-free. Στο κουτάκι υπήρχε και ένα δειγματάκι από το shower gel της σειράς.


Private Label "We love pharmacies" foam bath
Private Label "We love pharmacies" foam bath

  • Private Label "We love pharmacies" foam bath
H DMB. Hellas Products είναι η ελληνική εταιρεία που κρύβεται πίσω από γνωστά ελληνικά brands καλλυντικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης όπως Gaia, Ventus,
X-Byte και Natural Touch. Ταυτόχρονα, έχει δημιουργήσει και μια σειρά επωνύμων Private Labeled (PL) προϊόντων. Το κουτάκι μου περιείχε ένα αφρόλουτρο με άρωμα βανίλιας του Private Label που συσκευάστηκε από την DMB Hellas για λογαριασμό του welovepharmacies.


TERRANOVA Life Drink sachets
TERRANOVA Life Drink sachets

  • TERRANOVA Life Drink sachets
Τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα Terranova της εταιρείας Terranova Synergistic Nutrition παρασκευάζονται στην Αγγλία, είναι 100% φυσικά, δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα και συντηρητικά και έχουν μέγιστη απορρόφηση. Είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως από αθλητές (και από την αγαπημένη μου ομάδα  ΑΕΚ!) αλλά και από οποιονδήποτε έχει έλλειψη βιταμινών ή μετάλλων. Το Terranova Beauty Complex Skin-Hair-Nails μάλιστα βραβεύτηκε πρόσφατα με Διεθνές Βραβείο Φυσικής Ομορφιάς για τη μοναδική φυσική σύνθεσή του που ενισχύει την ομορφιά από μέσα. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Terranova στην Ελλάδα είναι η ΒΙΟΝΑΤ, μια ελληνική εταιρεία που εισάγει και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων φυτοθεραπείας και συμπληρωμάτων διατροφής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Το Terranova Life Drink που είχε το κουτί σε φακελάκια περιέχει μια εξαιρετική σειρά συστατικών, όπως σπιρουλίνα και χλωρέλλα, ωμέγα 3-6-9 από λιναρόσπορο, μποράγκο καθώς και ελαιόλαδο. Επίσης περιέχει 10 ποικιλίες φρέσκων λαχανικών ψυχρής ξήρανσης, 10 διαφορετικά αντιοξειδωτικά berries (ακάι μπέρι, ιπποφαές, κλπ)  και 2 είδη μανιταριών. Ακόμη έχει πάνω από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, καθώς και μια ευρεία ποικιλία βιταμινών και μετάλλων από πίτουρο ρυζιού, 7 διαφορετικά πεπτικά ένζυμα και 5 διαφορετικούς τύπους προβιοτικών.
Αν και δεν είμαι φαν των συμπληρωμάτων διατροφής μου κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον η λίστα των συστατικών του και νομίζω ότι θα το δοκιμάσω.


Private Label "We love pharmacies" σφουγγάρι λούφα
Private Label "We love pharmacies" σφουγγάρι λούφα

  • Private Label "We love pharmacies" σφουγγάρι λούφα
Τώρα που μπήκε το φθινόπωρο, σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσουμε την απολέπιση και δεν υπάρχει πιο χρήσιμο εργαλείο από ένα σφουγγάρι λούφα. Το συγκεκριμένο ανήκει και αυτό στο Private Label του welovepharmacies και έχει διπλή όψη, λούφα από τη μια και πετσετέ από την άλλη, καθώς και μια πρακτική λαβή.


     PrivatePrivate Label "We love pharmacies" χειροποίητο κολιέ κρυσταλλοθεραπείας
     Private Label "We love pharmacies" χειροποίητο κολιέ κρυσταλλοθεραπείας

  • Private Label "We love pharmacies" χειροποίητο κολιέ κρυσταλλοθεραπείας 
Ένα πολύ όμορφο χειροποίητο κολιέ με πέτρα από ροζ χαλαζία έτυχε στο δικό μου κουτάκι, ένα κολιέ βασισμένο στην αρχή της κρυσταλλοθεραπείας. Κάθε ημιπολύτιμος λίθος έχει κάποιες ευεργετικές ιδιότητες και μπορεί να προσφέρει πολλά στην πνευματική και σωματική υγεία μας, πέρα από το να διακοσμεί όμορφα και καλαίσθητα το λαιμό μας ή το χέρι μας. Συγκεκριμένα, ο ροζ χαλαζίας έχει τις παρακάτω ιδιότητες (οι πληροφορίες είναι από το welovepharmacies):

"Η επονομαζόμενη «πέτρα της αγάπης» που θεραπεύει τις συσσωρευμένες πληγές της καρδιάς. Διδάσκει τη δύναμη της συγχώρεσης και αναπρογραμματίζει την καρδιά ν' αγαπάει: τον εαυτό μας, την οικογένεια, αλλά και τον πλατωνικό έρωτα ή τη ρομαντική αγάπη. Ιδανικό δώρο για να εκφράσετε οποιαδήποτε μορφή αγάπης! Φέρνει εσωτερική ηρεμία και ισορροπία τα συναισθήματα. Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο."


Thank you Ioanna M.
My B&E pack was carefully curated by Ioanna M. - THANK YOU!!!

Το welovepharmacies είναι ένα νεοσύστατο site που στόχο έχει την προβολή και την ενίσχυση των ελληνικών Φαρμακείων. Μια πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα οι λάτρεις των καλλυντικών φαρμακείου αλλά και των συμπληρωμάτων διατροφής θα επικροτήσουν και θα αγκαλιάσουν με ενθουσιασμό. Μέσα από το welovepharmacies μπορεί ο καταναλωτής να δει τις προσφορές ή events που διοργανώνονται από διάφορα φαρμακεία. Επίσης, για να μας φέρει πιο κοντά στα νέα και αξιόλογα προϊόντα που κυκλοφορούν στα φαρμακεία προχώρησε και στην κυκλοφορία του κουτιού Beauty & Euphoria pack.

Καλή επιτυχία εύχομαι στο welovepharmacies και στο νέο τους εγχείρημα. Θα παρακολουθώ στενά την πορεία του γιατί λατρεύω τα δερμοκαλλυντικά αλλά και τα συνδρομητικά κουτιά. Η πρώτη προσπάθεια με το Beauty & Euphoria pack ήταν, κατά τη γνώμη μου, επιτυχημένη, ήταν ένα κουτάκι που με ευχαρίστησε με το περιεχόμενο του και θα περιμένω με ανυπομονησία και τα επόμενα.

Αν και εσείς θέλετε να αγοράσετε το B&E pack, είναι ακόμα διαθέσιμο εδώ

Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Αύριο επανέρχομαι με ολοκαίνουργιο Just Another Mani(c) Sunday και νέο διαγωνισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου