Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Inspired by Nature Act1

Γεια σας, γεια σας κοριτσάκια! Σήμερα είναι μια μελαγχολική Κυριακή, ίσως η πρώτη Κυριακή που έχω τη διάθεση να την περάσω χουχουλιάρικα. Το φθινόπωρο άλλωστε έχει μπει για τα καλά και, όπως φαίνεται, το "κρέμασα" το μαγιό για αυτή τη σεζόν! Σήμερα, μιας και μιλάμε για φθινόπωρο θα σας παρουσιάσω τη νέα φθινοπωρινή συλλογή βερνικιών του Κορρέ. Τι λέτε, πάμε να τα δούμε;


Korres Nail Colour Limited Edition Collection Fall 2015
Korres Nail Colour Fall 2015 Limited Edition Collection (L-R: Blackened Green,
Warm Khaki, Hazy Petrol, Berry Rose, Pure Almond, Chocolate Brown, Black).
Photo by Korres Official FB page

Η νέα Limited Edition συλλογή της σειράς KORRES NAIL COLOUR έχει το χρωματικό αποτύπωμα του φθινοπώρου και «φωτογραφίζει» τη φύση στην πιο μυστηριακή της γαλήνη. Είναι καθαρά εμπνευσμένη από τους τόνους της γης, τις αποχρώσεις των φύλλων, τα χρώματα των τοπίων και της αλλαγές της φύσης μέσα στο φθινόπωρο. Η συλλογή αυτή αποτελείται από 7 νέα βερνίκια με τη γνωστή 7-free φόρμουλα του Κορρέ βασισμένη σε εκχύλισμα Μύρου, Ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5, η πιο φυσική πρόταση σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών.

Πάμε να δούμε τις αποχρώσεις:

  • BLACKENED GREEN 73  - ένα σκούρο πράσινο, πολύ κομψό χειμωνιάτικο χρώμα
  • WARM KHAKI 62 - ένα πολύ ιδιαίτερο χακί 
  • HAZY PETROL 37 - ένα πετρόλ φυσικά, άλλωστε δεν έχω δει φέτος συλλογή που να μην έχει αυτήν την απόχρωση
  • BERRY ROSE 60 - το μοναδικό χρώμα που δίνει λίγο φως στην φθινοπωρινή παλέτα
  • PURE ALMOND 30 - ένα κλασσικό nude που πρέπει να υπάρχει σε κάθε νεσεσέρ
  • CHOCOLATE BROWN 68 - ένα υπέροχο βαθύ σοκολατί
  • BLACK 101 - το απόλυτο μαύρο για να απογειώσει τη dark-glam διάθεση σας


Λατρεύω όπως θα γνωρίζετε τους διαγωνισμούς με βερνίκια. Ύστερα από επιθυμία κάποιων αναγνωστριών για βερνίκια του Κορρέ, αποφάσισα να σας χαρίσω μέσα από αυτήν τη στήλη αυτή την πανέμορφη συλλογή. Ένας τυχερός/ή λοιπόν θα κερδίσει και τα 7 βερνίκια της Limited Edition φθινοπωρινής συλλογής του Κορρέ για το 2015, μαζί με ένα Base Coat και ένα Top Coat για extra φροντίδα και extra λάμψη.


Korres Nail Colour Limited Edition Fall 2015 Collection
Korres Nail Colour Fall 2015 Limited Edition Collection

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου")
  2. Να γίνετε μέλη στη σελίδα μου στο Facebook 
  3. Να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση απαντώντας στο ερώτημα "Ποια είναι η αγαπημένη σας φθινοπωρινή απόχρωση στα νύχια;" Επίσης, απαραίτητο στο σχόλιο είναι και το όνομα σας στο Facebook για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (σε καινούργια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του. Η μοναδική μου παράκληση από το νικητή θα είναι να μου στείλει μια ή περισσότερες φωτογραφίες με κάποια από τα βερνίκια φορεμένα για να δημοσιευτούν σε κάποια μελλοντική ανάρτηση.

Αυτά λοιπόν από μένα. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένω με ανυπομονησία τις συμμετοχές σας και τα σχόλια σας. Να περνάτε όμορφα!!!

Χορηγοί επικοινωνίας
kerdiseto.gr
ediagonismoi.gr
saveandwin.gr


**** O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ****


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου