Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Lookfantastic Beauty Box - October 2015

Γεια σας, γεια σας όμορφες! Είναι μια όμορφη Κυριακή και ο καιρός αρκετά ζεστός, τι περιμένεις λοιπόν πάρε την οικογένεια σου, το φίλο σου, τη φίλη σου και βγες για χαλαρές βόλτες και εξορμήσεις στη φύση. 

Σήμερα θα σας παρουσιάσω το κουτάκι ομορφιάς από το Lookfantastic που μόλις έφτασε στα χέρια μου, αρκετά αργοπορημένο για άλλη μια φορά. Τα έχουμε ξαναπεί για αυτό το συνδρομητικό κουτί, αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι πλέον υπάρχει και η επιλογή για τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια συνδρομή. Η ετήσια συνδρομή μάλιστα είναι αρκετά οικονομικότερη, έρχεται στα 15€ μηνιαίως.


Lookfantastic Beauty Box - October 2015
Lookfantastic Beauty Box - October 2015


Το Lookfantastic άλλαξε το εξωτερικό του κουτιού το οποίο θα είναι διαφορετικό και πιο γιορτινό κάθε μήνα μέχρι τα Χριστούγεννα. Το κουτί είναι επικεντρωμένο για άλλη μια φορά στην περιποίηση προσώπου, μαλλιών και χεριών αλλά περιέχει και μια έκπληξη, ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο μακιγιάζ.  Στην περιγραφή κάθε προϊόντος στην κάρτα συμπεριλαμβάνεται και μια συμβουλή για τη βέλτιστη χρήση του. Έξυπνο!!!


Unboxing Lookfantastic Beauty Box - October 2015
Unboxing Lookfantastic Beauty Box - October 2015

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τα προϊόντα.


  • Balance Me Radiance Face Mask Travel size 30ml
Η Balance Me είναι μια αγγλική εταιρεία πολύ αγαπημένη από το Lookfantastic και την έχω δει σε πολλά από τα προηγούμενα κουτιά. Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα να βλέπω τις ίδιες εταιρείες να εμφανίζονται κάθε μήνα, όμως επειδή είμαι λάτρης των μασκών λάμψης, χάρηκα που είδα αυτό το προϊόν και μάλιστα σε μια αρκετά ικανοποιητική ποσότητα. Είναι 98% φυσικό προϊόν και τα κάνει όλα. Περιέχει καολίνη (έτσι ονομάζεται η κινέζικη άργιλος) για καθαρισμό, τρίμματα από καρύδια και υδροξυοξέα (ΑΗΑ) για απολέπιση, αλλά και μια σειρά από φυτικά συστατικά με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες όπως αλόη, παλμαρόζα, χαμομήλι, λεβάντα, δενδρολίβανο και πολλά άλλα.


Balance Me Radiance Face Mask
Balance Me Radiance Face Mask


  • Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser – Travel Size 30ml
Πάντα χαίρομαι να δοκιμάζω προϊόντα Murad και ενθουσιάστηκα όταν είδα αυτό το απολεπιστικό καθαριστικό με AHA/BHA, ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της σειράς Age Reform. Τρέμω στην ιδέα βέβαια να το δοκιμάσω γιατί ξέρω ότι θα απογοητευθώ πολύ αν είναι ένα φανταστικό προϊόν! Ο λόγος φυσικά, η τιμή του στα 38€, πολύ υψηλή για ένα προϊόν καθαρισμού και πολύ απαγορευτική για μένα. Επίσης, ενώ λατρεύω τις μάσκες λάμψης τις οποίες αφήνεις αρκετή ώρα για να δράσουν τα ΑΗΑ, δε μπορώ να πω ότι πιστεύω πολύ στη λειτουργία των ΑΗΑ σε ένα καθαριστικό που το ξεπλένεις αμέσως. Ίδωμεν!!!


Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser
Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser


  • Elemis Hydra-Balance Day Cream – Travel Size 20ml
Μια ενυδατική κρέμα ημέρας από την αγαπημένη Elemis, με λεπτόρρευστη υφή, ιδανική για κανονικές-μεικτές επιδερμίδες. Δίνει ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την λιπαρότητα με τα εκχυλίσματα σπειραίας (meadowsweet) που περιέχει.
Συμβουλή του Lookfantastic: Πάντα απλώνετε την ενυδατική με ανοδικές κινήσεις.


Elemis Hydra-Balance Day Cream
Elemis Hydra-Balance Day Cream


  • Monu Firming Moisturiser – Travel Size 25ml
Όχι άλλο προϊόν από Monu, μα τόσα άλλα brands παρελαύνουν στο Lookfantastic! Επίσης, δυο ενυδατικές σε ένα κουτί; Τέλος πάντων, η συγκεκριμένη ενδείκνυται για ξηρές επιδερμίδες και έχει και συσφικτικές ιδιότητες. Έχει πλούσια σύσταση και περιέχει θαλάσσιο κολλαγόνο αλλά και ενυδατικά φυτικά συστατικά όπως νερόλι, λεβάντα και έλαιο καρύδας.


Monu Firming Moisturiser
Monu Firming Moisturiser


  • Percy & Reed No Oil Oil – Travel Size 30ml
Να ένα καινούργιο brand που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και που χάρηκα πολύ που υπήρχε στο κουτάκι μου. Ένα λάδι μαλλιών από την εταιρεία Percy & Reed με προβιταμίνη Β5 και πρωτεΐνες σταριού για όγκο, θρέψη, αναδόμηση και λείανση της τρίχας.
Συμβουλή του Lookfantastic: Ζεστάνετε το λαδάκι στην παλάμη σας και περάστε πάνω του ένα πινέλο μακιγιάζ. Απλώστε το προϊόν με το πινέλο πάνω στις τριχούλες που πετάνε στα μαλλιά σας. Τέλειο tip, θα το δοκιμάσω σίγουρα!


Percy & Reed No Oil Oil
Percy & Reed Volumizing No Oil Oil

  • Nuxe Reve De Miel Hand and Nail Cream Travel size 15ml
Από την αγαπημένη μου Nuxe, μια κρέμα χεριών/νυχιών σε μίνι συσκευασία. Με πλούσια σύσταση και φανταστικό λουλουδάτο άρωμα, είναι ένα πολύ χρήσιμο προϊόν που μπαίνει κατευθείαν στη τσάντα μου.


Nuxe Reve De Miel Hand and Nail Cream
Nuxe Reve De Miel Hand and Nail Cream

  • Look Good, Feel Better Eyeshadow Brush
Άλλο ένα brand που δεν γνώριζα και μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω μέσα από το Lookfantastic. O φιλανθρωπικός οργανισμός Look Good, Feel Better (LGFB) είναι αφιερωμένος στην βελτίωση της αυτοεκτίμησης, της εμφάνισης και της ποιότητας ζωής των γυναικών οι οποίες υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες για καρκίνο (δείτε το βιντεάκι στο τέλος της ανάρτησης). Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, έχει κυκλοφορήσει σειρές καλλυντικών αλλά και εργαλείων μακιγιάζ με σκοπό να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη σε αυτές τις γυναίκες. Χειροκροτώ την κίνηση και χαίρομαι που το Lookfantastic πρόσθεσε αυτό το προϊόν το συγκεκριμένο μήνα που είναι εξάλλου ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Πέρα από αυτά, το πινέλο αυτό φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο και θα μου φανεί πολύ χρήσιμο.
Συμβουλή του Lookfantastic: Ξεκινάτε πάντα την εφαρμογή της σκιάς από την εξωτερική πλευρά του βλεφάρου. Έτσι, αποφεύγετε να πέφτει σκόνη από τη σκιά κάτω από τα μάτια.


Look Good, Feel Better Eyeshadow Brush
Look Good, Feel Better Eyeshadow Brush

Σε γενικές γραμμές το κουτάκι αυτού του μήνα με άφησε ικανοποιημένη. Πέρα από κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσέξει το Lookfantastic, όπως η επανάληψη κάποιων brands αλλά και κάποιων παρόμοιων προϊόντων μέσα στο ίδιο κουτί, νομίζω ότι έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα κουτιά στα οποία έβρισκα κάποια άκυρα προϊόντα όπως βιταμίνες ή στοματικά διαλύματα.

Αυτά από μένα. Πως σας φάνηκε το κουτί του Lookfantastic αυτού του μήνα;

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μου που τρέχει με τα βερνίκια από Korres. Φιλιά και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου