Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Essie Fall 2015 Leggy Legend Collection - My Favorites

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας παρουσιάσω και θα σας δείξω swatches από τα βερνίκια που αγάπησα από την συλλογή της Essie για το φθινόπωρο του 2015. Η συλλογή λέγεται Leggy Legend και έχει κάνει τρομερή θραύση γιατί περιέχει τρεις ιδιαίτερες μεταλλικές αποχρώσεις που δύσκολα βρίσκεις σε άλλες συλλογές.


Essie Fall 2015 Leggy Legend Collection
Essie Fall 2015 Leggy Legend Collection



Φέτος γενικά, οι περισσότερες φθινοπωρινές συλλογές περιείχαν αποχρώσεις μεταλιζέ και ιριδίζουσες και έδειχναν φανερά την τάση για επιστροφή στη μόδα των 80's, τότε που το χρυσό, το ηλεκτρίκ και το ασημί μεσουρανούσαν. Από τη συλλογή Leggy Legend, επέλεξα τελικά 2 αποχρώσεις ξεχωριστές, την Froc n' Roll και την Bell Bottom Blues.


Essie Nail Polish in Froc n' Roll
Essie Nail Polish in Froc n' Roll

 

Η απόχρωση Froc n' Roll μου κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον όταν πρωτοείδα τη συλλογή. Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψεις το χρώμα γιατί στο φως οι ιριδισμοί του άλλοτε πάνε προς το καφέ και άλλοτε προς το μωβ. Φανταστικό βερνίκι, αρκετά οπάκ με 1 στρώση, θέλεις όμως σίγουρα 2 στρώσεις για να φανεί η ένταση του shimmer. Το μόνο που με απογοήτευσε ήταν ότι περνώντας μια παχιά στρώση από το top coat διαπίστωσα ότι οι ιριδισμοί δεν φαίνονταν τόσο πολύ.


Essie Nail Polish in Bell Bottom Blues
Essie Nail Polish in Bell Bottom Blues


Η δεύτερη απόχρωση, Bell Bottom Blues, έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει δική μου γιατί λατρεύω τα μπλε. Ένα έντονο indigo μπλε με shimmer, υπέροχο χρώμα που φαίνεται τέλειο με 1 στρώση αλλά σίγουρα 2 στρώσεις αναδεικνύουν περισσότερο το shimmer.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχα κάνει ένα διαγωνισμό με δώρο τα βερνίκια της συλλογής Leggy Legend. Η νικήτρια Ελίνα Σχοιναράκη μου έστειλε φωτογραφίες με swatches από τα βερνίκια. Την ευχαριστώ πολύ και της εύχομαι να είναι πάντα τυχερή!


Essie Leggy Legend: L-R In the Lobby, Bell Bottom Blues, With The Band, Leggy Legend and Color Binge - Photo by Elina Sxoinaraki

Essie Nail Polish in Froc n' Roll - Photo by Elina Sxoinaraki
Essie Nail Polish in Froc n' Roll - Photo by Elina Sxoinaraki

 

Αυτές λοιπόν ήταν οι αγαπημένες μου αποχρώσεις από την συλλογή Leggy Legend της Essie. Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές; Ποια είναι η δική σας αγαπημένη απόχρωση;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου