Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Cherrybox brings Winter Wonderland

Καιρό είχα να αγοράσω κάποιο από τα εποχιακά κουτάκια του Cherrybox παρόλο που διάβαζα τα καλύτερα από φίλες bloggers. Αυτή τη φορά όμως, έχοντας εντυπωσιαστεί από τα περιεχόμενα του προηγουμένου φθινοπωρινού κουτιού, δεν άντεξα και το παρήγγειλα. Και έκανα πάρα πολύ καλά, γιατί το χειμωνιάτικο κουτάκι του Cherrybox ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.


Cherrybox Winter 2015 box
Cherrybox Winter 2015 box

Πάμε να δούμε τι περιείχε το δικό μου κουτάκι από το Cherrybox. Είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό κουτί με κυρίως full size προϊόντα από πολλές νέες και εξαιρετικές εταιρείες.


Cherrybox Winter 2015 Box
Cherrybox Winter 2015 Box

  • Fouka Organic Cosmetics - Κρέμα Λάμψης Ματιών 30 ml/ 33€ (cherrybox offer: 25€)
Ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιο προϊόν από την Fouka Organic Cosmetics, μια ελληνική εταιρεία που έχει κάνει πρόσφατα την εμφάνιση της και φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Από τη μια ήθελα να δοκιμάσω κάτι από Fouka Organic Cosmetics, από την άλλη μου τελείωνε η κρέμα ματιών και ήμουν προς αναζήτηση καινούργιας! Τι σύμπτωση λοιπόν, μια κρέμα ματιών από αυτή την εταιρεία βρέθηκε στα χέρια μου και με έκανε διπλά χαρούμενη. Με φυσικά και φυτικά συστατικά, όπως εκχύλισμα ginger, καλέντουλα, έλαιο από νυχτολούλουδο, τζοτζόμπα αλλά και βιολογικό απόσταγμα ρόδου Δαμασκού αντί για νερό, η κρέμα αυτή παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση και καταπραΰνει τα πρηξίματα στην περιοχή των ματιών. Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!


Fouka Organic Cosmetics - Κρέμα Λάμψης Ματιών
Fouka Organic Cosmetics - Κρέμα Λάμψης Ματιών

  • Fouka Organic Cosmetics - Mountain Bloom Organic Serum, Oil Free 30ml/17€
Ένα ακόμα προϊόν από την Fouka Organic Cosmetics, για να μπούμε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα λαμπερές και απαστράπτουσες. Ένα σέρουμ το οποίο θα λατρέψουν οι λιπαρές επιδερμίδες όπως η δική μου γιατί είναι oil-free. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά όπως το εκχύλισμα οργανικής αγριοτριανταφυλλιάς (rosa canina) αλλά και απόσταγμα από μπουμπούκι οξιάς, παρέχει αντιρυτιδική προστασία αφήνοντας το πρόσωπο απαλό και λαμπερό χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Επειδή αυτή την περίοδο έχω πάθει εμμονή με τα προϊόντα που περιέχουν έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, περιττό να πω ότι κατενθουσιάστηκα με αυτήν την επιλογή του Cherrybox.


Fouka Organic Cosmetics - Mountain Bloom Organic Serum, Oil Free
Fouka Organic Cosmetics - Mountain Bloom Organic Serum, Oil Free

  • Bellapierre Cosmetics - Waterproof Gel Lip Liner / 20€
Μια αμερικάνικη εταιρεία με mineral καλλυντικά, η Bellapierre Cosmetics έχει επιλεχθεί και σε κάποιο προηγούμενο κουτάκι του Cherrybox και έχει αποκτήσει πολύ θετικά σχόλια. Τα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά και είναι εμπλουτισμένα με φυσικά κεριά και αντιοξειδωτικά. Το προϊόν που έτυχε στο κουτάκι του Cherrybox είναι ένα αδιάβροχο Gel Μολύβι Χειλιών, ένα πολύ μαλακό μολύβι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα και σαν κραγιόν. Δυστυχώς, η απόχρωση 03 Cinammon, αν και πανέμορφη, μου είχε τύχει και σε ένα παλιότερο κουτί από το Lookfantastic οπότε κατά κάποιο τρόπο ο ενθουσιασμός μου μετριάστηκε. Σίγουρα όμως η αδερφή μου θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα, τώρα μάλιστα που το καφέ χρώμα στα χείλη έχει επανέλθει στη μόδα!


Bellapierre Cosmetics - Waterproof Gel Lip Liner
Bellapierre Cosmetics - Waterproof Gel Lip Liner

  • Kyana - Restructuring mask με εκχυλίσματα φυκιών
Ίσως η πιο αγαπημένη ελληνική εταιρεία προϊόντων για τα μαλλιά, η Kyana έχει κατακτήσει το μπάνιο μας, δικαιωματικά βέβαια γιατί τα προϊόντα της είναι εξαιρετικά. Μια μάσκα για αναζωογόνηση και αναδόμηση της κατεστραμμένης τρίχας είναι ο,τι πρέπει για να προετοιμάσουμε κατάλληλα τα μαλλιά μας για να λάμψουν με υπέροχα χτενίσματα μέσα στις γιορτές.


Kyana - Restructuring mask με εκχυλίσματα φυκιών
Kyana - Restructuring mask με εκχυλίσματα φυκιών

  • Korres - Βερνίκι νυχιών Metallic Red 10 ml/6,80€
Κι άλλο κόκκινο βερνίκι; Όχι, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο κόκκινο, είναι ένα μεταλλικό κόκκινο που σίγουρα θα ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα κόκκινα που θα διακοσμούν τα περισσότερα νύχια στα Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν. Δεν είναι όμως μόνο ένα ξεχωριστό κόκκινο, έρχεται και από την Korres, μια ελληνική εταιρεία που όλοι αγαπάμε για τα ποιοτικά και πάντα φυσικά προϊόντα της.


Korres - Βερνίκι νυχιών Metallic Red
Korres - Βερνίκι νυχιών Metallic Red

  • The Olive Sense - Σαπούνι Ενεργός Άνθρακας 50 gr/3,50€ & 100 gr/6,90€ 
Μια νέα ελληνική εταιρεία κάνει την εμφάνιση της στο χειμωνιάτικο κουτάκι του Cherrybox, η εταιρεία The Olive Sense. Η εταιρεία παράγει φυτικά σαπούνια με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την ορεινή Κορινθία αλλά και βότανα της ελληνικής φύσης. Η επιλογή του Cherrybox ήταν ένα σαπούνι ενεργού άνθρακα που παρέχει βαθύ καθαρισμό στην επιδερμίδα. Εκτός από τον άνθρακα και το ελαιόλαδο βρίσκουμε στα συστατικά και λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο καριτέ και κακάο, καστορέλαιο και φοινικέλαιο.


The Olive Sense - Σαπουνι Ενεργος Ανθρακας
The Olive Sense - Σαπούνι Ενεργός Άνθρακας

  • Bargello Perfume - Άρωμα 50 ml/15€
Από την εταιρεία Bargello βρήκα ένα δειγματάκι Eau de parfum τύπου La Vie est Belle και είμαι περιέργη να τεστάρω τη διάρκεια του.


Bargello Perfume - Αρωμα
Bargello Perfume - Άρωμα

Το χειμωνιάτικο κουτάκι του Cherrybox με ικανοποίησε στο έπακρο και ανυπομονώ να δοκιμάσω τα προϊόντα του που είναι όλα ένα κι ένα. Αν δεν το έχετε παραγγείλει, τρέξτε εδώ γιατί σύντομα θα εξαντληθεί! Το Cherrybox βέβαια έχει προαναγγείλει και την κυκλοφορία ενός limited edition Christmas Box που μάλλον θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα!!!

Αυτά από μένα. Απόψε λήγουν και οι δυο διαγωνισμοί με βερνίκια (δείτε εδώ και εδώ) και μόλις που προλαβαίνετε να πάρετε μέρος. Σύντομα όμως επανέρχομαι με πολλές νέες εκπλήξεις! Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου