Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - The Twilight Saga Ending

Καλησπέρα κορίτσια! Απόψε ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω τα αποτελέσματα του διαγωνισμού με τα βερνίκια της Models Own. Έχει πλέον καθιερωθεί μέσα από κάθε "Just Another Mani(c) Sunday" να γίνεται και ένα Giveaway και είμαι πολύ χαρούμενη που η χρονιά τελειώνει με τους νικητές των δυο διαγωνισμών που έτρεχαν αυτήν την περίοδο.


Models Own Twilight HyperGel Collection, photos by @modelsownofficial
Models Own Twilight HyperGel Collection, photos by @modelsownofficial


Χωρίς πολλά λόγια προχωράω στη νικήτρια του διαγωνισμού που θα χαρεί 4 βερνίκια της επιλογής της από τη σειρά Twilight HyperGel της Models Own. Η τυχερή λοιπόν είναι η:




Συγχαρητήρια στην Δομνίκη Σαρρή!Σύντομα θα επικοινωνήσω με την νικήτρια και θα περιμένω απάντηση της εντός 72 ωρών για να κατοχυρωθεί το δώρο. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και υπόσχομαι το 2016 ακόμα περισσότερα και πιο εντυπωσιακά giveaways.

Έτσι όμορφα τελειώνει η χρονιά για το Just Another Mani(c) Sunday! Εεεεπ, για περίμενε, έχουμε ακόμα δυο εβδομάδες, προλαβαίνεις να κάνεις έναν ακόμα διαγωνισμούλη. Κορίτσια, μην απομακρύνεστε γιατί μόλις ανέβηκε καινούργια ανάρτηση με φρέσκο και λαχταριστό Giveaway (δείτε εδώ)! Πολλά φιλιά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου