Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

January Beauty Pick-Me-Ups

Καλησπέρα κορίτσια! Λίγο καθυστερημένα, θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς για το μήνα που πέρασε. Προϊόντα που δοκίμασα πρώτη φορά και ερωτεύθηκα και κάποια παλιά αγαπημένα που τα αγοράζω και τα ξανα-αγοράζω.

January 2016 Beauty Favorites
January 2016 Beauty Favorites

Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα!

Για τον καθαρισμό μου, αυτό το μήνα χρησιμοποίησα αρκετά τον αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα της Apivita. Έχω διαβάσει άπειρες διθυραμβικές κριτικές για αυτόν τον αφρό και ανήκω και εγώ στην κατηγορία των φανατικών οπαδών αυτού του προϊόντος. Δε γνωρίζω αν μπορεί μόνο του να καθαρίσει τέλεια το μακιγιάζ γιατί πάντα χρησιμοποιώ πρώτα κάποιο νεράκι, γαλάκτωμα ή balm καθαρισμού και μετά προχωράω σε σαπούνισμα με κάποιο αφρό ή gel. Μου αρέσει όμως το άρωμα του, τόσο που θα το ήθελα και σε αφρόλουτρο και δεν αφήνει καθόλου ξηρότητα στο πρόσωπο μου.
Πριν από τον αφρό, χρησιμοποιώ το Camomile Sumptuous Cleansing Butter από The Body Shop, αν προτιμάτε κάποιο cleansing balm για τον καθαρισμό σας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αφαιρεί το μακιγιάζ αποτελεσματικά (εκτός από το αδιάβροχο) και δεν περιέχει mineral oils.

Apivita Cleansing Foam Face & Eyes with olive and lavender and The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter
Apivita Cleansing Foam Face & Eyes with olive and lavender and The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter

Μια καινούργια αγορά μέσα στο Γενάρη ήταν το λάδι προσώπου από Άγριο Τριαντάφυλλο, σε μια επετειακή συσκευασία από την Korres (δείτε εδώ). Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή για το μοναδικό άρωμα του που σε χαλαρώνει και σε προετοιμάζει τέλεια για ύπνο, αλλά και για την εξαιρετική του σύσταση που απορροφάται αμέσως. Τον ίδιο ενθουσιασμό έδειξα και για άλλο ένα προϊόν που δοκίμασα αυτό το μήνα από τη σειρά Nuxellence της Nuxe, την κρέμα Nuxellence Detox. Με ακριβώς το ίδιο εξαίσιο λουλουδάτο άρωμα με την κρέμα Nuxellence Jeunesse και την ίδια λεπτόρρευστη σύσταση, είναι ιδανική για την καθημερινή μου βραδινή αντιρυτιδική φροντίδα.

Korres Wild Rose Face Oil and Nuxe Nuxellence Detox
Korres Wild Rose Face Oil and Nuxe Nuxellence Detox

Μια από τις BB κρέμες που αγάπησα τον τελευταίο καιρό είναι αυτή της Clinique, η Age Defense BB cream με SPF 30 που προσφέρει ταυτόχρονα αντιρυτιδική και αντηλιακή προστασία αλλά και ικανοποιητική κάλυψη δίνοντας μια ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπο.

Clinique Age Defense BB cream spf30/PA+++
Clinique Age Defense BB cream SPF 30/PA+++

Πάμε τώρα στα μαλλιά. Τα προϊόντα Aussie τα αγαπώ, δεν υπάρχει κάποιο που να με απογοήτευσε, έτσι και το Aussie Dual Personality Anti-Frizz+Conditioning Milk δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Μόνο που από τις δυο "προσωπικότητες" του προϊόντος είδα μόνο τη μια. Τον τελευταίο καιρό προτιμώ τα leave-in-conditioners και σε αυτό τον τομέα το Aussie Dual Personality τα καταφέρνει περίφημα, ξεμπλέκει και αφήνει τα μαλλιά μου απαλά και ανάλαφρα. Αντίθετα, στον τομέα του Anti-Frizz δεν είδα κάποια σημαντική προσφορά.
Το δεύτερο είναι ένα προϊόν που έλαβα σε μίνι size από ένα beauty box του εξωτερικού και ξετρελάθηκα. Ευτυχώς μπορείς να το βρεις και εδώ στην Ελλάδα και σίγουρα θα το πάρω σε full size γιατί είναι φανταστικό. Είναι το Ultimate Color Repair Triple Rescue του Paul Mitchell με Quinoa, έναν πρωτεϊνικό θησαυρό, ένα προϊόν που προσφέρει θερμοπροστασία, λάμψη και απαλότητα. Έχει άρωμα καρύδας, μυρίζει καλοκαίρι και δίνει τρομερή λάμψη στα βαμμένα μαλλιά μου. Το λατρεύω!!!

Aussie Dual Personality Anti-Frizz+Conditioning Milk and Paul Mitchell Ultimate Color Repair Triple Rescue
Aussie Dual Personality Anti-Frizz+Conditioning Milk and Paul Mitchell Ultimate Color Repair Triple Rescue

Πολλά βερνίκια δοκιμάζω αυτό τον καιρό. Δυο από αυτά που φόρεσα περισσότερο αυτό τον μήνα προέρχονται από την αγαπημένη μου Essence. Το "my blue jeans", ένα μπλε σκούρο με ματ εφέ, τέλειο χρώμα. Και φυσικά το απίστευτο "my love diary" το οποίο, αν και η Essence το θεωρεί τη δική τους version του Marsala του περσινού χρώματος της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone, έχει χρώμα που μοιάζει περισσότερο με ροζ προς το σάπιο μήλο.

Essence 22 my blue jeans and 48 my love diary
Essence, 22 my blue jeans and 48 my love diary

Αυτό το μήνα την ενυδάτωση των χεριών μου την εμπιστεύτηκα σε δυο κρέμες. Η μια δοκιμασμένη και αγαπημένη, η Caudalie Hand and Nail cream με σούπερ ενυδατικά, θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Η άλλη, η Figs & Rouge hand cream, καινούργιο απόκτημα από το GoNatural κουτάκι του Glowbox (δείτε εδώ), έχει απίστευτο άρωμα πορτοκαλιού και μοναδική υφή που δεν αφήνει καθόλου μα καθόλου λιπαρότητα.

Caudalie Hand and Nail cream and Figs & Rouge Hand cream
Caudalie Hand and Nail cream and Figs & Rouge Hand cream

Τέλος, ακόμα ένα προϊόν από το GoNatural κουτί του Glowbox με εντυπωσίασε αυτό το μήνα και έχει πάρει μόνιμη θέση στη τσάντα μου, το Chocolate Softening Lip Therapy της Fresh Line. Δε μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο lip balm που έχω δοκιμάσει, η γεύση σοκολάτας όμως που έχει είναι τόσο φυσική που πραγματικά σου ανοίγει την όρεξη (τώρα βρήκα και εγώ να ξεκινήσω Dukan!)

Fresh Line Chocolate Softening Lip Therapy
Fresh Line Chocolate Softening Lip Therapy

Αυτά αγαπημένες μου. Σας υπενθυμίζω και τους δυο διαγωνισμούς που τρέχουν εδώ και εδώ και ελπίζω να σας αρέσουν. Πολλά φιλιά από μένα και καλή εβδομάδα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου