Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile

Καλησπέρα όμορφες! Μια από τις νέες κυκλοφορίες είναι αυτή της νέας συλλογής βερνικιών της L'oreal. Πρόκειται για την σειρά Color Riche η οποία ανανεώθηκε αλλάζοντας φόρμουλα αλλά και συσκευασία. H νέα συλλογή λέγεται Color Riche Le Vernis A L'Huile.


L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile - 220 Dimanche Après Midi and 664 Greige Amoureux
L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile - 220 Dimanche Après Midi and 664 Greige Amoureux


Για άλλη μια φορά η L'oreal καινοτομεί κυκλοφορώντας τα πρώτα βερνίκια με έλαια. Η σύσταση του βερνικιού Color Riche Le Vernis A L'Huile αποτελείται από μια συλλογή πολύτιμων ελαίων τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετική λάμψη ενώ ταυτόχρονα θρέφουν τα νύχια. Επιπλέον, αφού το βερνίκι στεγνώσει αναδίδει ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί.


L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile
L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile

Τα διάσημα Color Riche ανανεώνονται και ως προς την συσκευασία. Το μπουκαλάκι μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η εμφάνιση του θυμίζει περισσότερο κόσμημα. Το βουρτσάκι γίνεται ακόμα πιο πλατύ και στρογγυλεύει στην άκρη ώστε να αγκαλιάζει το νύχι με ευκολία και με ένα πέρασμα. Και η τιμή του, στα 5,50€ για 13.5ml προϊόντος, δε θα σου φαίνεται πλέον υπερβολική όπως σου φαίνονταν με τα προηγούμενα, μικροσκοπικά Color Riche.


L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile - 220 Dimanche Après Midi
L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile - 220 Dimanche Après Midi

Το 220 Dimanche Après-Midi, σε μια απαλή, πουδρέ ροζ απόχρωση, ενώ με δυσκόλεψε στην αρχή στην εφαρμογή γιατί μου φάνηκε αρκετά υδαρής η σύσταση του, με δυο στρώσεις κατάφερε να δώσει ένα οπάκ, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile - 664 Greige Amoureux
L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile - 664 Greige Amoureux

Με το γκρι χρώμα έχω μια ερωτική σχέση και, ενώ το νεσεσέρ μου είναι γεμάτο με γκρι βερνίκια, δεν ξέρω τι με τραβάει κάθε φορά και από μια ολόκληρη γκάμα χρωμάτων καταλήγω να επιλέγω πάντα το γκρι. Έτσι δε θα μπορούσα να μην πάρω το 664 Greige Amoureux, ένα κλασσικό γκρι που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το είδα στα ράφια της L'oreal. Με δυο στρώσεις έχεις και εδώ τέλειο αποτέλεσμα.


L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile shades
L'oreal Color Riche Le Vernis A L'Huile, insta photo @lorealmakeup

Η διάρκεια των βερνικιών είναι αρκετά ικανοποιητική, όχι τίποτα το φοβερό αλλά με ένα καλό top coat κρατάνε, όπως και τα κλασσικά Color Riche, χωρίς καμία φθορά 3-4 μέρες. Το άρωμα που, σύμφωνα με τη L'oreal, αναδύεται από τα βερνίκια είναι πάρα πολύ διακριτικό, σχεδόν ανεπαίσθητο και τουλάχιστον στα δικά μου νύχια δεν είχε καμία διάρκεια. Εκείνο που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση όμως είναι η πραγματικά έντονη λάμψη των βερνικιών, κάτι που φαίνεται και στις φωτό (οι φωτογραφίες είναι χωρίς top coat).

Τα βερνίκια Color Riche A L'Huile τα βρίσκετε σε όλα τα καταστήματα πώλησης προϊόντων L'oreal και αυτή τη στιγμή, αν δεν κάνω λάθος, κυκλοφορούν εδώ στην Ελλάδα σε 8 αποχρώσεις.

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι καλό Σαββατόβραδο και να περνάτε όμορφα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου