Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

February Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας και καλό μήνα! Ο Μάρτιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή, έλεγε ένα παλιό τραγουδάκι που λέγαμε στο σχολείο. Εμείς βέβαια ήδη εδώ και καιρό έχουμε αρχίσει τις βόλτες γιατί, κακά τα ψέματα, χειμώνα φέτος δεν είδαμε και αυτός ο Φλεβάρης ήταν από τους πιο γλυκούς και πιο ανοιξιάτικους μήνες που έχουμε συναντήσει. Σήμερα θα σας μιλήσω για τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποίησα αυτό το μήνα.

February Beauty Favorites
February Beauty Favorites


Πολλά καινούργια προϊόντα έκαναν την είσοδο τους. Πάμε πρώτα στα μαλλιά.

Τα προϊόντα της σειράς Bed Head της  αγαπημένης μου εταιρείας TIGI έχουν από τις πιο παιχνιδιάρικες συσκευασίες που κυκλοφορούν. Συγκεκριμένα το TIGI Small Talk είναι μια κρέμα styling η οποία προσφέρει όγκο, ενέργεια και διαχωρισμό στις μπούκλες. Μόλις το δοκίμασα ερωτεύτηκα αρχικά τη μυρωδιά του, τι να πω, σε ποια δεν αρέσει η μυρωδιά της τσιχλόφουσκας; Πέρα από το άρωμα, η κρέμα είναι καταπληκτική στο να δίνει όγκο και νεύρο στις μπούκλες μου και ελέγχει ικανοποιητικά το φριζάρισμα. 

TIGI Bead Head Small Talk
TIGI Bead Head Small Talk

Πάμε σε ένα ιδιαίτερο προϊόν που άρχισα να χρησιμοποιώ μέσα στο Φλεβάρη και που η χρήση του έγινε αγαπημένη μου συνήθεια. Το Velvet Smooth Nail Care System είναι ένα νέο προϊόν της Scholl η οποία μετά από τα πατουσάκια μας αποφάσισε να φροντίσει και τα νυχάκια μας. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σύστημα περιποίησης νυχιών που διευκολύνει πάρα πολύ τη διαδικασία του μανικιούρ τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια. Έχει τρεις κεφαλές, μια για λιμάρισμα, μια για buffing και μια για γυάλισμα και λειτουργεί με μπαταρίες (μείνετε συντονισμένες γιατί σύντομα έρχεται και σχετική "έκπληξη").

Scholl Velvet Smooth Nail Care System
Scholl Velvet Smooth Nail Care System

Δυο απολεπιστικά χρησιμοποίησα κυρίως αυτό το μήνα. Το Murad BHA/AHA Exfoliating Cleanser ανήκει στην κατηγορία των απολεπιστικών cleansers, κάνει δηλαδή κάποιο αφρό όπως τα καθαριστικά ενώ παράλληλα περιέχει απολεπιστικούς μικρόκοκκους από jojoba. Δίνει πολύ ωραία αίσθηση απαλότητας στο δέρμα και είναι τόσο ελαφριά η απολέπιση που μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά. 

Το δεύτερο απολεπιστικό έρχεται από την Lancer Skincare και αποτελεί μέρος ενός συστήματος που ονομάζεται The Method, ένα σύστημα που αποτελείται από τρία προϊόντα: Polish, Cleanse και Nourish. Το The Method:Polish είναι ένα αρκετά δυνατό απολεπιστικό το οποίο αποτελείται από τους πιο ψιλούς μικρόκοκκους που έχω συναντήσει σε scrub. Το χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα για να κάνω μια πιο βαθιά απολέπιση.

Murad BHA/AHA Exfoliating Cleanser and Lancer Skincare The Method:Polish
Murad BHA/AHA Exfoliating Cleanser and Lancer Skincare The Method:Polish

Ένα προϊόν εξαιρετικό, όπως τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης της κορυφαίας Estee Lauder, είναι ο ορός Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion. Δεν έχω λόγια για το προϊόν, καταρχάς εκπληκτική η συσκευασία του, ένα μπουκάλι-κόσμημα! Τα αποτελέσματα του ορού είναι εμφανή από τις πρώτες εφαρμογές, πρόσωπο σαφώς πιο ενυδατωμένο, λαμπερό και σφριγηλό.

Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion

Από την σειρά Baby Lips της Maybelline δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τα lip balms, χαριτωμένες και πολύχρωμες συσκευασίες μεν αλλά χωρίς να παρέχουν ιδιαίτερη ενυδάτωση στα χείλη. Όμως, η σειρά Baby Lips Dr. Rescue είναι πολύ πιο αποτελεσματική (υπόσχεται 12 ώρες ενυδάτωση αλλά εντάξει, αυτό είναι ακατόρθωτο!) Ένα extra χαρακτηριστικό, η γεύση φρεσκάδας από παγωμένο menthol που σίγουρα έχει και κάποιο αποτέλεσμα plumping στα χείλη. Το φοράω συνέχεια και έχω σχεδόν εθιστεί! 

Ένα άλλο σχετικά καινούργιο προϊόν της σειράς είναι το Baby lips and cheeks το οποίο με ενθουσίασε για την πρακτική και χαριτωμένη συσκευασία του. Το έχω συνέχεια μέσα στην τσάντα μου, αν και τελικά το χρησιμοποιώ περισσότερο στα χείλη και λιγότερο στα μάγουλα γιατί, παρόλο που δίνει όμορφο ροδαλό χρώμα, έχει λιπαρή υφή και κολλάει.

Maybelline Baby Lips and Cheeks and Baby Lips Dr. Rescue
Maybelline Baby Lips and Cheeks and Baby Lips Dr. Rescue

Αγαπημένο lipstick αυτό το μήνα ήταν το i'm not into roses της Essence από τη σειρά Valentine Who Cares? (δείτε swatch εδώ) ενώ αγαπημένο προϊόν για τα φρύδια ήταν το Master Brow Pro Palette της Maybelline. Χωρίς να είναι η καλύτερη παλέτα φρυδιών που έχω δοκιμάσει, είναι αρκετά πρακτική και αποτελεσματική σε διάρκεια ενώ είναι και αρκετά οικονομική.

Essence Liquid lipstick 02 i'm not into roses
Essence Liquid lipstick 02 i'm not into roses


Maybelline Master Brow Pro Palette
Maybelline Master Brow Pro Palette in Deep Brown

Ε, επιτέλους ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και εγώ το "Ιερό δισκοπότηρο" των απανταχού beauty addicts. Μιλάω φυσικά για το Camouflage cream της Catrice και είναι μάλιστα το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από αυτήν την εταιρεία και έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την κάλυψη που μου προσφέρει.

Catrice Camouflage cream
Catrice Camouflage cream, 01 ivory

Με την ευκαιρία, είπα να δοκιμάσω και ένα makeup από την Vichy, αν και μέχρι τώρα δεν είχα μείνει ικανοποιημένη από τα makeup αυτής της εταιρείας. Από τη σειρά Dermablend, το σχετικά νέο Dermablend 3D Correction όμως, μου κίνησε την περιέργεια επειδή, όπως υπόσχεται η Vichy, παρέχει μεγαλύτερη κάλυψη οπότε σκέφτηκα γιατί όχι. Είναι πράγματι αρκετά καλυπτικό και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, άνετα βγάζει 5-6 ώρες χωρίς να χρειάζεσαι πουδρίτσα.

Vichy Dermablend 3D Correction in 15 Opal
Vichy Dermablend 3D Correction, 15 Opal

Ένα primer που ήθελα καιρό να δοκιμάσω και που βρήκα την ευκαιρία με κάποιο 25% που έκανε η εταιρεία The Body Shop είναι το Wonderblur από τη σειρά Drops of Youth. Εξαιρετικό στην κάλυψη των έντονων πόρων, όχι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στον έλεγχο της λιπαρότητας. Επόμενη αγορά θα είναι σίγουρα το Instablur για να κάνω τις συγκρίσεις.

The Body Shop Drops of Youth Wonderblur
The Body Shop Drops of Youth Wonderblur

Τέλος, τα βερνίκια που χρησιμοποίησα αρκετά αυτό το μήνα ήταν το Going Guru από τη σειρά Essie Resort 2016 (δείτε εδώ) και το Dimanche apres midi από τη νέα σειρά Le vernis A l'huile της L'oreal (δείτε εδώ). Έτσι για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο ανοιξιάτικο κλίμα!

Essie Going Guru and L'oreal Dimanche Apres Midi
Essie Going Guru and L'oreal Dimanche Apres Midi

Αυτά από μένα! Καλό μήνα και μη ξεχάσετε να φορέσετε τα μαρτάκια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου