Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Spring 2016 Cherrybox

Καλημέρα κούκλες! Σήμερα, η εαρινή ισημερία σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη της Άνοιξης, σκέφτηκα λοιπόν να σας παρουσιάσω το κουτάκι ομορφιάς που μας ετοίμασε το Cherrybox για αυτήν την εποχή. Με ποιητικό οίστρο, γιατί πάντα η Άνοιξη με τα χρώματα της και τα αρώματα της σου δημιουργεί μια τέτοια ρομαντική διάθεση, ξεκινάω την παρουσίαση ενός κουτιού που για ακόμα μια φορά εντυπωσιάζει.

The Seasons: Spring by Mucha
The Seasons: Spring by Mucha


Το Spring Cherrybox, γεμάτο με τα απαραίτητα προϊόντα για αυτήν την εποχή, έφτασε με το πιο χαρούμενο και λουλουδιστό κουτάκι το οποίο είναι αρωματισμένο με ένα υπέροχο κερασοφραουλένιο άρωμα από τη σειρά Ροζ 4 της Pas de Coq. Αααχ, μύρισε Άνοιξη!!!

Spring 2016 Cherrybox
Spring 2016 Cherrybox
“Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να' ρθει” 
Pablo Neruda


Spring 2016 Cherrybox
Spring 2016 Cherrybox


Πάμε λοιπόν να δούμε τι ετοίμασε για μας το Cherrybox.

Fouka Organic Cosmetics - Body Sculpting Serum
Από την Fouka Organic Cosmetics, μια ελληνική εταιρεία την οποία γνωρίσαμε στο προηγούμενο κουτάκι και πολύ μας άρεσε, ένας βιολογικός ορός σμίλευσης σώματος με ενεργά συστατικά από σπόρους αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και βιολογικό εκχύλισμα καλέντουλας. Υπόσχεται μείωση της κυτταρίτιδας κατά 38% και αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος που γίνεται ορατή από τις πρώτες κιόλας 48 ώρες. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω γιατί, πως να το κάνουμε, πρέπει να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την έξοδο μας στις παραλίες.

Fouka Organic Cosmetics - Body Sculpting Serum
Fouka Organic Cosmetics - Body Sculpting Serum
"απροετοίμαστη κι η άνοιξη. Σε κάθε της βήμα κοντοστέκεται, σαστίζει και σωπαίνει"
Γιάννης Ρίτσος

Organic Shop - Body Cream/Mousse
Από το brand Organic Shop (εδώ έχει γίνει μια σύγχυση, αν και δε φαίνεται πουθενά στη συσκευασία από ο,τι φαίνεται το brand ανήκει στη Natura Siberica), μια κρέμα σώματος γεμάτη λαχταριστά αρώματα. Περιέχει βιολογική φράουλα και γάλα, βιολογικό λωτό και έλαια, βιολογική βανίλια και ορχιδέα. Όλη η φύση έχει μαζευτεί σε αυτό το βαζάκι που σίγουρα θα χαρίσει στο δέρμα την τόνωση και τη βελούδινη απαλότητα που του χρειάζεται.

Organic Shop by Natura Siberica - Body Cream/Mousse
Organic Shop by Natura Siberica - Body Cream/Mousse
“Να κριθεί κάθε άνοιξη από τη χαρά της, από το χρώμα του το κάθε λουλούδι, 
από το χάδι του το κάθε χέρι, από το ανατρίχιασμα του το κάθε φιλί” 
Μ. Σαχτούρης

Messinian Spa - Σαμπουάν με Βασιλικό Πολτό & Ελίχρυσο
Ακόμα μια ελληνική εταιρεία με εντυπωσιακή πορεία είναι η Messinian Spa, μια εταιρεία της οποίας τα προϊόντα είναι βασισμένα στο ξακουστό ΠΟΠ παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας. Το σαμπουάν που βρήκα στο ανοιξιάτικο Cherrybox ανήκει στην ολοκαίνουργια premium σειρά της Messinian Spa η οποία συνδυάζει το ελαιόλαδο με ελληνικό βασιλικό πολτό, κρητικό ελίχρυσο και μέλι από τη Μάνη. Στη δυνατή του σύνθεση, έρχονται να προστεθούν το λάδι Argan, η βιολογική αλόη αλλά και ένας λαμπερός χρυσός παράγοντας. Όλα αυτά υπόσχονται να χαρίσουν θρέψη, ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το δέρμα της κεφαλής και τις άκρες από την ψαλίδα. Τι άλλο να θέλει κανείς;

Messinian Spa - Σαμπουάν με Βασιλικό Πολτό & Ελίχρυσο
Messinian Spa - Σαμπουάν με Βασιλικό Πολτό & Ελίχρυσο
"Όλα τα ποιήματα μου για την άνοιξη ατελείωτα μένουν,
Φταίει που πάντα βιάζεται η άνοιξη, φταίει που αργεί η διάθεση μου.
Γιαυτό αναγκάζομαι κάθε πλέον ποίημα μου για την άνοιξη
με μια εποχή φθινοπώρου ν' αποτελειώνω."
Κική Δημουλά.

Miss Cop - Smoothy Gloss Lip Pencil
Μια φρέσκια ανακάλυψη του Cherrybox είναι η γαλλική εταιρεία Miss Cop. Το κουτάκι περιείχε ένα lip gloss σε μορφή μολυβιού που προσφέρει ταυτόχρονα ενυδάτωση και χρώμα. Ο,τι πρέπει για καθημερινή χρήση.

Miss Cop - Smoothy Gloss Lip Pencil
Miss Cop - Smoothy Gloss Lip Pencil
"Έλα να δεις την άνοιξη πού περπατάει
Που με τα σύννεφα αγκαλιά μας χαιρετάει"
Γ. Σαραντάρης

Korres - Λευκό Τσάι Gel Καθαρισμού
Το μόνο προϊόν που δε με ενθουσίασε, αυτό όμως περισσότερο γιατί το έχω ήδη, ήταν το gel καθαρισμού Λευκό τσάι από την Korres. Σίγουρα όμως η travel size συσκευασία του είναι πολύ βολική και θα τη χρησιμοποιήσω σε κάποιο από τα ταξίδια μου.

Korres - Λευκο Τσαι Gel Καθαρισμου
Korres - Λευκό Τσάι Gel Καθαρισμού
"Άνοιξη πάλι, ντύνονται πράσινο οι παρυφές της πόλης, οι λόφοι και οι ήπιες πλαγιές.
Νέοι βλαστοί επαναλαμβάνονται, διαβάζει απ’ το ίδιο κείμενο η φύση."
 Κώστας Μαυρουδής

Nip + Fab - Glycolic Fix Pads
Όσες με ακολουθείτε γνωρίζετε την αγάπη μου για τα προϊόντα με γλυκολικό οξύ (λοσιόν και μάσκες) οπότε καταλαβαίνετε και τον ενθουσιασμό μου για την ύπαρξη αυτού του προϊόντος στο ανοιξιάτικο Cherrybox. Τα προϊόντα Nip+Fab έχουν εδώ και καιρό μπει στη wishlist μου και ήρθε η ώρα να αρχίσω τις δοκιμές ξεκινώντας με τα pads της σειράς Glycolic Fix, τα οποία περιέχουν τέτοιο ποσοστό γλυκολικού οξέος έτσι ώστε να προσφέρουν απολέπιση και λάμψη χωρίς να ερεθίζουν τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Nip + Fab - Glycolic Fix Pads
Nip + Fab - Glycolic Fix Pads
"Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις τη φτιάχνεις..."
Οδυσσέας Ελύτης

Το Spring Cherrybox για άλλη μια φορά έφερε την Άνοιξη στην πόρτα μας και με τα προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε έγκαιρα για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. 

Εσείς πήρατε το ανοιξιάτικο Cherrybox; Οι συνδρομές ειναι ακόμα ανοικτές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου