Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

May Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας όμορφες. Αργοπορημένη, όπως πάντα, έρχομαι σήμερα να σας παρουσιάσω τα αγαπημένα του Μαΐου. Αυτό το μήνα που η θερμοκρασία ανέβηκε αρκετά, απέφυγα το βαρύ μακιγιάζ, επικεντρώνοντας περισσότερο στην περιποίηση και στην προετοιμασία προσώπου και σώματος για το καλοκαίρι. Πάμε λοιπόν να δούμε τα αγαπημένα μου!

May 2016 Beauty Favorites
May 2016 Beauty Favorites


Η Froika είναι μια ελληνική εταιρεία με πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο των εξειδικευμένων δερμοκαλλυντικών. Από την εταιρεία αυτή δοκιμάζω αυτήν την περίοδο ένα σαμπουάν για την ξηρή πιτυρίδα και την ξηροδερμία. Φαίνεται να κάνει δουλειά, παρόλο που προσπαθώ να μη το χρησιμοποιώ καθημερινά για να μη το συνηθίσει το κεφάλι μου. Το μόνο αρνητικό, που βρίσκεις όμως στα περισσότερα σαμπουάν με απαλούς αφριστικούς παράγοντες (δεν περιέχει SLS), είναι ότι αφρός που δημιουργείται είναι ελάχιστος στο πρώτο χέρι, πιο πλούσιος ευτυχώς στο δεύτερο.

Froika Anti-Dandruff Shampoo
Froika Anti-Dandruff Shampoo


Από μια εταιρεία που αγαπώ, την Garden of Panthenols, αυτό το μήνα χρησιμοποίησα το gel καθαρισμού για το πρόσωπο. Αποτελεσματικό στην αφαίρεση ρύπων και απαλό χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση ξηρότητας.

Garden of Panthenols Daily Gel Face Wash
Garden of Panthenols Daily Gel Face Wash


Τα πρωινά, όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο, κάνω ένα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο με το Morning Time Cleanser της Eve Lom. Το απαλό αυτό balm καθαρίζει όλους τους ρύπους και τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί από τον ύπνο, ενώ το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την επιδερμίδα. Το χρησιμοποιώ εναλλάξ με το gel καθαρισμού της Garden of Panthenols.

Eve Lom Morning Time Cleanser
Eve Lom Morning Time Cleanser


Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, ανεβαίνουν και τα SPF στο αντηλιακό μας. Προσέχουμε για να έχουμε... Έτσι, επέστρεψα για άλλη μια φορά στην μια και μοναδική μου αγάπη, το αξεπέραστο Sun Screen Velvet Face Cream SPF50+ της Frezyderm. Απλά τέλειο!!!

Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF50+
Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF50+


Ένα προϊόν που έλαβα πρόσφατα αλλά το δοκίμασε πρώτα ο φίλος μου και κατενθουσιάστηκε, ήταν το φανταστικό Miracle Scrub για τα χέρια από την Ολλανδική Rituals . Είναι εμπλουτισμένο με Ginseng, Ginkgo Biloba, βούτυρο καριτέ και ένα πλήθος από θρεπτικά έλαια ενώ περιέχει απολεπιστικούς κόκκους. Μετά το απαλό μασάζ ξεπλένεις, οι κόκκοι φεύγουν, τα έλαια μένουν και διατηρούν τα χέρια ενυδατωμένα και απαλά για πολλές ώρες. Το λάτρεψα και για ένα άλλο λόγο, μυρίζει γιασεμί!

Rituals Miracle Scrub for hands
Rituals Miracle Scrub Ultra Softening Hand Scrub


Μια κρέμα σώματος από τη Bioten, την χρησιμοποιώ αυτό το μήνα καθημερινά, όταν βιάζομαι, γιατί έχει πολύ λεπτόρρευστη σύσταση και απορροφάται αμέσως. Περιέχει εκχύλισμα από guava και πολύ καλοκαιρινή μυρωδιά που μου θυμίζει ροδάκινο!

Bioten Skinnergy Body Lotion, So bright
Bioten Skinnergy Body Lotion, So bright


Καταλαβαίνεις ότι ήρθε το καλοκαίρι όταν λιώνει το Monoi σου! Ε ναι λοιπόν, επιτέλους το Monoi Tiki μου έλιωσε και μπορώ να το απλώσω εύκολα, αμέσως μετά το ντους, σε βρεγμένο σώμα και να απολαύσω την βαθιά ενυδάτωση που μου προσφέρει.

Monoi Tiki Tahiti Ylang Ylang
Monoi Tiki Tahiti Ylang Ylang


Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πολύ τις σκούρες αποχρώσεις στα νύχια (δείτε εδώ). Υπήρξαν όμως και τρεις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που προτίμησα, από την Essence το ματ Va-va-voom, και από την Essie, οι κλασσικές Lady Like και Ballet Slippers.

Essence Va-va-voom, Essie Lady Like and Ballet Slippers
Essence Va-va-voom, Essie Lady Like (top) and Ballet Slippers(bottom)


Το χρώμα έχει επιστρέψει στην γκαρνταρόμπα μας και φυσικά στα αξεσουάρ μας. Άρχισα και εγώ λοιπόν να φοράω τα χρωματιστά σκουλαρικάκια μου και λαστιχάκια για να δώσω λίγο χρώμα στο γενικά μονότονο καθημερινό μου ντύσιμο.

Kitsch hair ties
Kitsch hair ties


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Μαΐου. Ποια ήταν τα δικά σας; Σας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου