Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Glowbox "Back To Cool" - The New (Cool) Season Just Began!

Γεια σας, γεια σας κούκλες! Δεν κάνω πάλι εισαγωγές για το φθινόπωρο, ας μην επαναλαμβάνομαι, τα είπαμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις. Σήμερα, είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω το νέο κουτάκι για τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη που μόλις κυκλοφόρησε από το Glowbox. The new season has just begun!

Glowbox "Back to Cool" box
Glowbox "Back to Cool" box


Θέλοντας να διασκεδάσει τη μελαγχολία που μας έπιασε με το τέλος των διακοπών και του καλοκαιριού, το Glowbox μας θυμίζει πως είναι cool να επιστρέφεις στην πραγματικότητα με το κουτάκι "Back to Cool". Με τέτοια cool beauty gadgets σίγουρα η καθημερινότητα μας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!

Anatomicals, Revitilizing Eye Gel (full size)
Από μια εταιρεία με ευφάνταστες συσκευασίες και ονόματα προϊόντων, την Anatomicals, έρχεται το No old bags allowed eye gel. Πλάκα έχει να διαβάζεις τα σχόλια στη συσκευασία, ακόμα πιο ενδιαφέρον θα είναι να δούμε αν θα καταφέρει αυτό το gel να μας κάνει να διαγράψουμε απο την πραγματικότητα μας τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Τότε θα είναι σίγουρα πολύ cool!

Glowbox Back to Cool: Anatomicals, Revitilizing Eye Gel
Anatomicals, Revitilizing Eye Gel

Euthalia, Active Hyaluronic Cream (full size)
Μια αντιοξειδωτική και εξισορροπιστική κρέμα ημέρας με ενεργό υαλουρονικό οξύ είναι σίγουρα απαραίτητη για να βελτιώσει την ελαστικότητα και να επαναφέρει στο πρόσωπο την λάμψη που έχει χαθεί από την έκθεση στον ήλιο του καλοκαιριού. Η Euthalia, μια ελληνική εταιρεία που συναντήσαμε και σε παλαιότερα κουτάκια του Glowbox, φροντίζει για αυτό με τον καλύτερο και 100% φυσικό τρόπο.

Glowbox Back to Cool: Euthalia, Active Hyaluronic Cream
Euthalia, Active Hyaluronic Cream

Glowbox Back to Cool: Euthalia, Active Hyaluronic Cream, ingredient list
Euthalia, Active Hyaluronic Cream, ingredient list

Messinian Spa, Hair & Body Mist Pomegranate & Honey (full size)
Εεε, τι άλλο να πω για αυτά τα mists, τα είπα όλα στα αγαπημένα του Αυγούστου! Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και μου έτυχε ένα από τα αρώματα που δεν είχα και έτσι τα μαλλιά και το σώμα μου θα αναζωογονηθούν και θα μοσχοβολούν με ακόμα μια θεσπέσια ευωδία, αυτή τη φορά από Ρόδι και Μέλι.

Glowbox Back to Cool: Messinian Spa, Hair & Body Mist Pomegranate & Honey
Messinian Spa, Hair & Body Mist Pomegranate & Honey

Real Techniques, Miracle Mini Eraser Sponges (full size)
Έχοντας λατρέψει το Miracle sponge, δε θα μπορούσα να μην ενθουσιαστώ με την κυκλοφορία της νέας οικογένειας miracle sponges των Real Techniques. Ιδιαίτερα το σφουγγαράκι σε σχήμα διαμαντιού έχει μπει εδώ και καιρό στη wishlist μου μόνο που δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ καθόλου γιατί είναι τόσο όμορφο που δε θα θέλω να το χαλάσω. Το Glowbox μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα mini eraser sponges που θα μας βοηθήσουν να διορθώσουμε ο,τι ατέλειες υπάρχουν στο μακιγιάζ μας. Απίστευτα μικροσκοπικά αλλά θαυματουργά, ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

Glowbox Back to Cool: Real Techniques, Miracle Mini Eraser Sponges
Real Techniques, Miracle Mini Eraser Sponges


Glowbox Back to Cool: Real Techniques, Miracle Mini Eraser Sponges
Real Techniques, Miracle Mini Eraser Sponge

Youth Lab, Beauty Tool (full size)
Αγαπημένη η Youth Lab, αγαπημένο και το Beauty Tool που το χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως καθημερινά, παρέα με το αφρώδες καθαριστικό μου αλλά και με τις μάσκες μου και τα απολεπιστικά μου. Ένα δεύτερο τέτοιο εργαλείο θα αντικαταστήσει μετά από μερικούς μήνες το παλιό, οπότε σίγουρα θα μου είναι χρήσιμο.

Glowbox Back to Cool: Youth Lab, Beauty Tool
Youth Lab, Beauty Tool

Youth Lab, Daily Cleanser (travel size, 35ml)
Ένα δεύτερο προϊόν από την Youth Lab, ένα καθαριστικό τζελ για καθημερινό ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών. Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το Beauty Tool για τέλειο καθαρισμό και περιμένουμε να δούμε μια επιδερμίδα λαμπερή και ταυτόχρονα σούπερ ενυδατωμένη.

Glowbox Back to Cool: Youth Lab, Daily Cleanser
Youth Lab, Daily Cleanser Normal/Dry Skin

Το Glowbox δημιούργησε ένα κουτάκι με 5 full size προϊόντα και 1 travel size και έβαλε στόχο να μας εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά. Πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω τα 24€ (+ 2€ μεταφορικά) αφού η συνολική αξία του κουτιού είναι υπερδιπλάσια από την τιμή του. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη, παρόλα αυτά, αν έψαχνα να βρω κάτι αρνητικό, θα μπορούσα να επισημάνω την έλλειψη καινούργιων brands από το κουτάκι. Ενώ βλέπουμε να μπαίνουν στο e-shop του Glowbox διαρκώς καινούργιες μάρκες, όπως πρόσφατα η John Masters Organics ή η ελληνική Agema, επαναλαμβάνονται συνέχεια στα κουτάκια οι ίδιες μάρκες.

Το κουτάκι "Back to Cool" είναι ακόμα διαθέσιμο εδώ. Βιαστείτε γιατί έχω μια υποψία ότι, επειδή είναι πολύ δυνατό κουτί, αυτή τη φορά θα γίνει πολύ σύντομα sold-out!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου