Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Glowbox #LetΙtGlow and Never Let It Go!

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και έτσι χωρίς να το καταλάβουμε φτάσαμε κοντά στα Χριστούγεννα. Σαν χθες μου φαίνεται ήταν, όταν άνοιξα με μεγάλο ενθουσιασμό το Back to Cool κουτάκι του Glowbox. Για να δούμε σήμερα, που θα σας παρουσιάσω το κουτάκι Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου που μόλις κυκλοφόρησε από το Glowbox με θέμα "Let it Glow", ο ενθουσιασμός θα είναι ο ίδιος;

Glowbox Let It Glow November-December 2016 Box
Glowbox "Let It Glow" Box

Το κουτάκι Let It Glow υπόσχεται λάμψη, λάμψη αλλά και ΛΑΜΨΗ! Με 5 full size προϊόντα η λάμψη που μας υπόσχεται είναι 5 αστέρων. Για να δούμε λοιπόν τι εκπλήξεις κρύβει το κουτάκι!

Jelly Pong Pong Glow Getter and SuperCharged Eye Shadow Duo
Jelly Pong Pong Glow Getter and SuperCharged Eye Shadow Duo

  • Jelly Pong Pong Glow Getter and SuperCharged Eye Shadow Duo 
Δυο προϊόντα μακιγιάζ από μια εταιρεία που δεν γνώριζα ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Glowbox. Τα Jelly Pong Pong Cosmetics είναι ένα αγγλικό brand με προϊόντα που στην εμφάνιση μου θύμιζαν πολύ τα So Susan που είχαμε συναντήσει σε παλαιότερο κουτάκι του Glowbox. Τελικά από ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα είδα ότι και τα δυο brands ανήκουν στην ίδια εταιρεία με ιδρύτρια, την Μαλαισιανής καταγωγής Susan Chyi. Με πολύ χαριτωμένες συσκευασίες, με κυρίως φυσικά συστατικά και με τον τίτλο cruelty free είναι σίγουρα προϊόντα που δε μπορείς να αγνοήσεις.

Jelly Pong Pong Glow Getter
Jelly Pong Pong Glow Getter

Το Glow Getter είναι ένα υγρής μορφής highlighter σε ένα μικρό μπουκαλάκι που απλώνεται με πινέλο. Η συσκευασία του θυμίζει πολύ το πασίγνωστο High Beam της Benefit, η απόχρωση του όμως τείνει περισσότερο προς το σαμπανιζέ.

Jelly Pong Pong Glow Getter vs Benefit High Beam
Jelly Pong Pong Glow Getter vs Benefit High Beam

Ένα smokey μακιγιάζ θα το επιχειρήσεις σίγουρα μέσα στις γιορτές και το Supercharged Eye Shadow Duo είναι το ιδανικό ντουέτο για να το πετύχεις.

Jelly Pong Pong SuperCharged Eye Shadow Duo
Jelly Pong Pong SuperCharged Eye Shadow Duo

  • Blue Scents Body Cream Night Jasmine
Άλλη μια νέα εταιρεία, ελληνική αυτή τη φορά, η Blue Scents έρχεται να μου χαρίσει ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα γιασεμιού μέσα από την κρέμα σώματος που βρήκα στο κουτάκι Let it Glow. Η εταιρεία χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά όπως ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ και αμυγδαλέλαιο και κυκλοφορεί προϊόντα με διάφορα διακριτικά αρώματα όπως παιώνιας, γαρδένιας, ροδιού, κυδωνιού και βιολέτας.

Blue Scents Body Cream Night Jasmine
Blue Scents Body Cream Night Jasmine

  • Messinian Spa Shimmering Hair & Body Mist
Την αγάπη μου για την Messinian Spa και για τη σειρά των Hair & Body Mists την ξέρετε, έχω αναφερθεί πάρα πολλές φορές σε αυτά οπότε θα σταθώ μόνο στη λαμπερή λεπτομέρεια του συγκεκριμένου προϊόντος που βρήκα στο κουτί μου. Αυτό το mist διαφέρει από τα υπόλοιπα της σειράς γιατί, εκτός από το υπέροχο άρωμα του, περιέχει επιπλέον χρυσαφένιους παράγοντες που δίνουν λάμψη στο δέρμα και στα μαλλιά.

Messinian Spa Shimmering Hair & Body Mist
Messinian Spa Shimmering Hair & Body Mist

  • Euthalia Multipurpose Dry Oil
Ένα πολυχρηστικό ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά είναι το τελευταίο προϊόν του κουτιού από την ελληνική εταιρεία Euthalia. Εμπλουτισμένο με μέταλλα και βιταμίνες προσφέρει ενυδάτωση, ενώ απορροφάται πλήρως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. 

Euthalia Multipurpose Dry Oil
Euthalia Multipurpose Dry Oil

Πολύ χαριτωμένη ιδέα η προσθήκη του ζαχαρωτού που έκανε το κουτάκι να μυρίζει υπέροχα!😍

Για ακόμα μια φορά το Glowbox παρουσίασε ένα εντυπωσιακό και πολύ προσεγμένο κουτάκι με 5 full size προϊόντα από τα οποία 2 ήταν προϊόντα μακιγιάζ. Η συνολική αξία (στα 80€ περίπου) ξεπέρασε και πάλι κατά πολύ την τιμή του κουτιού που είναι στα 24€ +2€ μεταφορικά.

Εσείς πήρατε το Let It Glow Glowbox; Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές εδώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου