Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Copying NYFW Fall 2017 Nails - Part I

Γεια σας γεια σας κορίτσια! Όλο το Φεβρουάριο τα περιοδικά και τα sites μόδας είχαν συγκεντρωμένο το ενδιαφέρον τους στα Fashion Weeks που εξελίχτηκαν στις μητροπόλεις της μόδας, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Μιλάνο. Εκεί είδαμε τι θα φορεθεί το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2017 αλλά και ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ και στα νύχια. Σκέφτηκα λοιπόν να σας παρουσιάσω κάποια από τα πιο απλά σχέδια νυχιών του NYFW και να σας δώσω ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε και μόνες σας.

Essie nails at Monse A/W 2017 Show

Πάμε λοιπόν με το πρώτο σχέδιο μανικιούρ που εμφανίστηκε στο A/W 2017 show του brand Monse στο NYFW, ένας συνδυασμός μαύρου και ασημί. Και πανεύκολο και εντυπωσιακό! Οι nail artists της Essie χρησιμοποίησαν το Licorice (μαύρο) και το No Place Like Chrome (ασημί) για να πετύχουν το όμορφο αυτό αποτέλεσμα.

Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα οποιοδήποτε μαύρο και ασημί βερνίκι και, αν δεν έχετε σταθερό χέρι, ένα κομμάτι σελοτέιπ. Βάφετε με το μαύρο τα τρία πρώτα δάκτυλα και το τελευταίο δάκτυλο με το ασημί βερνίκι. Στον παράμεσο, θα περάσετε το μισό νύχι πρώτα με το ασημί, και στη συνέχεια θα περασετε το μαυρο βερνικι στο υπολοιπο νύχι χρησιμοποιώντας το σελοτέιπ ή κάποιο nail strip για να πετύχετε τον διαχωρισμό.

Essie Licorice and Apres-Chic combined and toped with Gel Setter
Essie Licorice and Apres Chic combined and toped with Essie Gel Setter

Αυτή λοιπόν ήταν η προσπάθεια μου να δώσω λίγη λάμψη στο μανικιούρ μου μέσα στο τριήμερο της Αποκριάς. Ελπίζω να σας άρεσε, θα ακολουθήσουν μερικές ακόμα αναρτήσεις με άλλα, υπέρκομψα μανικιούρ που είδαμε στις πασαρέλες των Fashion Weeks.

Πως σας φαίνεται;  Θα το δοκιμάζατε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου