Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Unboxing Spring Cherrybox 2017

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Μόλις μπήκε ο Μάρτης και οι ανοιξιάτικες συλλογές άρχισαν να πέφτουν σαν "βροχή" (!) και δεν τις προλαβαίνουμε. Μεταξύ άλλων έφτασε και το Ανοιξιάτικο Cherrybox και ξαφνικά γέμισε το γραφείο μου με χρώματα και αρώματα. Τα αγόρια στα διπλανά γραφεία για άλλη μια φορά με κοιτούν περίεργα και αναρωτιούνται τι είναι αυτό το μαγικό κουτάκι που μου έχει δώσει τέτοια χαρά αλλά βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα...

Ήρθε η ώρα όμως να δούμε τα προϊόντα του Ανοιξιάτικου Cherrybox. Ήδη έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο του κουτιού από βιντεάκια και αναρτήσεις φίλων bloggers (δείτε την ανάρτηση της Σοφίας εδώ και της Νένας εδώ) οπότε δε θα μακρηγoρήσω στις περιγραφές.

Cherrybox Spring 2017
Cherrybox Spring 2017


Το κουτάκι έχει όπως πάντα καταπληκτική συσκευασία και είναι αρωματισμένο με το Bargello - 335 Modern Muse Estee Lauder. Για πάμε να χαζέψουμε ένα-ένα τα προϊόντα!

Σε κάποιο παλιότερο κουτάκι είχα δοκιμάσει την κρέμα χεριών της εταιρείας Blue Scents και είχα εντυπωσιαστεί από το πόσο φυσικά μύριζε, λες και μόλις είχα καθαρίσει ροδάκινο. Έτσι όταν είδα το λαδάκι ενθουσιάστηκα. Η συσκευασία είναι full size, το άρωμα ρόδι είναι μοναδικό και ο συνδυασμός συστατικών όπως Macadamia Oil, jojoba και Castor Oil μου προσφέρει την ιδανική ενυδάτωση.

Blue Scents - Body & Hair Dry Body Oil Pomegranate
Blue Scents - Body & Hair Dry Body Oil Pomegranate

Την εταιρεία τη γνωρίσαμε σε προηγούμενα κουτάκια του Cherrybox οπότε δεν έχω να πω πολλά, το υγρό ματ κραγιόν της Bellapierre έρχεται να προστεθεί στη συλλογή μου στην pop, φουξ απόχρωση Hibiscus. Μετά από την επέλαση του χειμώνα και του πεθαμένου Greige, δεν είναι καιρός να βάλουμε λίγο χρώμα στα χείλη μας;

Bellapierre Mineral Cosmetics - Kiss Proof Lip Creme Hibiscus
Bellapierre Mineral Cosmetics - Kiss Proof Lip Creme Hibiscus

Η MUA υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα, όμως μόνο τώρα τελευταία άρχισε να κάνει ένα πιο δυναμικό promotion. Ήταν φυσικό λοιπόν, με την άφιξη της εταιρείας στο online shop του Cherrybox, να περιμένουμε όλες κάποιο προϊόν της MUA στο κουτάκι μας. Η παλέτα Dusk Till Dawn είναι μια από τις δυο παλέτες που μπορεί να βρείτε στο κουτάκι σας (η άλλη είναι η Hall of Fame με πιο nude αποχρώσεις). Δεν έχω δοκιμάσει από MUA κανένα προϊόν και είμαι περίεργη να δω την απόδοση των σκιών ενώ σίγουρα κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και τα ματ λίπστικς της.

Make Up Academie (MUA) - Eyeshadow Palette in Dusk Till Dawn
Make Up Academie (MUA) - Eyeshadow Palette in Dusk Till Dawn

Ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα της κορεάτικης εταιρείας Holika Holika είναι το 99% Aloe Vera Soothing Gel που βρήκα στο κουτάκι μου και επειδή o τίτλος τα λέει όλα δεν περιγράφω άλλο. Το μπουκάλι, στα 55ml, αν και θεωρείται full size είναι αρκετά μικρό αλλά φτάνει για αρκετές χρήσεις και είναι ιδανικό για ταξίδια.


Ένα μικρό μπουκαλάκι από το διάσημο Silk Infusion της CHI, το πιο γνωστό παγκοσμίως προϊόν μεταξιού για τα μαλλιά, δοκιμασμένο και αγαπημένο, είναι ο,τι πρέπει για τα ταξίδια μου.

CHI - Silk Infusion
CHI - Silk Infusion

Ένα σαμπουάν που υπόσχεται θαύματα και το καλό που του θέλω είναι να τα πραγματοποιεί γιατί είναι πανάκριβο (τα 60 ml κοστίζουν 9,95€). Το Fast Shampoo της NISIM λοιπόν υπόσχεται ότι με τη χρήση του τα μαλλιά μας θα μακρύνουν 2 φορές πιο γρήγορα! Εγώ πάλι το μόνο που συγκρατώ είναι ότι δεν περιέχει sulfate οπότε θα είναι ευγενικό με το ταλαιπωρημένο τριχωτό της κεφαλής μου. Η ποσότητα εξάλλου των 60ml είναι τέτοια που αρκεί για λίγες μόνο χρήσεις και δε νομίζω ότι μπορεί να βγει έτσι κάποιο συμπέρασμα για την αποτελεσματικότητα του.

NISIM - Fast Shampoo
NISIM - Fast Shampoo

Το Ανοιξιάτικο κουτάκι του Cherrybox μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με έναν ωραίο συνδυασμό προϊόντων περιποίησης που θα μας χαρίσουν ανοιξιάτικη φρεσκάδα και με 2 προϊόντα μακιγιάζ ιδανικά για να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας. Θα μπορούσαν να αποφύγουν τις επαναλήψεις από brands που έχουμε ξανασυναντήσει, όμως το Spring box παραμένει ένα πολύ δυνατό κουτί, ίσως από τα καλύτερα που μας έχει παρουσιάσει το Cherrybox, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για το επόμενο. Η τιμή του στα 20€ είναι πολύ μικρότερη από τη συνολική αξία του περιεχομένου που ξεπερνάει τα 60€.

Εσείς πήρατε το Ανοιξιάτικο Cherrybox; Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας; Αν δεν το έχετε παραγγείλει βιαστείτε και βρείτε το εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου