Σάββατο 8 Απριλίου 2017

March Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Πάει και ο Μάρτης, έρχεται το Πάσχα και σιγά σιγά, χωρίς να το καταλάβουμε, το ζεστό καλοκαιράκι θα κάνει την εμφάνιση του. Δε μπορώ να πω ψέμματα, ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι περισσότερο από κάθε άλλη φορά γιατί αυτός ο χειμώνας ήταν βαρύς και κράτησε αρκετά. Πάμε όμως να δούμε ποια προϊόντα χρησιμοποίησα και αγάπησα το μήνα που μας πέρασε.

March 2017 Beauty Favorites
March 2017 Beauty Favorites


RCMA - No Color powder
Μεγάλος ντόρος έχει γίνει γύρω από αυτή την πούδρα σεταρίσματος και όχι άδικα. Πρώτον, είναι εξαιρετικά οικονομική για την ποσότητα της (περίπου 12€ στο beautybay), δεύτερον δεν έχει καθόλου χρώμα οπότε εφαρμόζεται πάνω από οποιοδήποτε makeup χωρίς να το αλλοιώνει και τρίτον και κυριότερο το αποτέλεσμα της είναι πολύ αέρινο, σετάρει τέλεια χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο και διατηρεί άψογο το μακιγιάζ για πολλές ώρες. Το μοναδικό αρνητικό είναι η συσκευασία που δεν διευκολύνει και τόσο, όμως έλυσα το πρόβλημα μεταφέροντας το προϊόν σε ένα άλλο, πολύ πιο πρακτικό βαζάκι πούδρας.

RCMA - No Color powder
RCMA - No Color powder

Wet n Wild - MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick
Όταν κυκλοφόρησαν στην Αμερική έγινε ένας χαμός γιατί πέρα του ότι είναι πολύ οικονομικά (5$) έχουν και καταπληκτική ενυδατική φόρμουλα που δύσκολα συναντάς σε ματ liquid lipsticks. Είδα αρκετές ομοιότητες με τα λιπστικς του Jeffree Star τόσο στην υφή όσο και στη διάρκεια. Εντυπωσιακό είναι και το doe foot απλικατέρ το οποίο έχει ένα σχήμα σαν L, ένα σχήμα που σου επιτρέπει να απλώσεις με μοναδική ακρίβεια το λιπστικ. Κυκλοφόρησε σε 13 αποχρώσεις από τις οποίες ξεχώρισα την Rebel Rose και την Give Me Mocha που είναι και οι πιο δημοφιλείς. Στην Ελλάδα από ότι έμαθα θα έρθουν μέσα στο Μάιο και επιτέλους θα μπορώ να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις.

Wet n Wild - MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick in Rebel Rose and Give Me Mocha
Wet n Wild - MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick in Rebel Rose (Top swatch) and Give Me Mocha (Bottom Swatch)

Garnier - Moisture Bomb Tissue Mask
Υπέκυψε και η Garnier στην φρενίτιδα των sheet masks και πολύ καλά έκανε γιατί η μόδα αυτή ήρθε για να μείνει. Σε καταπληκτική τιμή (την βρήκα στον Χαρμάνη κάτι περισσότερο από 1€) και εμποτισμένη με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα ροδιού, αυτή η μάσκα ενυδατώνει βαθιά και χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τις άλλες δυο υφασμάτινες μάσκες που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Garnier. 

Garnier - Moisture Bomb Tissue Mask
Garnier - Moisture Bomb Tissue Mask

The Ordinary - Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
Η καναδική εταιρεία Deciem, με πορτφόλιο από brands όπως NIOD, Hylamide, Hand Chemistry, Grow Gorgeous και πολλά άλλα, μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μην είναι τόσο γνωστή, στο εξωτερικό όμως κάνει μεγάλη θραύση. Πρόσφατα από την Deciem κυκλοφόρησε το brand "The Ordinary" το οποίο σίγουρα έκανε πολλές ανταγωνιστικές εταιρείες να προβληματιστούν ως προς την τιμολογιακή τους πολιτική. Και αυτό γιατί κανένα από τα προϊόντα εξειδικευμένης θεραπείας προσώπου που διαθέτει αυτό το brand δεν ξεπερνά τα 15 €. Έτσι και εγώ ξεκίνησα δοκιμάζοντας κάποια από αυτά και εντυπωσιάστηκα από το σέρουμ με βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ (στην καταπληκτική τιμή των 7€) το οποίο μέσα σε 3 εβδομάδες έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα μου χαρίζοντας του μια λάμψη που καμιά ακριβή θεραπεία δεν μου είχε δώσει. Νομίζω ότι όσες έχετε δισχρωμίες και δεν έχετε ευαίσθητο δέρμα (προσοχή πάντα στη βιταμίνη C, δεν την ανέχονται όλες οι επιδερμίδες), αξίζει να το δοκιμάσετε. Σε ευχαριστούμε Brandon Truaxe (μα τι κούκλος!)

The Ordinary - Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
The Ordinary - Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Make Up For Ever - Star Lit Powder in 13 Ivory
Ότι και να πω είναι λίγο, αυτή η μίνι σκιά σε ελεύθερη μορφή από την MUFE έχει κατατροπώσει όλα τα highlighters του κόσμου! Μοναδική ένσταση στη συσκευασία η οποία θα έπρεπε να έχει κάποιο καπάκι με τρυπούλες για να μη φεύγει πολύ προϊόν γιατί, όταν συμβαίνει αυτό και με την ένταση που έχει αυτή η σκιά, κινδυνεύεις να μοιάζεις με ντισκομπάλα. Όπως και να έχει, επιτέλους βρήκα την τέλεια σκιά για την εσωτερική κόγχη των ματιών μου.

Make Up For Ever - Star Lit Powder in 13 Ivory
Make Up For Ever - Star Lit Powder in 13 Ivory

Fruits & Fleurs - "OLIVE" Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser
Αυτό το καθαριστικό προσώπου μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι πολύ απαλό και δεν ξεραίνει το πρόσωπο μου, ενώ αφαιρεί και τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ που μπορεί να έχουν μείνει από το πρώτο βήμα καθαρισμού (micellar water ή cleansing balm/oil). Το άρωμα του κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί, είναι αρκετά έντονη η μυρωδιά του συστατικού από τεϊόδεντρο, εμένα όμως μου αρέσει πολύ.

Fruits & Fleurs - "OLIVE" Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser
Fruits & Fleurs - "OLIVE" Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser

Pantene - Repair & Protect Foam Conditioner
Μια πρόσφατη καινοτόμος κυκλοφορία από την Pantene ήταν μια σειρά από conditioners σε μορφή αφρού. Αγαπώ τα προϊόντα της Pantene έτσι δε θα μπορούσα να μη δοκιμάσω και αυτό το προϊόν. Είναι τόσο ελαφρύ που δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια στο ξέβγαλμα, δεν αφήνει αυτήν την ενοχλητική λιπαρότητα και δε βαραίνει το μαλλί όπως κάνουν πολλά άλλα conditioners. Οι γυναίκες με λεπτή τρίχα θα το λατρέψουν.

Pantene - Repair & Protect Foam Conditioner
Pantene - Repair & Protect Foam Conditioner

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Μαρτίου. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Περιμένω στα σχόλια τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου