Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Glowbox July-August 2017 - Living the Summer Bliss Box

Γεια σας, γεια σας όμορφες! Επιστρέφω μετά από λίγες μέρες διακοπές ανανεωμένη και ξεκούραστη και έρχομαι σήμερα να σας παρουσιάσω το σούπερ καλοκαιρινό κουτάκι του Glowbox με τίτλο "Living the Summer Bliss".

Το Glowbox, με τέλειο, ανανεωμένο site και online shop, μας καλεί αυτή τη φορά να ζήσουμε το καλοκαίρι στο έπακρο με ένα κουτάκι γεμάτο από προϊόντα που θα φέρουν τον ήλιο και τη θάλασσα στο νεσεσέρ μας. Summer Bliss σημαίνει ανάλαφρες μπούκλες σαν αυτές που αποκτούν τα μαλλιά μας όταν στεγνώνουν με το αλάτι της θάλασσας. Summer bliss σημαίνει δέρμα μπρονζέ σαν ηλιοκαμένο και αν δε μπορείς ή δε θέλεις να το πετύχεις με ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, πάντα υπάρχει τρόπος. Summer bliss σημαίνει...αλλά πάλι φλυαρώ, ας με σταματήσει κάποιος.

Πάμε να δούμε ένα ένα τα προϊόντα του "Living the Summer Bliss" box.

Glowbox July/August 2017 - Living the Summer Bliss box
Glowbox July/August 2017 - Living the Summer Bliss box

  • John Masters Organics - Sea Mist, sea salt spray with lavender (full size)
Με αυτό το προϊόν κάθε μέρα μπορεί να είναι μια μέρα στην παραλία! Συνήθως τέτοιου είδους σπρέι αφυδατώνουν τα μαλλιά γιατί είναι εμπλουτισμένα με αλάτι. Το προϊόν αυτό όμως περιέχει και πιστοποιημένη οργανική λεβάντα που προστατεύει από την ξηρότητα, είναι μάλιστα κατάλληλο και για βαμμένα μαλλιά. Σε full size, ένα προϊόν που, στα 22€, κοστίζει όσο περίπου ολόκληρο το κουτί (24€).

John Masters Organics - Sea Mist, sea salt spray with lavender
John Masters Organics - Sea Mist, sea salt spray with lavender

  • Aloe Plus - After Sun Cream Gel (full size)
Άλλο ένα πολύ χρήσιμο προϊόν για το καλοκαίρι, είναι ένα κρεμώδες τζελ για μετά τον ήλιο από την εταιρεία Aloe Plus. Με 91% βιολογική αλόη, βούτυρο καριτέ, γιαούρτι, λάδι καρύδας, πανθενόλη και αλλαντοίνη αλλά και ακαταμάχητο άρωμα μάνγκο σίγουρα δεν έχεις να φοβηθείς το ξεφλούδισμα γιατί την ενυδάτωση την έχεις στο τσεπάκι σου.

Aloe Plus - After Sun Cream
Aloe Plus - After Sun Cream

  • Mario Badescu - Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater (special size)
Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας Mario Badescu είναι το σπρέι με αλόη, βότανα και ροδόνερο, ένα τονωτικό και δροσιστικό σπρέι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να φρεσκάρει το μακιγιάζ. Μπαίνει κατευθείαν στη τσάντα μου, σίγουρα θα το χρειαστώ ειδικά τις μέρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο.

Mario Badescu - Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater
Mario Badescu - Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater

  • Me me me - Blush Me Box in Bronze (full size)
Να λοιπόν πως θα πετύχεις αυτό το αξιοζήλευτο ηλιοκαμένο λουκ χωρίς μεγάλη προσπάθεια, χωρίς να ιδρώνεις κάτω από τον καυτό και κυρίως επικίνδυνο ήλιο. Το μπρόνζερ αυτό από την εταιρεία Me Me Me Cosmetics έχει σούπερ απαλή ύφη, είναι ματ και χαρίζει υγιή όψη και λάμψη στα μάγουλα μας. Χρήσιμο και αυτό, ίσως το πιο χρήσιμο προϊόν μακιγιάζ για το καλοκαίρι, περιέχει ενσωματωμένο καθρέφτη και πινέλο.

Me me me - Blush Me Box in Bronze
Me me me - Blush Me Box in Bronze

  • Faith In Nature - Lavender & Geranium Shower Gel & Foam Bath (special size)
Από την αγγλική εταιρεία Faith In Nature, ένα αφρόλουτρο σε travel size που έχει ήδη μπει στη βαλίτσα των διακοπών μου. Αρωματισμένο με έλαιο λεβάντας και γεράνι αλλά και εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικό εκχύλισμα από σταφύλι, είναι ένα προϊόν χωρίς parabens, χωρίς SLS και είναι vegan.

Faith In Nature - Lavender & Geranium Shower Gel & Foam Bath
Faith In Nature - Lavender & Geranium Shower Gel & Foam Bath

  • Aeolis - Cracked Heel Foot Cream (full size)
Μια κρέμα επανόρθωσης για φτέρνες, αγκώνες και γόνατα με βιολογικό λάδι ελιάς και αμυγδαλέλαιο είναι το τελευταίο προϊόν του καλοκαιρινού Glowbox. Την ελληνική εταιρεία Aeolis τη γνωρίσαμε σε κάποιο προηγούμενο κουτάκι και πολύ χαίρομαι που την ξανασυναντώ εδώ με ένα ακόμα απαραίτητο προϊόν για τις ταλαιπωρημένες φτέρνες μας που το καλοκαίρι κυκλοφορούν ακάλυπτες και πρέπει να δείχνουν περιποιημένες. Με ατέλειωτη λίστα από φυτικά συστατικά, πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, όπως βιολογικό λάδι ελιάς, αμυγδαλέλαιο, έλαιο argan, βιολογική αλόη βέρα, πανθενόλη, βιταμίνες Β5 και Ε, σαλικυλικό οξύ, βούτυρο καριτέ, γλυκερίνη και ουρία, αυτή η κρέμα λεπτής υφής υπόσχεται να μου χαρίσει μωρουδιακά πατουσάκια.

Aeolis - Cracked Heel Foot Cream
Aeolis - Cracked Heel Foot Cream

Τέλος, δυο δειγματάκια από την ελληνική εταιρεία Fleur Parfumerie με τα αρώματα Noix de Coco και La Vie Dense είναι μια ευχάριστη προσθήκη στο καλοκαιρινό κουτάκι του Glowbox

Fleur Parfumerie - Eau de parfume samples in Noix de Coco and La Vie Dense
Fleur Parfumerie - Eau de parfume samples in Noix de Coco and La Vie Dense

Το κουτάκι του Glowbox αυτή τη φορά ήταν πολύ προσεγμένο, με 4 full size προϊόντα και δυο προϊόντα σε ειδικό μέγεθος. Όλες οι επιλογές είναι χρηστικές και σχετικές με την εποχή και, το πιο σημαντικό, είναι από εταιρείες με οργανικά, βιολογικά προϊόντα με συστατικά φυτικής προέλευσης. Εννοείται λοιπόν ότι είμαι ενθουσιασμένη με αυτό το κουτάκι και ανυπομονώ να δοκιμάσω τα πάντα. Αν μου ζητούσαν να επιλέξω ένα προϊόν που θα άλλαζα θα ήταν ίσως το αφρόλουτρο, στη θέση του οποίου θα προτιμούσα κάποιο αντηλιακό που είναι πιο επίκαιρο.

Αυτά λοιπόν ήταν τα περιεχόμενα του συναρπαστικού κουτιού "Living the Summer Bliss" από το Glowbox. Πως σας φάνηκε; Αν το βρήκατε ενδιαφέρον μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου