Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Urban Decay Naked Heat and the Heat is On!

Γεια σας, γεια σας κούκλες μου! Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε ένα προϊόν που σίγουρα πολλές το έχουν βάλει στη wishlist τους. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσω την παλέτα Naked Heat της Urban Decay και ναι, πρόκειται για την παλέτα που έκανε τα μάτια όλων των γυναικών της υφηλίου να γεμίσουν καρδούλες, την καρδιά τους να χτυπάει πιο γρήγορα και το μυαλό τους να μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα (αγόρια ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε, οι γιορτές έρχονται!).

Urban Decay Naked Heat Palette
Urban Decay Naked Heat - Front

Την έχω στα χέρια μου εδώ και μερικές εβδομάδες και δεν χορταίνω να την κοιτάω. Η συσκευασία καταρχάς της παλέτας είναι πολύ πιο στιβαρή και πιο πολυτελής σε σχέση με τις προηγούμενες της σειράς Naked. Η Urban Decay έχει προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο packaging, ακόμα και το εσωτερικό του κουτιού της παλέτας περιέχει κάποιο περίτεχνο σχέδιο.

Urban Decay Naked Heat - Back of the inside drawer
Urban Decay Naked Heat - Back of the inside drawer

Η εσωτερική θήκη που ανοίγει συρταρωτά, από τη εξωτερική πλευρά έχει μια φανταστική φωτογραφία με μια σειρά από τριαντάφυλλα που αναδύουν καπνούς ενώ η εσωτερική πλευρά μια σειρά από καμμένα σπίρτα, φυσικά και οι δυο φωτογραφίες είναι σχετικές με τον τίτλο της παλέτας Naked Heat.

Urban Decay Naked Heat - Front of the inside drawer
Urban Decay Naked Heat - Front of the inside drawer

Η ίδια η παλέτα είναι αρκετά βαριά με το πάνω μέρος να είναι γυαλιστερό, κάτι σαν πλεξιγκλάς μέσα από το οποίο φαίνονται τα γράμματα Urban Decay Naked Heat σαν τρισδιάστατα. Η υπόλοιπη συσκευασία είναι από σκληρό πλαστικό και έχει μαγνητικό κούμπωμα και εσωτερικό καθρέφτη.

Urban Decay Naked Heat - Top
Urban Decay Naked Heat - Top

Το ότι μπορώ να γράψω ολόκληρη παράγραφο για τη συσκευασία νομίζω ότι αυτό λέει πολλά...

Urban Decay Naked Heat - Back
Urban Decay Naked Heat - Back

Πάμε στην ουσία τώρα, τις σκιές. Όπως όλες οι παλέτες της σειράς Naked, δώδεκα πανέμορφες σκιές, σε διάφορες υφές, έρχονται να κάνουν λίγο πιο ενδιαφέρον το nude μακιγιάζ που, κακά τα ψέματα, μας έχει κουράσει λίγο και το έχουμε βαρεθεί. Λίγο η Anastasia (ABH), λίγο η Huda (Huda Beauty), ε καιρός ήταν και η Urban Decay να κυκλοφορήσει μια παλέτα με πιο ζεστές αποχρώσεις!

Urban Decay Naked Heat - The inside
Urban Decay Naked Heat - The inside (natural light)

Τι βλέπεις λοιπόν όταν ανοίγεις την παλέτα; Μια σειρά από σκιές σε αποχρώσεις του καφέ, μπορντό, μωβ, μπρονζέ και (για άλλη μια φορά θα ακουστώ σαν τη Μοιραράκη) πορτοκαλοκόκκινου. Οι λάτρεις των ματ θα εκστασιαστούν γιατί εδώ έχουμε 7 ματ αποχρώσεις και 5 με shimmer.

Urban Decay Naked Heat - The inside (flash light)
Urban Decay Naked Heat - The inside (flash light)

Η παλέτα, όπως πάντα, έχει ένα διπλής χρήσης πινέλο, με τη μια του άκρη για εφαρμογή και την άλλη για blending. Νομίζω ότι από όλα τα πινέλα που έχει εμφανίσει στις προηγούμενες παλέτες, αυτό είναι ίσως το πιο λειτουργικό γιατί έχει λιγότερο σκληρές και πιο πυκνές τριχούλες.

Ας περιγράψουμε λίγο τις σκιές, τις χωρίζω σε τρεις τετράδες όπως φαίνονται στα swatches. Κάθε σκιά είναι στα 1.3 g όπως και στις προηγούμενες Naked παλέτες.

Urban Decay Naked Heat swatches - L-R ounce, chaser, sauced, low blow
Urban Decay Naked Heat swatches - L-R Ounce, Chaser, Sauced, Low Blow

Στην πρώτη τετράδα έχουμε 3 ματ σκιές και 1 με πολύ αραιό shimmer. Εδώ κυριαρχούν οι nude μπεζ-καφέ αποχρώσεις.

Ounce (ιβουάρ με shimmer), για να φωτιστεί το εσωτερικό του ματιού ή το τόξο κάτω από το φρύδι
Chaser (ματ nude μπεζ), για βάση σε όλο το βλέφαρο,
Sauced (απαλό ματ τερακότα), φανταστική transition σκιά,
Low Blow (ματ καφέ).

Urban Decay Naked Heat swatches - L-R Lumbre, He Devil, Dirty Talk, Scorched
Urban Decay Naked Heat swatches - L-R Lumbre, He Devil, Dirty Talk, Scorched

Τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα στη δεύτερη τετράδα όπου το κόκκινο είναι το βασικό χρώμα. Εδώ έχουμε τρεις σκιές με shimmer και μια ματ.

Lumbre (χαλκοκόκκινο με περλέ shimmer)
He Devil (ματ πορτοκαλοκόκκινο)
Dirty Talk (μεταλλικό πορτοκαλοκόκκινο)
Scorched (μεταλλικό βαθύ κόκκινο με χρυσό shimmer)

Urban Decay Naked Heat swatches - L-R Cayenne, En Fuego, Ashes, Ember
Urban Decay Naked Heat swatches - L-R Cayenne, En Fuego, Ashes, Ember

Στην τελευταία τετράδα το κυρίαρχο χρώμα είναι το μπουργκουντί. Εδώ έχουμε 3 ματ και μια μεταλλική σκιά.

Cayenne (βαθύ ματ τερακότα)
En Fuego (ματ μπουργκουντι)
Ashes (βαθύ ματ καφέ-κόκκινο)
Ember (βαθύ μεταλλικό μπρονζέ-μπουργκουντι)

Urban Decay Naked Heat eyeshadows - 6 left
Urban Decay Naked Heat eyeshadows - 6 left

Οι παλέτες Naked είναι διάσημες για την έντονη χρωματική τους απόδοση, τη βελούδινη υφή τους και την τρομερή διάρκεια τους και η Naked Heat δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Όλες οι σκιές εκτός ίσως από την Chaser έχουν τρομερή απόδοση χρώματος (φαίνεται και στα swatches παραπάνω που έχουν γίνει χωρίς primer), απλώνονται και αναμιγνύονται χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς σοβαρό fall-out. Μοναδική διαφορά που βλέπω ως προς την σύσταση τους είναι η μεγαλύτερη περίσσια πούδρας που φεύγει πάνω στην παλέτα όταν παίρνω σκιά με το πινέλο. 

Κατά τη γνώμη μου, η παλέτα Naked Heat είναι από τις καλύτερες παλέτες με ζεστές αποχρώσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η Urban Decay θα πρέπει να νιώθει πολύ περήφανη για αυτή την παλέτα γιατί πέρα από την πανέμορφη συσκευασία οι επιλογές των σκιών είναι εξαιρετικές και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες ακόμα και στις πολύ ανοιχτόχρωμες όπως η δική μου.  Ήταν κάτι που με φόβιζε και για αυτό το λόγο άργησα πολύ να αγοράσω αυτήν την παλέτα αλλά υπέκυψα και τελικά δε μετάνιωσα καθόλου για αυτήν την αγορά. 

Urban Decay Naked Heat eyeshadows - 6 right
Urban Decay Naked Heat eyeshadows - 6 right

Ας μιλήσουμε τέλος για την τιμή της παλέτας που είναι μια πονεμένη ιστορία για όλες μας. Όπως ήδη ξέρετε η Urban Decay έχει εδώ και πολύ καιρό έρθει στην Ελλάδα και είναι πλέον
διαθέσιμη στα Sephora αλλά και σε κάποια επιλεγμένα Hondos. Είναι ένα σχετικά ακριβό brand στου οποίου τα προϊόντα τα Sephora δεν έχουν βάλει ποτέ έκπτωση. Έτσι, αν θέλετε να τη βρείτε αρκετά πιο οικονομικά, θα σας πρότεινα τα αγγλικά online shops feelunique και lookfantastic. Εγώ την αγόρασα από το feelunique στα 38€ με έκπτωση 20% στην αρχική της τιμή που είναι 47€ (ενώ τα sephora την έχουν 52€).

Εσείς δοκιμάσατε την παλέτα Naked Heat; Ποια είναι η γνώμη σας; Περιμένω τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου