Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Awake in Arctic Elegance with CND Glacial Illusion Collection

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Άργησα λίγο να επιστρέψω στους κανονικούς ρυθμούς μου αλλά τα κατάφερα επιτέλους. Έτσι, λίγο πριν μπει η Αποκριά (!), σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ο,τι άλλο μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Ανανεωμένη λοιπόν και με αρκετή διάθεση για δουλειά, έρχομαι σήμερα να σας παρουσιάσω τη χειμερινή συλλογή της CND με τίτλο Glacial Illusion.

CND Glacial Illusion Collection
CND Glacial Illusion Collection

Τα είχαμε ξαναπεί και είχατε πάρει μια πρώτη ιδέα από τη συλλογή Glacial Illusion σε προηγούμενη ανάρτηση αφιερωμένη στην φθινοπωρινή σειρά Nightspell Collection. Εκεί σας είχα παρουσιάσει και κάποιες από τις υπέροχες αποχρώσεις της χειμερινής συλλογής. Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα και μερικές ακόμα οπότε θεώρησα ότι έπρεπε να τους αφιερώσω μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Η Glacial Illusion collection ξεφεύγει από τα καθιερωμένα με 6 μοναδικές, ψυχρές αποχρώσεις σε παστέλ κυρίως τόνους και σε υφές που θυμίζουν πολύτιμους λίθους. Αν έχεις βαρεθεί τα σκούρα και μουντά χειμωνιάτικα μανικιούρ, σίγουρα θα λατρέψεις τις icy cool αποχρώσεις της Glacial Illusion που υπόσχονται να προσφέρουν την Αρκτική κομψότητα στα νύχια σου.

CND Vinylux Weekly Polish - Left to right Winter Nights, Radiant chill and Cashmere Wrap
CND Glacial Illusion in Vinylux Weekly Polish - (Left to right) Winter Nights, Radiant Chill and Cashmere Wrap

Το περλέ λιλά του Alpine Plum, το μπρονζέ/ροζ του Radiant Chill, το κρεμώδες μπεζ/ροζ του Cashmere Wrap είναι τρία παστέλ βερνίκια που αποπνέουν ένα ρομαντισμό και χαρίζουν ένα διακριτικό μανικιούρ. Το γκρι/γαλάζιο του Mystic Slate και το κρεμώδες σκούρο μπλε του Winter Nights θα αγαπηθούν από τις φανατικές του μπλε, ενός χρώματος που πλέον έχει καθιερωθεί σε όλες τις συλλογές. Τέλος, το διάφανο Icy Bar με έντονα ροζ/μωβ ιριδίζοντα shimmer μπορεί να δώσει μια "παγωμένη" υφή σε οποιοδήποτε χρώμα και να μεταμορφώσει το βερνίκι από κρεμώδες σε μεταλλικό.

CND Glacial Illusion in Vinylux Weekly Polish
CND Glacial Illusion in Vinylux Weekly Polish

Για ακόμα μια φορά η CND με την Glacial Illusion Collection έκανε μια άριστη επιλογή από υπέροχες αποχρώσεις που σίγουρα δεν είναι συνηθισμένες. Το στυλ και η γοητεία των αποχρώσεων του πάγου των Vinylux Weekly Polish ενισχύεται φυσικά με την απαράμιλλη λάμψη που προσφέρει το Vinylux Weekly Top Coat, ένα από τα καλύτερα top coat που υπάρχουν στην αγορά, ένα top coat που χαρίζει εγγυημένα ένα άψογο μανικιούρ για μια εβδομάδα.

Η συλλογή Glacial Illusion σε Vinylux Weekly Polish αλλά και σε Shellac είναι διαθέσιμη σε εξαιρετικές τιμές στο online shop της Creative Group. Πρόσφατα μάλιστα η Creative Group εγκαινίασε και 2 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στην Κύπρο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου