Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Unboxing #BeautifyMe Glowbox

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Οι γιορτές πέρασαν και έχουμε πλέον μπει στους κανονικούς μας ρυθμούς. Η δουλειά μου είναι αρκετά απαιτητική και έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο αλλά πάντα καταφέρνω να ξεκλέψω λίγη ώρα για το αγαπημένο μου blog. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσω το νέο κουτάκι του Glowbox με τίτλο "Beautify Me!", ένα κουτάκι που κανονικά θα έπρεπε να με έχει ενθουσιάσει αλλά...

Glowbox Beautify Me box, January-February 2018
Glowbox Beautify Me box, January-February 2018

Όχι, όχι, δεν ήταν ένα κακό κουτάκι, το αντίθετο θα έλεγα, απλά τρία από τα προϊόντα του τα είχα ήδη δοκιμάσει και από τα υπόλοιπα δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερα καινούργιο, κάτι που να με εντυπωσιάσει σε αυτό το κουτί.

Glowbox Beautify Me box, January-February 2018
Glowbox Beautify Me box, January-February 2018

Ας πάμε όμως να δούμε τα περιεχόμενα του κουτιού. Το "Beautify Me" box αυτό το μήνα είναι εξαιρετικό, έχει 5 προϊόντα σε full size συνολικής αξίας πάνω από 70€.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν βγουν στην παραλία έχουν κάνει τις γυμναστικές τους και τις δίαιτες τους. Η προσπάθεια για το τέλειο κορμί όμως, εκτός από την καλή διατροφή και την άθληση, ενισχύεται αποτελεσματικά και με μια καλή κρέμα σύσφιξης. Εδώ έρχεται η Youth Lab, η ελληνική εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη αίσθηση με τα προϊόντα περιποίησης της και για τα οποία έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Η Firmness Body Cream, μια πλούσια κρέμα σώματος με συσφικτική δράση, υπόσχεται με συστηματική χρήση να μας χαρίσει σώμα σμιλεμένο, λείο και απαλό. Έχω ήδη δοκιμάσει το προϊόν από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε και μπορώ να πω ότι είμαι πλέον φανατική, οπότε, όταν είδα στο sneak peek του Glowbox ότι θα υπήρχε στο κουτί, άρπαξα την ευκαιρία να στοκάρω.

Youth Lab - Firmness Body Cream
Youth Lab - Firmness Body Cream

Από την Aqua Mineral Spa, μια εταιρεία που έχουμε συναντήσει αρκετές φορές στο Glowbox, έρχεται το επόμενο προϊόν, ένα φυσικό σαπούνι με μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα. Αγαπώ τα σαπούνια για τον καθαρισμό του προσώπου μου και ανυπομονώ να το δοκιμάσω. 

Aqua Mineral Spa - Mud Soap
Aqua Mineral Spa - Mud Soap

Ένα πινέλο μακιγιάζ ιδανικό για ταξίδια έρχεται στη συνέχεια και είναι ίσως το μοναδικό προϊόν που με ενθουσίασε. Είναι από την αγαπημένη Real Techniques, ένα πολυχρηστικό πινέλο με το οποίο μπορείς να απλώσεις ρουζ, πούδρα ή μπρόνζερ. Είναι τέλειο γιατί έχει κανονικό μέγεθος στο τρίχινο μέρος και μικρό μέγεθος στη λαβή, έτσι φαίνεται ότι θα είναι και πρακτικό και αποτελεσματικό, κάτι που δύσκολα βρίσκεις σε travel size πινέλα.

Real Techniques - Mini Multitask Brush
Real Techniques - Mini Multitask Brush

Για το επόμενο προϊόν έχω πολλούς διθυράμβους να γράψω. Πέρσι, όταν ξεκίνησε η μόδα με τις black peel-off masks είχα αποκτήσει μια άρνηση να δοκιμάσω κάποια από αυτές γιατί βλέποντας κάποια βιντεάκια στο youtube είχα φοβηθεί ότι θα πονούσα κατά την αφαίρεση της μάσκας. Κάποια στιγμή έφτασε στα χέρια μου η Black Peel-off μάσκα της Panthenol Extra η οποία με έκανε να αναθεωρήσω για αυτού του είδους τις μάσκες. Πρώτον, δεν πονάει καθόλου, καθόλου όμως, αλλά δεν με εντυπωσίασε μόνο αυτό. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αφαίρεση των ρύπων και αφήνει το πρόσωπο πεντακάθαρο και απαλό χωρίς να το ερεθίζει ή να το ξηραίνει. Ένα μεγάλο μπράβο στην Medisei που κυκλοφόρησε ένα προϊόν τόσο ποιοτικό και παράλληλα τόσο οικονομικό.

Medisei Panthenol Extra - Black Peel Off Mask
Medisei Panthenol Extra - Black Peel Off Mask

Και φτάσαμε αισίως στο τελευταίο προϊόν, ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυφωτογραφημένα βερνίκια της Essie, από τη μόνιμη σειρά της αν δεν κάνω λάθος, το Chinchilly. Ένα βερνίκι που κάθε ενημερωμένη φασιονίστα πρέπει να έχει στη συλλογή της, στο γκρι του γρανίτη, ένα βερνίκι που χαρίζει ένα κομψό, χειμωνιάτικο μανικιούρ και με το οποίο σίγουρα θα συγκεντρώσεις πολλά κολακευτικά σχόλια. 

Essie Nail Polish in Chinchilly
Essie Nail Polish in Chinchilly

Αν και δε συνάντησα το στοιχείο της έκπληξης στο Beautify Me κουτάκι του Glowbox δε μπορώ να αμφισβητήσω ότι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κουτάκι με προϊόντα που είναι όλα full size, όλα από αξιόλογες εταιρείες και όλα πολύ χρήσιμα για την περιποίηση μας. Θα πρέπει ίσως όμως το Glowbox να κάνει κάποια ανανέωση στις επιλογές του γιατί νομίζω ότι οι τελευταίες κυκλοφορίες του έχουν χάσει κάπως τη λάμψη και την φρεσκάδα τους και έχουν λίγο κουράσει με την παρουσία συνέχεια των ίδιων εταιρείων.

Glowbox Beautify Me box, January-February 2018
Glowbox Beautify Me box, January-February 2018

Το κουτί Beautify Me είναι ακόμα διαθέσιμο και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Επίσης, πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα special edition box, το The Heroes box το οποίο θα βρείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου