Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Intermed Eva Belle Detox Booster

Γεια σας, γεια σας κορίτσια. Σήμερα θα μιλήσουμε για περιποίηση προσώπου και για ένα προϊόν που χρησιμοποιώ τελευταία, το Eva Belle Detox Booster από την εταιρεία Intermed.

Intermed Eva Belle Detox Booster
Intermed Eva Belle Detox Booster

Boosters! Προστέθηκαν πρόσφατα στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης και αποτελούν την απάντηση της Δύσης στις γνωστές Κορεάτικες "αμπούλες" (ampoules). Και στις δυο περιπτώσεις πρόκειται για ορούς με υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά που στοχεύουν στην αναζωογόνηση του προσώπου ή στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων όπως δυσχρωμίες, θαμπάδα, ξηρότητα κλπ. Χρησιμοποιούνται είτε ως θεραπείες μερικών ημερών (παράδειγμα τα boosters της Frezyderm), είτε καθημερινά μαζί με τον ορό, κρέμα ή foundation.


Intermed Eva Belle Boosters
Intermed Eva Belle Boosters

Detox Boosters! Είναι λίγο αμφιλεγόμενος ο όρος Detox σε προϊόντα επιδερμικής χρήσης και γενικά, από ό,τι διαβάζω, υπάρχει μια διχογνωμία για το αν αυτού του είδους τα boosters μπορούν πράγματι να "αποτοξινώσουν" το δέρμα αφού οι τοξίνες εισάγονται στο σώμα μας μέσω της τροφής και της αναπνοής. Το μόνο βέβαιο είναι ότι εξωτερικοί παράγοντες όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση και η ηλιακή ακτινοβολία μπορούν να συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση του δέρματος και σίγουρα είναι απαραίτητη καθημερινά μια ενίσχυση, ένα boost που να μπορεί να επαναφέρει στο πρόσωπο μας τη χαμένη του λάμψη.

Πάμε όμως να δούμε τις εντυπώσεις μου από το Eva Belle Detox Booster. Έλαβα το προϊόν πριν από μερικές εβδομάδες από το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr και άρχισα αμέσως να το χρησιμοποιώ.

Eva Belle Detox Booster
Intermed Eva Belle Detox Booster

Συσκευασία
Η Intermed εδώ έχει κάνει σχεδόν πιστή αντιγραφή της συσκευασίας των boosters της high-end μάρκας Clarins. Όμως γενικά, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε αυτό το φαινόμενο και δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, αρκεί το προϊόν να είναι αποτελεσματικό και η συσκευασία του πρακτική.

 Clarins Boosters

Παρόλα αυτά, το μπουκαλάκι είναι πανέμορφο με τις μεταλλικές του λεπτομέρειες και το απίθανο ultraviolet χρώμα του (είναι το χρώμα του 2018 μην το ξεχνάμε αυτό) και έχει ένα αρκετά μικρό στόμιο έτσι ώστε να έχεις πλήρη έλεγχο της ποσότητας που χρησιμοποιείς.

Intermed Eva Belle Detox Booster
Intermed Eva Belle Detox Booster

Συστατικά
Tο Eva Belle Detox Booster περιέχει Πράσινο Τσάι, συστατικό γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Ένα ακόμα ενεργό συστατικό είναι το εκχύλισμα Ginko Biloba, σπουδαίος αποτοξινωτικός παράγοντας. Τελευταίο έρχεται το Potentilla Erecta που εξασφαλίζει λάμψη, επιβραδύνει τη φωτογήρανση και επαναφέρει την ελαστικότητα στο δέρμα.

Αποτελεσματικότητα
Καταρχάς να πω ότι το προϊόν το χρησιμοποίησα με διάφορους τρόπους αλλά ποτέ μόνο του. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός των boosters,  όχι να αντικαταστήσουν αλλά να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα του ορού ή της κρέμας μας. Το χρησιμοποίησα πρωί-βράδυ αναμιγνύοντας 2-3 σταγόνες με την κρέμα ημέρας ή νύχτας μου. Το ανάμιξα και με το foundation μου μια φορά αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα γιατί αραίωνε το foundation και γινόταν λιγότερο καλυπτικό. Γενικά, πειραματίστηκα αρκετά με τις χρήσεις του booster και μπορώ να πω ότι ο ιδανικός τρόπος είναι να το φοράς με την κρέμα ημέρας, πριν δηλαδή απλώσεις το makeup. Δεν ξέρω αν περιέχει κάποια σιλικόνη πάντως διαπίστωσα ότι, χρησιμοποιώντας το με αυτόν τον τρόπο, το makeup απλωνόταν πιο εύκολα

Customize your skin care by mixing your day/night cream with a booster
Customize your skin care by mixing your day/night cream with a booster

Μετά από αρκετές εβδομάδες χρήσης μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη με το προϊόν χωρίς όμως να έχω διαπιστώσει κάποια εκπληκτικά αποτελέσματα. Δε μου προκάλεσε κάποια ενόχληση, ούτε ερεθισμούς και η αίσθηση του είναι αρκετά ευχάριστη χωρίς να αφήνει καμία λιπαρότητα. Τις ημέρες που το χρησιμοποιούσα έβλεπα το πρόσωπο μου στα καλύτερα του, ενώ τις ημέρες που παρέλειπα να το χρησιμοποιώ, δεν ένιωθα ιδιαίτερη διαφορά και δε μου έλειπε. Αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι το συγκεκριμένο booster έρχεται να προστεθεί σε μια ρουτίνα που και μόνη της μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες μιας επιδερμίδας. Δεν είναι απαραίτητο, δεν είναι όμως και άχρηστο. Αν υπάρχει κάτι που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ενισχύσω τα ευεργετικά αποτελέσματα της κρέμας μου, εννοείται πως το θέλω.
  
Αξίζει τελικά να το δοκιμάσεις; Σε αυτήν την ερώτηση η απάντηση μου είναι ΝΑΙ, αν νιώθεις ότι η κρέμα σου η/και ο ορός σου χρειάζονται μια ενίσχυση σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Όταν μάλιστα πρόκειται να βγεις μια βόλτα στο κέντρο όπου οι ατμοσφαιρικοί ρύποι είναι σε υψηλά επίπεδα καλό είναι να προσθέσεις νωρίτερα 2-3 σταγόνες στην κρέμα σου ή ακόμα καλύτερα στην αντηλιακή σου για να θωρακίσεις την επιδερμίδα σου από τους επιβλαβείς παράγοντες. Προσέχουμε για να έχουμε!

Το Eva Belle Detox Booster της Intermed το βρήκα στο φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr. Αυτή την περίοδο μάλιστα τρέχει και κάποια προσφορά και με κάθε παραγγελία του booster παραλαμβάνεις και ένα ακόμα προϊόν Eva Belle. Για το φαρμακείο ofarmakopoiosmou σας έχω μιλήσει εδώ, πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει και να κάνετε τις αγορές σας εκεί σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

 
* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου