Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Say "Bon Voyage" to Winter, Hello to Spring with Essie "Bon Boy-age"

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Σήμερα είμαστε έτοιμες να αποχαιρετήσουμε το χειμώνα και να υποδεχτούμε την Άνοιξη με τη νέα συλλογή της Essie με τίτλο "Bon Boy-age". Η Ανοιξιάτικη συλλογή της Essie για το 2018 είναι εδώ και έχει ταξιδιάρικη διάθεση.

Essie Spring 2018 Collection
Essie Spring 2018 Collection

Χαράζουμε πορεία λοιπόν προς την κομψότητα φορώντας τις νέες αποχρώσεις της Essie που "είναι εμπνευσμένες από τη θάλασσα και αποπνέουν cool διάθεση κρουαζιέρας και κλασσικό ναυτικό στυλ". Η περιγραφή της συλλογής στο shade story της Essie δε θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχη! Πάμε όμως να δούμε όλες τις αποχρώσεις μια προς μια.


Pass-port to Sail
Υπέροχο χρώμα, αυτό το διάφανο ιβουάρ είναι τέλειο μόνο του, για διακριτικό μανικιούρ, αλλά και σε συνδυασμό για γαλλικό. Δε με δυσκόλεψε καθόλου στην εφαρμογή όπως συνηθίζουν τα διάφανα βερνίκια. Σίγουρα θα το φορέσω πολύ το καλοκαίρι που συνήθως επιλέγω nude αποχρώσεις στα χέρια ενώ δίνω έμφαση και χρώμα στο μανικιούρ των ποδιών.

Essie Spring 2018 - Pass-port to Sail
Essie Spring 2018 - Pass-port to Sail

Perfect Mate
"Now you are talking", ή αλλιώς "Τώρα μάλιστα"! Αυτή είναι η Essie που ξέρουμε και αγαπάμε! Πλούσιο κρεμώδες χρώμα, οπάκ αποτέλεσμα σε 2 στρώσεις και τέλεια ροζ-κοραλί απόχρωση που θα λατρέψουν και τα πόδια σου το καλοκαίρι.

Essie Spring 2018 - Perfect Mate
Essie Spring 2018 - Perfect Mate

At the Helm
Δεν αγαπώ ιδιαίτερα τα πορτοκαλοκόκκινα βερνίκια, όμως αυτή η απόχρωση είναι από τις πιο όμορφες και δεν είναι τόσο χτυπητή όσο φαίνεται στη φωτογραφία. Για τη σύσταση, ας μην επαναλαμβανόμαστε...απλά τέλεια.

Essie Spring 2018 - At the Helm
Essie Spring 2018 - At the Helm

Bon Boy-age
Η σταρ απόχρωση της συλλογής φυσικά ακολουθεί το trend της εποχής που είναι τα Παστέλ κυριολεκτικά από "την κορυφή ως τα νύχια". Έτσι, αυτό το βεραμάν της μέντας είναι μια τέλεια απόχρωση που κάπου όμως την έχω ξανασυναντήσει.

Essie Spring 2018 - Bon Boy-age
Essie Spring 2018 - Bon Boy-age

Stripes and Sails
Και ερχόμαστε στις δυο αγαπημένες μου αποχρώσεις για αυτήν τη εποχή, πρώτον γιατί είναι και οι δυο πιο σκούρες και έτσι πετυχαίνουν την ιδανική μετάβαση από το χειμωνιάτικο στο ανοιξιάτικο μανικιούρ και δεύτερο γιατί λατρεύω το μπλε. Έτσι, δε θα με άφηνε αδιάφορη το έντονο γαλαζοπράσινο (teal) Stripes and Sails το οποίο γίνεται οπάκ και σε 1 στρώση αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου.

Essie Spring 2018 - Stripes and Sails
Essie Spring 2018 - Stripes and Sails

Anchor Down
Τέλος, ερχόμαστε στο βερνίκι που για μένα θα έπρεπε να είναι ο "καπετάνιος" της συλλογής. Δεν δείχνει αυτό το ναυτικό μπλε την έντονη επιρροή της Essie από τα ναυτικά ταξίδια και τη θάλασσα; Φαντάζομαι να το φοράω με cropped τζιν, μαρινιέρα και αθλητικά, μόνο που θα μου λείπει το κότερο για να φωνάξω "Βίρα τις άγκυρες"!

Essie Spring 2018 - Anchor Down
Essie Spring 2018 - Anchor Down

Και για το τέλος, σας παρουσιάζω δυο βερνίκια από την Enchanted Collection που κυκλοφόρησε πρόσφατα με 6 υπέροχες παραμυθένιες αποχρώσεις φτιαγμένες ειδικά για εμάς τις μοντέρνες πριγκίπισσες.  Ένα muted ροζ είναι η Princess Charming και είναι από τα αγαπημένα μου nude βερνίκια, ενώ η Spellbound, μια γκρι-πράσινη απόχρωση, με έχει αφήσει άφωνη με τους χρυσούς ιριδισμούς που κάνει στο φως. Έντονη λάμψη, μεγάλη διάρκεια και υπέροχες κομψές αποχρώσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των βερνικικιών Gel Couture, της γνωστής σειράς της Essie που με έχει κερδίσει από τότε που κυκλοφόρησε.

Essie Enchanted Collection - (L-to-R) Princess Charming, Spellbound
Essie Enchanted Collection - (L-to-R) Princess Charming, Spellbound

Πως σας φάνηκε η Ανοιξιάτικη συλλογή της Essie; Ποια απόχρωση ξεχωρίσατε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου