Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Unboxing "Spring Break" Glowbox

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Ο Μάρτης, επίσημα ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, ξεκίνησε με τρομερή καλοκαιρία και είναι πλέον δεδομένο ότι ο χειμώνας, παρόλο που είναι πιθανό να μας δείξει για λίγο καιρό ακόμα τα δόντια του, μας αποχαιρετάει σιγά σιγά. Η Άνοιξη έρχεται και το Glowbox με το κουτάκι "Spring Break" υπόσχεται να μας προετοιμάσει για να την υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Spring Break Glowbox
"Spring Break" Glowbox, March-April 2018

Ένα κουτάκι με 7 προϊόντα που εστιάζουν κυρίως στην περιποίηση, το "Spring Break" box είναι η ιδανική πρόταση για δώρο σε μια φίλη μας αλλά και στον εαυτό μας που έχει ανάγκη από λίγο παραπάνω pampering.

  • Blue Scents Eau De Toilette Pomegranate
Έχοντας δοκιμάσει αρκετά προϊόντα από την εταιρεία Blue Scents μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πιο μυρωδάτα body butters, πιο δροσερά body mists και πιο ανάλαφρα body oils δεν έχω ξαναδοκιμάσει. Όσο για τις συσκευασίες των προϊόντων της είναι από τις πιο όμορφες που μπορείς να έχεις στο μπάνιο σου. Το eau de toilette με άρωμα ρόδι που έτυχε στο κουτάκι μου μυρίζει φανταστικά, είναι ιδανικό για τις πρωινές ώρες που δεν θέλεις τα βαριά αρώματα και φυσικά σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. 

Blue Scents Eau De Toilette Pomegranate
Blue Scents Eau De Toilette Pomegranate

  • Catrice Glam & Doll Volume Mascara Black
Πριν από κάποιους μήνες διάβαζα στο αγαπημένο μου beauty site refinery29 διθυραμβικές κριτικές για την μάσκαρα Pret-A-Volume της Catrice η οποία ανταγωνίζεται επάξια πολλές high-end μάρκες. Τότε σκέφτηκα ότι έχω δοκιμάσει ελάχιστα προϊόντα από αυτήν την εταιρεία παρόλο που τη βρίσκω συνέχεια μπροστά μου. Όταν λοιπόν είδα στο sneak peek του Glowbox ότι θα έβρισκα αυτό το προϊόν χάρηκα πολύ γιατί μου δόθηκε μια ακόμα ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα την Catrice.

Catrice Glam & Doll Volume Mascara Black
Catrice Glam & Doll Volume Mascara Black

  • Youth Lab CC Complete Cream SPF30 Normal_Dry Skin
Τι να πει κανείς για αυτό το προϊόν; Το αγοράζω και το ξανα-αγοράζω συνέχεια και χαίρομαι κάθε φορά που το συναντώ ακόμα και σε travel συσκευασία σε κάποιο κουτάκι ομορφιάς. Έχω πλέξει εγκώμια για αυτήν τη κρέμα CC σε προηγούμενες αναρτήσεις, τη θεωρώ από τα καλύτερα προϊόντα που έχει στη γκάμα της η αγαπημένη ελληνική εταιρεία Youth Lab και, για να μην επαναμβάνομαι, θα πω μόνο αυτό: Αξίζει να τη δοκιμάσεις!

Youth Lab CC Complete Cream SPF30 Normal_Dry Skin
Youth Lab CC Complete Cream SPF30 Normal_Dry Skin

  • Aegli Detox Facial Cleansing Foam
Είναι πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο να βλέπεις όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες να δημιουργούνται και να προσφέρουν προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα και υψηλή αισθητική. Είμαι πολύ χαρούμενη λοιπόν που η Aegli Premium Organics κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση της στο κουτάκι μου. Ένας κρεμώδης αφρός με οργανικά συστατικά, όπως ροδόνερο, ινδικό shikakai και SoapBerry Tree είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσω καλύτερα αυτή τη νέα ελληνική εταιρεία.

Aegli Detox Facial Cleansing Foam
Aegli Detox Facial Cleansing Foam

  • Aeolis Μαλακτική & Θρεπτική Κρέμα Μαλλιών Με Βιολογικό Λάδι Ελιάς & Ηλίανθο
Ένα προϊόν για τα μαλλιά, ένα πλούσιο και θρεπτικό conditioner με λάδι ελιάς είναι ό,τι πρέπει για την αποφυγή του σπασίματος της τρίχας και την επαναφορά της φυσικής της λάμψης. 

Aeolis Μαλακτική & Θρεπτική Κρέμα Μαλλιών Με Βιολογικό Λάδι Ελιάς & Ηλίανθο
Aeolis Μαλακτική & Θρεπτική Κρέμα Μαλλιών Με Βιολογικό Λάδι Ελιάς & Ηλίανθο

  • Madara Organic Skincare SOS Instant Moisture Radiance Mask
Από την Madara Organic Skincare, σε mini συσκευασία, μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βραδινή θεραπεία, είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο κουτί. Αγαπώ τις μάσκες και ιδιαίτερα τις sleep masks (ή sleep packs κατά τους Κορεάτες) οπότε σίγουρα θα ευχαριστηθώ τις δοκιμές της SOS Instant Moisture Radiance Mask.

Madara Organic Skincare SOS Instant Moisture Radiance Mask
Madara Organic Skincare SOS Instant Moisture Radiance Mask

  • Anatomicals No Old Bags Allowed Revitalizing Eye Gel
Το τελευταίο προϊόν είναι και το μοναδικό που η παρουσία του δε με ενθουσίασε, όχι μόνο γιατί το είχα ξανασυναντήσει σε προηγούμενο κουτάκι του Glowbox αλλά κυρίως γιατί δε είχε ταιριάξει στις ανάγκες μου και τελικά το είχα χαρίσει. Σίγουρα κάποια νεώτερα κορίτσια μπορεί να αγαπήσουν αυτό το δροσιστικό gel ματιών για τους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Anatomicals No Old Bags Allowed Revitalizing Eye Gel
Anatomicals No Old Bags Allowed Revitalizing Eye Gel

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του "Spring Break" box. Ήταν ένα πλούσιο κουτί με 7 προϊόντα, 5 full size και 2 travel size, αξίας πάνω από 70€, το οποίο βρίσκεις εδώ στην τιμή των 24€. Αν και δεν είχε κάποιο ιδιαίτερα "λαμπερό" προϊόν, κάτι που να σε κάνει να τρέξεις να το παραγγείλεις αμέσως, μου άρεσε αρκετά γιατί είχε ενδιαφέρουσες επιλογές από πολύ καλά brands και κάποιες καινούργιες εταιρείες που δεν είχα ξανασυναντήσει.

Εσάς πως σας φάνηκε το "Spring Break" Glowbox; Περιμένω τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου