Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Neon Colors Act 2, The Winners

Τι κάνετε αγαπημένες μου; Ελπίζω να περάσατε όμορφα αυτό το Σαββατοκύριακο, είτε σε κάποια παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, είτε κάνοντας μια εκδρομή σε κάποιο όμορφο προορισμό, είτε μένοντας στην πόλη σας και χαλαρώνοντας με βόλτες για ψώνια ή για καφέ. Την προηγούμενη Κυριακή ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του Just Another Mani(c) Sunday με ένα διαγωνισμό και σας υποσχέθηκα ότι μέσα στον επόμενο χρόνο κάθε 3-4 εβδομάδες θα έχουμε ένα αντίστοιχο giveaway με βερνίκια που θα διεκδικείτε και θα μου στέλνετε φωτογραφίες με τα δικά σας μανικιούρ για να τα δημοσιεύω. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανακοινώσω τους νικητές στον πρώτο διαγωνισμό του Just Another Mani(c) Sunday!!! Πρώτα όμως, θα σας δείξω το μάνι αυτής της εβδομάδας με ένα βερνίκι από Calvin Klein, το Deep Blue, μια μπλε ηλεκτρίκ μεταλιζέ απόχρωση. Πως σας φαίνεται;
   

Calvin Klein splendid color in Deep Blue
Calvin Klein splendid color in Deep Blue



Πάμε όμως στα αποτελέσματα που όλες περιμένατε!




Νικήτριες λοιπόν είναι:
  1. H Ef Koutsokosta (σχόλιο #13) που κερδίζει το You Are So Outta Lime!
  2. Η Anastasia A.A. (σχόλιο #17) που κερδίζει το Y'all Come Back Ya Hear?
  3. Η Maria Giatra (σχόλιο #34) που κερδίζει το Need sunglasses?
Επειδή τα κορίτσια είχαν πανομοιότυπες επιλογές, τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας στα βερνίκια, όπως το είχα επισημάνει και στην ανάρτηση του διαγωνισμού.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια, θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας για να σας στείλω το δωράκι σας και θα περιμένω απάντηση σας για τις επόμενες 72 ώρες διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί. Στη συνέχεια, θα περιμένω να μου στείλετε φωτογραφίες με τα νύχια σας βαμμένα με το βερνίκι που κερδίσατε έτσι ώστε να τις δημοσιεύσω στο επόμενο (ή μεθεπόμενο) σχετικό post και να κλείσει έτσι όμορφα το Act "Neon Colors". Όσες θέλετε φυσικά, μπορείτε να μου στείλετε στο e-mail μου τα δικά σας μανικιούρ με Neon Colors με οποιοδήποτε βερνίκι και θα δημοσιευτούν και αυτά στο ίδιο post.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό και επειδή θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέο διαγωνισμό θα ήθελα τη βοήθεια σας. Το ερώτημα που πλανάται τώρα είναι ποιο θα είναι το επόμενο Act. Είμαι ανάμεσα στο Flowerista και στο Bridal. Καταλάβατε φυσικά για ποια εταιρεία και για ποιές συλλογές μιλάμε!

Ποιός θα θέλατε να είναι λοιπόν ο τίτλος του νέου διαγωνισμού, Flowerista ή Bridal; Εσύ (Essie) αποφασίζεις!!! 

Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας!!!




***** Update *****

H νικήτρια Ef Koutsokosta δυστυχώς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου οπότε αναγκάστηκα να επαναλάβω το διαγωνισμό. H τυχερή αυτή τη φορά που κερδίζει το βερνίκι You Are So Outta Lime! της O.P.I. είναι η:




Συγχαρητήρια στη νικήτρια!!! Θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί της για τα περαιτέρω.
Πολλά φιλιά και μείνετε συντονισμένες γιατί σύντομα έρχεται νέος διαγωνισμός!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου