Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Neon Colors Act 3, The Show

Καλησπέρα κορίτσια! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να περνάτε ένα όμορφο τριήμερο!!! Ο καιρός ευτυχώς αυτή τη φορά είναι με το μέρος μας και ευνοεί όλες τις εξωτερικές δραστηριότητες, μπάνιο, βόλτες και ό,τι άλλο μπορεί να μας ευχαριστεί και να μας ξεκουράζει. 

Σήμερα θα σας παρουσιάσω, όπως σας είχα πει, τα βερνίκια του διαγωνισμού Neon Colors φορεμένα από τις νικήτριες. Μια από τις κοπέλες δεν είχε απαντήσει στο μήνυμα μου οπότε αναγκάστηκα να επαναλάβω την κλήρωση και έτσι καθυστέρησε λίγο η διαδικασία. Παρόλα αυτά, για να προχωρήσουμε στο επόμενο, θα κλείσω το Act Neon Colors με τα βερνίκια των 2 νικητριών.


O.P.I. Neon Colors
O.P.I. Neon Colors


Πρώτα, θα σας δείξω το βερνίκι O.P.I. στην απόχρωση Need Sunglasses? το οποίο κέρδισε η Μαρία. Είναι ένα neon κίτρινο που φαίνεται τελικά πολύ πιο όμορφο φορεμένο. Σ' ευχαριστώ Μαρία για την φωτογραφία!!!


O.P.I. Need Sunglasses?
O.P.I. in Need Sunglasses? (photo by Maria Giatra)


Δεύτερο και εξίσου πανέμορφο είναι το O.P.I. στην απόχρωση Y'all Come Back Ya Hear? το οποίο κέρδισε η Αναστασία του Serial unSerious. Είναι ένα πορτοκαλί βερνίκι που φαίνεται αρκετά πιο απαλό από ό,τι έδειχνε στο μπουκάλι. Φανταστικό χρώμα! Αναστασία, σ' ευχαριστώ!!!


O.P.I. Y'all Come Back Ya Hear?
O.P.I. in Y'all Come Back Ya Hear? (photo by Anastasia Apostolou)


Σήμερα δε θα σας παρουσιάσω κάτι δικό μου γιατί αυτή η ανάρτηση ανήκει στους νικητές. Σας προτρέπω όμως να μείνετε συντονισμένες για το post της επόμενης Κυριακής στο οποίο θα παρουσιάσω ένα νέο διαγωνισμό. Μια ιδέα για τα βερνίκια του νέου Act έχετε πάρει από την ανάρτηση με τους νικητές. Μέχρι τότε σας εύχομαι να περνάτε όμορφα! 

Αύριο, Δευτέρα, είναι αργία, τι ωραία!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου