Σάββατο 30 Μαΐου 2015

May Beauty Pick-Me-Ups

Ο πιο αγαπημένος μου μήνας, ο Μάιος έρχεται στο τέλος του και μας αποχαιρετάει με ένα όμορφο τριήμερο! Ο καιρός σιγά-σιγά βελτιώνεται, ας ελπίσουμε ότι θα σταθεροποιηθεί μήπως και τα καταφέρω και εγώ, η κρυουλιάρα, να κάνω κανένα μπάνιο. Ήρθε λοιπόν και η ώρα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα αυτού του μήνα!


May Beauty Favorites
May Beauty Favorites


Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα!

  • Caudalie Deep Cleansing Exfoliator
Τον προηγούμενο μήνα έκανα τρεις συνεχόμενες αναρτήσεις για απολεπιστικά scrubs και μάσκες (δείτε εδώ, εδώ και εδώ), οπότε έχετε σαφώς καταλάβει την εμμονή μου με αυτό το είδος περιποίησης. Αρχές Μαΐου λοιπόν ήμουν κάπως πιο τυχερή και κέρδισα σε ένα διαγωνισμό που διεξήγαγε η γλυκύτατη Νατάσα από το Women's Stuff με δώρο ένα πανέμορφο σετ της Caudalie. Το σετ περιείχε ένα αφρό καθαρισμού προσώπου, μια μάσκα και ένα απολεπιστικό scrub. Δοκίμασα το scrub, το χρησιμοποιούσα συνέχεια όλο το μήνα και παραμέρισα όλα τα άλλα γιατί πραγματικά το λάτρεψα. Το άρωμα του είναι διακριτικό, διέκρινα μια νότα από grapefruit. Περιέχει εξαιρετικά μικροσκοπικούς κόκκους που κάνουν την υφή του scrub περισσότερο κρεμώδη, όμως κατά την εφαρμογή, καταλαβαίνεις ότι γίνεται δουλειά και αφαιρούνται αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα. Το μοναδικό του μειονέκτημα που επισήμανα είναι ότι, παρόλο που δεν περιέχει parabens και SLS, περιέχει Polyethylene και φοβήθηκα ότι μπορεί να μου δημιουργήσει ερεθισμό, όμως ένα μήνα που το χρησιμοποιώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα το αγοράσω μόλις μου τελειώσει!!!


Caudalie Deep Cleansing Exfoliator
Caudalie Deep Cleansing Exfoliator


  • Bio-Oil with PurCellin Oil
Νομίζω ότι δεν χρειάζονται συστάσεις για αυτό το πολυχρηστικό λάδι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ένα ανθρώπινο μέλος στο οποίο δε μπορείς να το εφαρμόσεις. Αυτή την περίοδο, το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου για να καταπολεμήσω την ξηροδερμία, ύστερα από προτροπή της Τζούλιας σε μια ανάρτηση της στο beautyblog.gr. Πραγματικά, είδα εκπληκτικά αποτελέσματα για αυτό και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ, όπως και για να αποφύγω τις ραγάδες που φοβάμαι ότι θα κάνουν την εμφάνιση τους λόγω της δίαιτας που ακολουθώ εδώ και μερικές εβδομάδες.


Bio-Oil PurCellin Oil
Bio-Oil with PurCellin Oil


  • Bath & Body Works Triple Moisture Body Cream in Mad About You
Αυτό το μήνα χρησιμοποιούσα συνέχεια μια κρέμα σώματος με ένα εκπληκτικό άρωμα, το Mad about you (και εδώ καταλαβαίνεις ποιό τραγούδι θα μπει στο τέλος του post) που έχει τρομερή διάρκεια από την εταιρεία Bath & Body Works. Με κυρίαρχη την νότα από γιασεμί αλλά και μασκ από βανίλια και λευκό πατσουλί, η κρέμα αυτή προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο σώμα, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα.


Bath & Body Works Triple Moisture Body Cream in Mad About You
Bath & Body Works Triple Moisture Body Cream in Mad About You

  • Aussie 3 Minute Miracl Frizz Remedy Deep Treatment
Από την αγαπημένη Aussie, αυτή η θεραπεία για την μείωση του φριζαρίσματος στα μαλλιά είναι ένα φανταστικό προϊόν που κάνει τα μαλλιά μου απαλά και ευκολοχτένιστα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της είναι το υπέροχο άρωμα της το οποίο και λατρεύω. Την χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο σαν conditioner και, παρόλο που δεν περιμένω 3 λεπτά όπως συνίσταται, νιώθω τα μαλλιά μου να είναι μαλακά σαν να έχω χρησιμοποιήσει μάσκα deep conditioning. Απλά τέλειο!


Aussie 3 Minute Miracl Frizz Remedy Deep Treatment
Aussie 3 Minute Miracl Frizz Remedy Deep Treatment


  • Aden Cosmetics Intelligent Mascara
Είναι η μάσκαρα που αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ συνέχεια και έχω αγαπήσει. Στην αρχή δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα ίσως γιατί η φόρμουλα της είναι αρκετά υγρή όταν την πρωτοανοίγεις και δυσκολευόμουν στην εφαρμογή γιατί λερωνόμουν στα βλέφαρα. Ύστερα από δυο-τρεις χρήσεις όμως τα πράγματα έστρωσαν. Το βουρτσάκι θυμίζει αρκετά το βουρτσάκι της θρυλικής They're Real αλλά και το αποτέλεσμα είναι αρκετά παρόμοιο, μήκος και όγκος στις βλεφαρίδες σε ικανοποιητικό βαθμό. Η διάρκεια της με απογοήτευσε λίγο, αλλά επειδή δουλεύω πολλές ώρες, δε μπορώ να περιμένω πολλά μετά από το σύνηθες 10ωρο (και βάλε) δουλειάς. 


Aden Cosmetics Intelligent Mascara
Aden Cosmetics Intelligent Mascara
 
  • Dior Addict Lipstick in Londres 783
Λατρεύω τα ενυδατικά κραγιόν! Όλη αυτή η τρέλα με τα ματ δε με έχει συνεπάρει τόσο, ίσως γιατί είμαι λίγο τεμπέλα και δεν με ενθουσιάζει η extra φροντίδα που χρειάζεται στα χείλη για να έχεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα με ένα ματ κραγιόν. Έτσι πολλές φορές, όταν νιώθω τα χείλη μου λίγο πιο ξηρά από ό,τι συνήθως, καταφεύγω σε ένα ενυδατικό κραγιόν και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερη λύση από ένα κραγιόν της καταπληκτικής σειράς Dior Addict. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι λίγο περίεργο γιατί φαίνεται να έχει τόνους από μωβ, καφέ και κόκκινο οπότε έχει γίνει το πασπαρτού μου γιατί πάει με όλα. Το αγαπώ!!!


Dior Addict Lipstick in Londres 783
Dior Addict Lipstick in Londres 783


Dior Addict Lipstick in Londres 783 swatch
Dior Addict Lipstick in Londres 783 swatch


  • Sally Hansen Salon Effects Nail polish strips
Το πόσο έχω βολευτεί με αυτά τα nail strips δε λέγεται. Είναι πανεύκολα στη χρήση και κρατάνε αρκετά, όσο και ένα κανονικό βερνίκι. Υπάρχουν σε άπειρα σχέδια και χρώματα και αφαιρούνται με απλό ξεβαφτικό νυχιών. Σίγουρα θα αγοράσω και άλλα. 


Sally Hansen Salon Effects Nail polish strips
Sally Hansen Salon Effects Nail polish strips


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Μαΐου. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα αυτό το μήνα;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου