Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Spring Empties - Good buys or Goodbyes?

Καλή εβδομάδα κορίτσια!!! Τελειώνει ο μήνας και σιγά-σιγά έρχεται το καλοκαιράκι που τόσο πολύ ονειρευόμαστε. Ήρθε η ώρα να κάνω και εγώ ένα ξεκαθάρισμα και να σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα και τελείωσα τους τελευταίους μήνες. Γενικά, δοκιμάζω ταυτόχρονα πολλά προϊόντα με αποτέλεσμα να αργώ να τελειώσω τις συσκευασίες τους και να μην κάνω συχνά αναρτήσεις με empties.  


Spring Empties pack
Spring Empties pack


Επειδή μαζεύτηκαν αρκετά προϊόντα θα σας πω περιληπτικά την άποψη μου για το καθένα. Αν όμως επιθυμείτε κάποιο αναλυτικότερο review για κάποιο από αυτά αφήστε μου ένα σχόλιο.
Πάμε λοιπόν να τα δούμε!



Body Care Empties
Body Care Empties

Προϊόντα σώματος

Benecos Natural Care Shower Gel. Ένα shower gel που στις περισσότερες κοπέλες ίσως να μην άρεσε λόγω της ιδιαίτερης κιτρώδους μυρωδιάς του που θύμιζε περισσότερο ανδρικό άρωμα. Προσωπικά, επειδή μου αρέσουν πολύ αυτά τα αρώματα, το λάτρεψα και το χρησιμοποίησα μέχρι τελευταίας σταγόνας. Τα φυσικά, οργανικής προέλευσης συστατικά του δίνουν ακόμα ένα θετικό βαθμό και έτσι για μένα είναι a Good buy!

Dove Purely Pampering Nourishing Lotion with shea butter and warm vanilla. Μια ενυδατική lotion με πολύ ωραίο άρωμα βανίλιας. Αν και αρκετά παχύρρευστη, και με μια συσκευασία που με δυσκόλευε αρκετά προς το τέλος, απλώνονταν εύκολα στο δέρμα προσφέροντας πολύ καλή ενυδάτωση. Μια καλή κρέμα αλλά τίποτα το εξαιρετικό ώστε να την ξανααγοράσω. Good bye λοιπόν!

Nivea Pure & Natural κρέμα σύσφιξης. Μια κρέμα σύσφιξης και ενυδάτωσης με βιολογικό έλαιο argan και εκχύλισμα βιολογικού καρπού Burdock. Υπόσχεται σύσφιξη σε δυο εβδομάδες. Δεν είδα κάτι τέτοιο βέβαια, όμως σαν ενυδατική με κάλυψε απόλυτα γιατί έχει πολύ βελούδινη υφή και είναι αρκετά λεπτόρρευστη. Σίγουρα θα την αγοράσω πάλι. A Good buy!

Castalia Sensial Gel Nettoyant Surgras. Ένα gel καθαρισμού το οποίο προορίζεται για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ιδανικό για ταξίδια γιατί ενδείκνυται για πρόσωπο και για σώμα. Μου άρεσε αρκετά γιατί δεν ένιωθα καμία ξηρότητα μετά τη χρήση του. A Good buy


Castalia Sensial Lait Hydratant Surgras. Από την ίδια σειρά για ευαίσθητα δέρματα μια ενυδατική λοσιόν με πολύ διακριτικό άρωμα, λεπτόρρευστη υφή και άμεση απορροφητικότητα. Δεν παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση, έτσι πιστεύω αρκετά ξηρές επιδερμίδες ίσως να χρειάζονται κάτι πιο αποτελεσματικό. Για λιγότερο απαιτητικές επιδερμίδες είναι ιδανική γιατί είναι πολύ ανάλαφρη και το τελείωμα της είναι βελούδινο. A good buy!



Hair Care Empties
Hair Care Empties

Προϊόντα μαλλιών

Apivita Propoline σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με tea tree και μέλι. Ένα από τα άπειρα σαμπουάν που έχω ανοιγμένα στο μπάνιο μου και κατάφερα επιτέλους να τελειώσω. Είναι το δεύτερο μπουκάλι που χρησιμοποιώ και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα το αγοράσω ξανά και ξανά. Σε περιόδους μεγάλης έξαρσης της ξηροδερμίας μου βέβαια δεν κάνει και πάρα πολλά πράγματα, τότε χρειάζεται ένα πιο δραστικό σαμπουάν. Για καθημερινή χρήση όμως είναι εξαιρετικό, νιώθω να καθαρίζει αρκετά καλά τα μαλλιά μου χωρίς να τα ξηραίνει και καλμάρει αρκετά το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. A good buy!

Garnier Fructis Goodbye Damage split ends serum. Μυρίζει υπέροχα αλλά δε νομίζω ότι προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο στις άκρες των μαλλιών μου και δεν είδα να καθυστερεί την εμφάνιση ψαλίδας. Good bye!

Pantene Pro-V  Ice Shine serum λάμψης. Ένα σέρουμ που το έχω εδώ και καιρό στο μπάνιο μου και ζορίστηκα πολύ για να το τελειώσω γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα στα μαλλιά μου. Good bye!



Face Care Empties
Face Care Empties
Φροντίδα προσώπου

Synchroline Synchrovit C Serum 10% Vit. C. Αγαπώ τα προϊόντα με βιταμίνη C για τη λάμψη που προσφέρουν στις θαμπές/κουρασμένες επιδερμίδες, έτσι αγοράζω αρκετά συχνά αμπούλες/σέρουμ βιταμίνης C. Η συσκευασία αυτή περιέχει 6 αμπούλες και κρατάει για ενάμιση μήνα χρήσης περίπου. Αρκετά καλή απόδοση, είδα και κάποια μείωση των δυσχρωμιών μου στο μέτωπο και στα μάγουλα. Παρόλο που μου άρεσε, θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο, πιο πρακτικό ίσως, σε μορφή σέρουμ, γιατί αυτή η διαδικασία με τις αμπούλες λίγο με κούρασε. Good bye!

Frezyderm Sunscreen Velvet Face Cream Second Skin Spf50. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια που δε γνωρίζει αυτή την θεϊκή αντηλιακή κρέμα. Αν αποφασίσει η Frezyderm να την αποσύρει νομίζω ότι θα κλάψουν μανούλες, κορούλες και όλες οι ελληνιδούλες παρέα! Δε χρειάζεται να πω ότι θα την αγοράζω μέχρι τα βαθιά γεράματα! Είναι πράγματι my second skin! A Goooood buy!

Pirin Dream Regenerating and Refreshing Face Mask. Μια μάσκα που γνώρισα μέσα από το Beautytestbox, μια αρκετά ενυδατική μάσκα δε την χρησιμοποίησα πολλές φορές γιατί ενδείκνυται περισσότερο για ξηρά δέρματα και έτσι την χρησιμοποίησα περισσότερο τους χειμωνιάτικους μήνες. Good bye!

Galenic Ophycee Regenerating youthful night care. Έχω χρησιμοποιήσει και αγαπήσει την κρέμα ημέρας της ίδιας σειράς (δείτε εδώ), έτσι ήμουν σίγουρη ότι και η κρέμα νυκτός δε θα με απογοήτευε. Το βελούδινο τελείωμα της και η ανάλαφρη της υφή την κάνει ιδανική για όλες τις επιδερμίδες. A good buy!

Murad Age Reform Rapid Collagen Infusion. Μια mini sized κρέμα κολλαγόνου της Murad που υπόσχεται θαύματα, μείωση των ρυτίδων και βαθιά ενυδάτωση. Δεν είδα κάποια βελτίωση στις ρυτίδες μου όμως είδα το πρόσωπο μου αρκετά ενυδατωμένο, λείο και λαμπερό. Παρόλα αυτά δε σκοπεύω να την αγοράσω γιατί είναι αρκετά ακριβή. Good bye!


Fresh Line Nectar Royal Nourishment Facial Serum. Άργησα πολύ να τελειώσω αυτόν τον ορό από το περσινό Glowbox σε συνεργασία με τη Fresh Line και αυτό γιατί χρησιμοποιώ παράλληλα πολλούς ορούς. Δεν έμεινα απογοητευμένη από αυτό το προιόν, νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει πολύ ελαφριά υφή, αλλά χρειάζομαι έναν ορό που προσφέρει περισσότερο σύσφιξη παρά ενυδάτωση. Good bye!



Cleansing & Toning Empties
Face Cleansing & Toning Empties

Καθαρισμός προσώπου

L'oreal Ideal Glow λάδι καθαρισμού. Πολύ καλό λάδι καθαρισμού, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μου θόλωναν κάπως τα μάτια κατά την χρήση, είναι τέλειο, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και την αδιάβροχη μάσκαρα. Σίγουρα θα το αγοράσω πάλι. A good buy!

S.W. BASICS Toner. Από το Abeautifulworld και το κουτάκι του (δείτε εδώ) τελείωσα αυτήν την τονωτική λοσιόν με 5 μόνο φυσικά συστατικά. Φανταστική!!! Δεν έχω λόγια. Κάνει ό,τι ακριβώς πρέπει να κάνει μια τονωτική χωρίς να ερεθίζει. A good buy!

MU London Organic Rose Foaming Face Wash. Πάλι από το κουτάκι του Abeautifulworld, ένας αφρός καθαρισμού, ένα τέλειο προϊόν με υπέροχα φυσικό άρωμα από τριαντάφυλλο και πολλά φυτικά ενυδατικά έλαια. A good buy!

Eveline Cosmetics Moisturising Micellar Solution 3in1. Από ένα παλιό Cherrybox, είδα και έπαθα να το τελειώσω, δεν αφαιρούσε με τίποτα το μακιγιάζ ούτε καν απλούς ρύπους από την επιδερμίδα μου. Τελικά κατέληξα στο να το χρησιμοποιώ για να διορθώνω με μπατονέτα λαθάκια στο μακιγιάζ και κάπως έτσι κατάφερα να το τελειώσω. Good bye!

Korres Cleansing & Make-up Removing Wipes. Αυτά τα μαντιλάκια καθαρισμού με απογοήτευσαν οικτρά. Δεν αφαιρούσαν εύκολα το μακιγιάζ αλλά και ερέθιζαν την επιδερμίδα μου. Επίσης, αφού άνοιξα την συσκευασία (περιέχει 25 μαντιλάκια) μετά από δυο τρεις χρήσεις διαπίστωσα ότι τα υπόλοιπα μαντιλάκια σταδιακά άρχιζαν να στεγνώνουν. Good bye!



Mascara Empties
Mascara Empties
Μακιγιάζ

Lancome Hypnose Drama. Η κλασσική Hypnose Drama σε mini size από κάποιο περιοδικό. Είναι εξαιρετική στο να μακραίνει τις βλεφαρίδες, όχι τόσο στο να δημιουργεί όγκο και έχει ικανοποιητική διάρκεια. A good buy!

Shiseido Perfect Mascara Full Definition. Άλλη μια μάσκαρα σε mini size πάλι από περιοδικό. Πολύ μακριές βλεφαρίδες, αρκετά φυσικό το αποτέλεσμα, όμως με απογοήτευσε η διάρκεια της. Good bye!

Golden Rose Catwalk mascara. Την λάτρεψα αυτή τη μάσκαρα, προσφέρει όγκο στις βλεφαρίδες μου, πράγμα που δύσκολα το πετυχαίνουν άλλες μάσκαρες και είναι πάρα πολύ οικονομική. A good buy!

Golden Rose Mascara Volume Thickening. Μια μάσκαρα σε μπλε χρώμα που την χρησιμοποίησα ελάχιστα γιατί δε με βόλευε καθόλου το βουρτσάκι της.  Good bye!


Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα που κατάφερα να τελειώσω τους τελευταίους μήνες. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Περιμένω τα σχόλια σας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου