Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Estee Lauder Summer 2017 Bazaar Haul

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Παρόλο που ο καιρός είναι κάπως αναποφάσιστος, είναι πλέον γεγονός ότι το καλοκαιράκι έφτασε επιτέλους. Έτσι και εγώ, με εντελώς καλοκαιρινή διάθεση, θα σας πω τις εντυπώσεις μου από το καθιερωμένο μπαζάρ του ομίλου Σαράντη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και θα σας παρουσιάσω τα πραγματάκια που αγόρασα.

Για όσες δεν γνωρίζουν, το μπαζάρ του ομίλου Σαράντη γίνεται δυο φορές το χρόνο, συνήθως Νοέμβριο και Μάιο και είναι μια καλή ευκαιρία να αγοράσει κανείς καλλυντικά και αρώματα σε εξαιρετικές τιμές. Οι μάρκες που βρίσκεις σε αυτό το μπαζάρ είναι αρκετές όπως Estee Lauder, Clinique, Darphin, La Mer, La Prairie, MAC Cosmetics,  Origins, Bubble & Bubble, Tom Ford, Bobbi Brown, Smashbox, Valentino, DKNY, Tommy Hilfiger και πολλές άλλες. Επίσης, βρίσκεις καταναλωτικά προϊόντα για το σπίτι σε τρομερές τιμές, όπως Coppertone, Carroten, Bioten, Noxzema, Sanitas, Ava, Teza, κλπ.

Estee Lauder Bazaar by Sarantis
Estee Lauder Summer 2017 Bazaar

Πάμε να δούμε τι πήρα στο φετινό μπαζάρ.

Estee Lauder Bazaar Haul
Estee Lauder Bazaar Haul

Είχα αγοράσει μια πούδρα απο Clinique στο φθινοπωρινό μπαζάρ που είχα την ελπίδα να ξαναβρώ αλλά δυστυχώς δεν την είχε. Βρήκα όμως τo Almost Powder Makeup στα 12€.

Clinique Almost Powder Makeup in 03 light
Clinique Almost Powder Makeup

Το Chubby In the Nude Foundation Stick της Clinique το βρήκα στα 9€ και πολύ χάρηκα που το πήρα οικονομικά από το μπαζάρ και όχι στην κανονική του τιμή γιατί με απογοήτευσε η κάλυψη του.

Clinique Chubby In the Nude Foundation Stick
Clinique Chubby In the Nude Foundation Stick

Ένα υπέροχο σετάκι της Clinique, με μάσκαρα, τη Chubby Lash (σε full size) μαζί με το Skinny Stick μολύβι και την Pep-start Eye Cream, μόνο 15€, ήταν μια από τις καλύτερες αγορές μου.

Clinique Chubby Lash Mascara Set
Clinique Chubby Lash Mascara Set

Ένα ρουζ (6€) και μια πούδρα (7€) από την Pupa που είχε πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ.

Pupa Luminys Silky Baked Face Powder
Pupa Luminys Silky Baked Face Powder


Pupa Like A Doll Luminys Baked Blush
Pupa Like A Doll Luminys Baked Blush

Από skincare, ένα σετ με τη πασίγνωστη κρέμα ματιών All About Eyes σε full size και 4 ακόμα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης σε travel sizes, ένα σετ ιδανικό για ταξίδια (στα 25€).

Clinique All About Eyes Set
Clinique All About Eyes Set

Μια ακόμα κρέμα ματιών, η New Dimension Firm+Fill Eye system, αυτή ήταν η πιο ακριβή αγορά μου από την Estee Lauder, στα 29€.

Estee Lauder New Dimension Firm+Fill Eye system
Estee Lauder New Dimension Firm+Fill Eye system


Το Eau de Parfum Happy in Bloom της Clinique (19€/50ml) από τα αγαπημένα μου αρώματα.

Clinique Happy in Bloom Eau de Parfum
Clinique Happy in Bloom Eau de Parfum


Το My NY της Donna Karan (17€/50ml) , ένα ακόμα λατρεμένο άρωμα.

DKNY My NY Eau de Parfum
DKNY My NY Eau de Parfum

Τελευταίο από τα αρώματα, το Orchid Soleil (23€/100ml) του Tom Ford, ένα άρωμα πολύ λουλουδάτο.

Tom Ford Orchid Soleil
Tom Ford Orchid Soleil

Ένα βερνίκι στην απόχρωση Indigo Night (10€) ήταν μια αψυχολόγητη αγορά αφού έχω 2-3 παρόμοιες αποχρώσεις, αλλά μάλλον κάπου με έπιασε δέος με το όνομα Tom Ford και παρασύρθηκα.

Tom Ford Nail Polish, Estee Lauder Nail Polish
Tom Ford Nail Polish, Estee Lauder Nail Polish

Τι συναντάς όταν πηγαίνεις στο μπαζάρ; Πρέπει σίγουρα να είσαι ψύχραιμη και προετοιμασμένη ότι θα ταλαιπωρηθείς τόσο για να μπεις όσο και για να πληρώσεις. Ευτυχώς, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι ουρές, παρόλο που εξακολουθούν να είναι μακριές, κινούνται πιο γρήγορα. Όσες πάντως δεν αντέχετε την αναμονή, καλύτερα να μην πάτε καθόλου την πρώτη εβδομάδα και να περιμένετε να πάτε τη δεύτερη που τα πράγματα είναι αρκετά πιο χαλαρά.

Στο μπαζάρ με ενθουσιάζει περισσότερο η αγορά των αρωμάτων, είναι σαφώς πιο ευχάριστη διαδικασία καθώς υπάρχουν πολλά ράφια με αρώματα από διάφορα brands και εσύ μπορείς άνετα να χαζέψεις και να δοκιμάσεις μόνη σου όποιο άρωμα θέλεις και επιτόπου να το βάλεις στο καλάθι σου. Αντίθετα, στα stands των εταιρειών Estee Lauder, Clinique και MAC υπάρχει μεγάλος συνωστισμός και οι υπάλληλοι είναι μόνο 5-6 για να εξυπηρετήσουν όλο αυτό τον κόσμο.



Ποιες είναι οι καλές ευκαιρίες; Αν σε ενδιαφέρει το μακιγιάζ νομίζω ότι κραγιόν Estee Lauder με 6-7€, κραγιόν Clinique με 5-6€, σκιές MAC με 4-5€, πούδρες Clinique με 12€, ρουζ Pupa με 6€ κλπ θα σε ικανοποιήσουν, μόνο που θα πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρεις μια απόχρωση που θα σου ταιριάζει. Από πλευράς skincare, τα πράγματα είναι καλύτερα ως προς την ποικιλία και τις τιμές, δηλαδή ακριβές κρέμες Estee Lauder, La Prairie και Clinique τις βρίσκεις με τεράστια έκπτωση, πχ. αντιρυτιδικές κρέμες Estee Lauder με 29-35€, La Prairie με 50€, αντηλιακά Clinique με 12€ κλπ. Τα αρώματα πάλι είναι πάμφθηνα, με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 15-45€. Όσο για τα ευρείας, αντηλιακά Coppertone με 4€, κρέμες σώματός Bioten με 2€, αποσμητικά Noxzema με 2€ κλπ.

Γενικά, θα πρέπει να ξέρεις ότι αν ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο από οποιαδήποτε από τις μάρκες που αναφέρθηκαν μην τρέφεις πολλές ελπίδες ότι θα το βρεις εκεί. Δεν υπάρχουν όλες οι αποχρώσεις σε κραγιόν, ρουζ, σκιές, και σε makeup βρίσκεις μόνο μεσαίες με σκούρες αποχρώσεις ενώ σε πούδρες θα βρεις και πιο ανοικτές.

Τι καινούργιο είδα φέτος; Μεγάλο stand της Pupa με τεράστια ποικιλία σε σκιές, ρουζ, πούδρες, βερνίκια, περισσότερα προϊόντα Tom Ford (αρώματα αλλά και πούδρες, makeup και βερνίκια), προϊόντα από πιο πρόσφατες σειρές όπως κομμάτια από τη σειρά Estee Lauder + Victoria Beckham ή από τη σειρά Nutcracker της MAC.

Ελπίζω να κατάφερα να σας δώσω μια ιδέα από το φετινό καλοκαιρινό μπαζάρ της Estee Lauder.  Περιμένω στα σχόλια τις δικές σας εντυπώσεις και αγορές!


4 σχόλια:

  1. Γεια σου :) Γενικά κι απο αυτά που λες, τα περισσότερα DKNY αρώματα είναι φανταστικά. Συχνά - πυκνά κολλάω και με κάποιο καινούριο. Σε αυτή τη φάση από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαι με την Be Tempted στο χέρι και με βολεύει να την αγοράζω από δώ https://www.notos.gr/brands/dkny/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω δηλωνω φανατικη των αρωματων DKNY, συγκεκριμενα το My NY το φοραω καθημερινα και το αγοραζω καθε φορα που γινεται το μπαζαρ. Σε ευχαριστω για το σχολιο! xxx

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα! Σ ευχαριστούμε για το υπέροχο άρθρο! Μήπως ξέρει κάποια πόσο έχει και αν βρίσκετε το double wear foundation της estee lauder?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω πάει αρκετές φορές σε αυτό το μπαζαρ και δεν έχω δει ποτέ να το φέρνουν δυστυχώς και αν το έχουν είναι σε κάποιες πολύ σκούρες αποχρώσεις. Αν είσαι τυχερή και σου ταιριάζει αυτή η απόχρωση η τιμή είναι πολύ καλη, 12-15€ αν θυμάμαι καλά.

      Διαγραφή