Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

May Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για μερικά από τα προϊόντα που αγάπησα το μήνα που πέρασε. Στις αναρτήσεις με τα αγαπημένα μου προσπαθώ να μην επαναλαμβάνομαι, για αυτό επιλέγω να σας παρουσιάζω νέες προσθήκες στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σταθερές αξίες, προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ μου. Ίσως κάποια στιγμή κάνω μια ανάρτηση και για αυτά τα προϊόντα, σήμερα όμως θα μιλήσουμε για καινούργιες αγάπες.

May 2017 Beauty Favorites
May 2017 Beauty Favorites

Από το κουτάκι του Zampple που έλαβα πρόσφατα, δοκίμασα ένα αφρόλουτρο της Bioten η οποία κυκλοφόρησε καινούργια σειρά από αφρόλουτρα με νέα σύνθεση και νέα πρακτική συσκευασία με αντλία. Το αφρόλουτρο που δοκίμασα είναι με εκχύλισμα βαμβακιού έχει πολύ ωραίο άρωμα το οποίο μένει πολύ περισσότερο από το άρωμα στα προηγούμενα αφρόλουτρα της Βioten.

Bioten Bath Foam with Cotton Extract
Bioten Bath Foam with Cotton Extract

Άλλο ένα προϊόν που δοκίμασα από το Zampple ήταν το νέο σαμπουάν της L'oreal, το Elvive PhytoClear για την πιτυρίδα. Με υπέροχο άρωμα, είναι αρκετά αποτελεσματικό και έχει καταπραΰνει και μειώσει ορατά την ξηροδερμία που εμφανίζεται αρκετά συχνά τώρα τελευταία στα μαλλιά μου. Το προτιμώ σε σχέση με το Elvive Phytoclear για ευαίσθητο τριχωτό που στη δική μου περίπτωση δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Loreal Elvive Phytoclear
L'oreal Elvive Phytoclear

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά ξεσπάει η ακμή στο πρόσωπο μου (το δυστυχές είναι ότι συνήθως ξεσπάω και εγώ πάνω στα σπυράκια μου) και έτσι πρόσφατα δοκίμασα ένα προϊόν που είχα λάβει σε κάποιο limited edition Cherrybox. Το Sebium Global της Bioderma είναι μια δραστική θεραπεία για την λιπαρότητα, την ακμή και τα στίγματα, περιέχει σαλικυλικό και κιτρικό οξύ αλλά και καταπραϋντικούς για την ερυθρότητα παράγοντες. Είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό αυτό το προϊόν και το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι δεν είναι εύκολη η εφαρμογή του κάτω από το makeup έτσι το χρησιμοποιώ μόνο τη νύχτα.

Bioderma Sebium Global
Bioderma Sebium Global

Πάμε σε ένα ακόμα προϊόν skincare, στο σέρουμ από τη σειρά Αρκαδική Καστανιά της Korres. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα της σειράς και έχω να πω τα καλύτερα, ιδιαίτερα για την κρέμα ματιών και την κρέμα ημέρας. Το σέρουμ έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά και να ενισχύσει την αντιρυτιδική δράση της κρέμας, η σύνθεση του παρόλα αυτά είναι τόσο ενυδατική που πολλές φορές το χρησιμοποιώ και μόνο του παραλείποντας τη κρέμα.

Korres Castanea Arcadia Serum
Korres Castanea Arcadia Serum

Τελευταίο προϊόν φροντίδας προσώπου είναι ένα σέρουμ ματιών από τη Fresh Line, ένα προϊόν που έλαβα στο τελευταίο Glowbox. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για μαύρους κύκλους και πρηξίματα στα μάτια. Μαύρους κύκλους δεν έχω, όμως όταν ξυπνάω με "σακούλες" κάτω από τα μάτια αυτό το δροσερό σέρουμ νιώθω ότι βοηθάει πολύ στο να ξεπρηστούν και να δείχνουν λιγότερο κουρασμένα.

Fresh Line Deconjestive & Rejuvenating Eye Contour Serum
Fresh Line Deconjestive & Rejuvenating Eye Contour Serum

Εννοείται ότι τους καλοκαιρινούς μήνες το μακιγιάζ μειώνεται στο ελάχιστο, οπότε λίγα ήταν και τα καινούργια προϊόντα για αυτό το μήνα. Ένα προϊόν που λάτρεψα μέσα στο Μάιο ήταν το Custom Enhancer Drops της αμερικάνικης εταιρείας Cover FX, η οποία είναι ίσως η πρώτη εταιρεία που με το πρωτοποριακό Custom Cover Drops δημιούργησε το trend του custom makeup και μετά ακολούθησαν η Clinique, Nyx, και άλλες με αντίστοιχα προϊόντα. Το Custom Enhancer Drops είναι ένα highlighter σε υγρή μορφή που με ελάχιστη ποσότητα σου χαρίζει ιδιαίτερα έντονη λάμψη. Αν έχετε εντυπωσιαστεί με το High Beam της Benefit, αυτό (στην ίδια περίπου τιμή) δίνει διπλάσια λάμψη και φωτεινότητα.

Cover FX Custom Enhancer Drops in Celestial
Cover FX Custom Enhancer Drops in Celestial

Την εταιρεία Pixi by Petra την γνωρίζω εδώ και χρόνια και την έχω φυσικά λατρέψει για το αξεπέραστο προϊόν της το Pixi Glow Tonic. Η εταιρεία αυτή κυκλοφορεί και μια αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά προϊόντων μακιγιάζ. Πρόσφατα λοιπόν δοκίμασα την Brow Tamer, μια διάφανη μάσκαρα φρυδιών και εντυπωσιάστηκα. Ταυτόχρονα δοκίμαζα και μια άλλη διάφανη μάσκαρα, την Brow Now της Estee Lauder από την οποία όμως απογοητεύτηκα γιατί η σύνθεση της "κοκάλωνε" τα φρύδια μου σε αντίθεση με την Brow Tamer της Pixi που είχε πιο φυσικό αποτέλεσμα. 

Pixi by Petra Brow Tamer
Pixi by Petra Brow Tamer

Αν αγαπάτε το cult πλέον λάδι Nuxe Huile Prodigieux σίγουρα θα λατρέψετε το Prodigieux Le Parfum, που έχει αιχμαλωτίσει αυτή την τόσο μοναδική και καλοκαιρινή μυρωδιά του λαδιού της Nuxe. Έρωτας!!!

Nuxe Prodigieux Le Parfum
Nuxe Prodigieux Le Parfum

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Μαίου. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου