Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

CND Chic Shock Collection 2018 - Pastel Attack

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Ο Μάιος μας έφτασε, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση όμως. Εμείς παρόλα αυτά θα παραμείνουμε στην 'Ανοιξη και συγκεκριμένα στην συλλογή Chic Shock της CND για την Άνοιξη 2018.

CND Chic Shock Collection
CND Chic Shock Collection

Ας μιλήσουμε όμως πρώτα για μόδα. Πριν από αρκετούς μήνες στα fashion shows παρουσίασης των ανοιξιάτικων/καλοκαιρινών συλλογών του 2018 είχαμε μια υπόνοια ότι το trend των παστέλ θα επικρατήσει, αλλά πραγματικά, τέτοια απόλυτη κυριαρχία του ροζ δεν την φανταζόμουν. 

Spring/Summer 2018 Fashion Shows Pastel Trends
Spring/Summer 2018 Fashion Shows

Εννοείται φυσικά ότι οι παστέλ αποχρώσεις θα επηρέαζαν κάποια στιγμή και το μανικιούρ. Τρεις εταιρείες όπως η OPI, η Essie και η Orly έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις ανοιξιάτικες συλλογές τους στις οποίες το παστέλ έχει την τιμητική του. Όμως έρχεται η CND με την Chic Shock Collection να επισφραγίσει την παντοδυναμία του παστέλ για αυτήν την περίοδο.

Για να δούμε όμως επιγραμματικά τι παρουσίασε η CND στα fashion weeks για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2018.

Jeremy Scott (NYFW)
Ματ εφέ και γκλίτερ μέχρι ψηλά στα δάκτυλα.

CND at Jeremy Scott NYFW
CND at Jeremy Scott NYFW

Libertine (NYFW)
Απίστευτα ανάγλυφα νύχια με punk επιρροές.

CND at Libertine (NYFW)
CND at Libertine (NYFW)

Ryan Lo (LFW)
Παστέλ floral σε negative space νύχια.

CND at Ryan Lo (LFW)
CND at Ryan Lo (LFW)

Moschino (MFW)
Διχτυωτά σχέδια με το "Black and Forth" από τη συλλογή Creative Play πάνω σε nude αποχρώσεις.

CND at Moschino MFW
CND at Moschino MFW

Pucci (MFW)
Ρομαντισμός ...α λα Pucci με τη βοήθεια της συλλογής Chic Shock.

CND at Pucci (MFW)
CND at Pucci (MFW)

Και να η συλλογή που έλαμψε και εντυπωσίασε στο show του Pucci!

CND Chic Shock Collection at Pucci show
CND Chic Shock Collection at Pucci show

Η συλλογή Chic Shock λοιπόν αποτελείται από 4 βερνίκια στα ωραιότερα κουφετί χρώματα με τα ονόματα τους Candied (παστέλ ροζ), Taffy (παστέλ τυρκουάζ), Jellied (παστέλ κίτρινο) και Gummi (παστέλ λιλά), να σε στέλνουν κατευθείαν στο ζαχαροπλαστείο. Εμπνευσμένη από την Κ-pop κουλτούρα της οποίας η χρωματική παλέτα είναι βασισμένη στα τολμηρά παστέλ και με έντονες επιρροές από το μοντέρνο urban street style, αυτή η συλλογή είναι η ιδανική επιλογή για μια χαρούμενη ανοιξιάτικη εμφάνιση. 

CND Chic Shock Collection
CND Chic Shock Collection

Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι αρκεί να έχεις φαντασία και αυθορμητισμό. Η σύσταση των Vinylux Weekly Polish, όπως πάντα, τέλεια κρεμώδης και εύκολη στην εφαρμογή (σε 2 στρώσεις έχεις οπάκ αποτέλεσμα). Η διάρκεια τους μεγάλη, αρκεί να τελειώσεις με το εκπληκτικό Vinylux Weekly Top Coat που δίνει φανταστική λάμψη αλλά και διάρκεια τουλάχιστον μιας εβδομάδας στο μανικιούρ. Θέλεις ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια; Τις ίδιες καραμελένιες αποχρώσεις τις βρίσκεις και στα CND Shellac σε επιλεγμένα κομμωτήρια και με τη βοήθεια επαγγελματιών τεχνικών του μόνιμου μανικιούρ.
  
CND Chic Shock Collection
CND Chic Shock Collection

H συλλογή Chic Shock είναι διαθέσιμη online στο site της αποκλειστικής αντιπρόσωπου Creative Group, σε πάρα πολύ συμφέρουσες τιμές. Δημιουργείστε λογαριασμό στο site creativegroup.gr και ακολουθήστε τα social media (facebook, twitter, Instagram) της εταιρείας για να ενημερώνεστε για τις συχνές προσφορές, διαγωνισμούς, event και εκθέσεις.

* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου